Şimdi Ara

Monster IPS Led Ekran sRGB ve Adobe değerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Dün Monster Abra A5 10.1 bilgisayar aldım. Ekranı IPS mat LED ekran fakat renk ayarlarını bir türlü tutturamadım. Acaba en uygun renk ayarı nedir ve bir öneriniz var mı en iyi renk ayarlarına ulaşabilmem için. After Effects, Illustrator ve Photoshop kullanıyorum cihazda. Colorimetresi olan bir 10.1 bilgisayarda ya da monsterın kullandığı IPS Led panelde en iyi değerleri deneyebilir mi? teşekkürler.



  • Merhaba, bende yakın zaman içerisinde monster abra a5 10.1.4 almayı düşünüyorum. IPS ekrana çok önem veriyorum, sizin kullanım tecrübeleriniz neler! Ekran renk ayarını yapabildiniz mi? Memnun musunuz cihazdan, tavsiye eder nisiniz!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürün oldukça iyi yani oldukça memnunum. 10.1.4 benim de cihazım. 256gb ssdyi kesinlikle öneriyorum. ben bir de 16gb ram'e yükselttim kendi bilgisayarımı. ips panel oldukça iyi fakat renk ayarı işini çözebilmiş değilim. özellikle morlar oldukça maviye kayıyor. eğer ekstra bir ekran üzerinde çalışma fırsatınız varsa o ekranda çalışmanızı öneririm.

    klavyesi oldukça iyi tuş yerleşimi çok rahat bir yazıma olanak sağlıyor. caps lock scroll lock num lock tuşlarının açık olup olmadıklarını anlamak oldukça güç bunun yanında. bir bildirim ışığı yok bunun için. en çok korktuğum şeylerden biri almadan önce enter tuşunun kısa oluşu ve alışamayacağımdı. çok kısa bir geçiş süreci sonrası rahatlıkla enter'ı da kullanır oldum.

    cihazı elbette hafif klasmanına sokamayız. ağır bir cihaz. ama özellikleriyle birlikte birçok bilgisayara kök söktürüyor. almak isteyen herkese öneririm.

    ek olarak fanları da yük altında değilse bilgisayar oldukça sessiz çalışıyor.




  • arkadaşlar morlar mavi olarak görünüyor. bu konuda değişiklik yaptığımda da büyük problemler yaşıyorum. bana yol gösterebielcek birileri var mı?
  • Merhaba hala aynı sorunlardan muzdaribim. Ekran panelini değiştirmek istiyorum. Panelin markası: BOE Model numarası: boe0679

    Buna alternatif paneller nelerdir acil yardımlarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.