Şimdi Ara

Monster Laptop Garip Batarya Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2,5 yıllık Laptop'ım var. Son 2 aydır bir batarya sorunu yaşıyorum. Laptop'ı genelde prize takılı kullanıyorum ancak bazen prze takmadan da kullanırdım normalde 1,5 saat kadar çalışırdı sonra takıp devam ederdim. Çıkarınca doluyken yine bi 1,5 - 2 saat kadar çalışıyordu. Şu an ise Laptop'ın bataryası %100 iken prize takılı değilken Laptop'ı açınca açılış ekranına geliyor bazen bir kaç dakika duruyor %98e falan iniyor hop pc kapanıyor. Bazen tam açılırken kapanıyor.


    Eğer prizdeyken Laptop'ımı açtıysam yine batarya %100 görünürken, bazen 5 dakika sonra bazen yarım saat sonra kapanıyor. Bazense uyku moduna girdi mi yani akşam mesela kapatmadım mı sabaha kadar açık oluyor. Yani uyku modunda duruyor kapanmamış olarak prize takılı değilken. Sorun ne olabilir acaba? Prize takılıyken herhangi bir kapanma vs yok bu yüzden sorun bataryadaymış gibi duruyor ama bataryadaysa akşam bırakınca sabaha kadar nasıl kapanmıyor laptop anlamıyorum.

    Bir yerde pil ömrü için CMD ye şunu yazın vs diyordu onu yaptım sonuç şöyle çıkıyor aşağıda paylaştım. Sorun ne olabilir acaba kesin bataryada mıdır problem ona göre değişiyim.


    lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/inB8F6Yucqy2







  • Uyku modunda neredeyse hiç enerji harcamayacağı için bunu böyle düşünüyorsunuz. Esas ölçüt masaüstündeyken verilen ekran süresidir. Oradaki skorlar tam doğruyu göstermiyor ama pil ömründe ciddi eksilme var. Sorun net bataryadadır. Adamlar yedek parçadan kazanmak için 2.5 senede ölen bataryalar yapıyorlar, bu maalesef hemen her markada böyle olmaya başlamış.

  • bataryan ölmüş


    bendeki batarya 4 yıldır ıyı durumda, bakalım ne zaman gidecek.(abra a5 v13.2)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.