Şimdi Ara

Monster Laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1-2 haftadır monster laptoplar çok ilgimi çekti fakat ne ben ne de çevremde kullanan yok. Biraz kaygılıyım 1-2 sene kullanıp elimde kalırsa, garanti durumu, servis durumu hakkında. Ama almak istiyorum çünkü f/p oranı çok cazip, yeni nesil ivy bridge işlemcili olanlardan bütçe 2500 tl civarı ancak temmuz gibi sipariş vericem. Bu konularda kullanan bilen ve fikir verebilecek biri olursa inanın çok makbule geçer teşekkür ederim...

Kesinlikle kullanıcı satıcı arasındaki hoşgörü saygı ve iş yapma becerisi (servis) çok çok iyi konumda hatta en iyisi

Normal Laptop 2 sene garantili ayrıyetten ek olarak 1 yılda işlemci garantisi var yani laptop kendisi 2 yıl garanti ve içideki işlemci 3 yıl garantili ...

Kasa çok sadece ama biz performans odaklı kullanıcılar oldugumuz için varsın sade olsun fanı iyi çalışsın yeter bize arkadan çift çıkışlı egzoz beslemeli fanı var xD (f1'e kaydı kafam .. xD )

Test edilip onaylandı ben almanı öneririm saygılar ...

Orijinalden alıntı: cleric03

Ben kadıköydeki focus shop'un satış yerine gittim öğrendiğim bilgiler ;

Kesinlikle kullanıcı satıcı arasındaki hoşgörü saygı ve iş yapma becerisi (servis) çok çok iyi konumda hatta en iyisi

Normal Laptop 2 sene garantili ayrıyetten ek olarak 1 yılda işlemci garantisi var yani laptop kendisi 2 yıl garanti ve içideki işlemci 3 yıl garantili ...

Kasa çok sadece ama biz performans odaklı kullanıcılar oldugumuz için varsın sade olsun fanı iyi çalışsın yeter bize arkadan çift çıkışlı egzoz beslemeli fanı var xD (f1'e kaydı kafam .. xD )

Test edilip onaylandı ben almanı öneririm saygılar ...

Fikirlerin için teşekkür ederim..
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.