Şimdi Ara

MONSTER'ın en yeni ve daha güçlü HDMİ kablosu ULTRAHD PLATİNUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günlerdir kaliteli ve tüm standartları destekleyen bir HDMİ kablo araştırıyordum. Ülkemizde high-end pazar ihtiyacı geçtiğimiz yılın ve hatta önceki senelerin üst düzey (pahalı) üretimleri ile giderildiği için yurtdışı satıcılarda araştırmalara başlamıştım. 10TopTenReviews sitesindeki en iyi 2. ve 7. cmple (demir çekirdek) ile dcables (kendi üretimleri) marka hdmi kabloları birebir sipariş etmekle birlikte daha klas ürün arayışım monster cable'ın sitesinde son buldu. Yeni çıkan ULTRAHD (gold,platinum ve black platinum) modelleri insanın içinde kabloya bağlı aktarımda eksiklik var mı kuşkusu yaratmayacak modellerdi. Amerika'dan ülkemize 3+2 günde sipariş ettiğim bu ürüne ait tanıtıcı fotolar aşağıdadır. Bu ürüne sahip olan arkadaşlar varsa izlenimlerini burada paylaşmalarını isterim.
    İşte bu serinin en üst özelliklere sahip modeli,

MONSTER ULTRAHD BLACK PLATİNUM:

MONSTER'ın en yeni ve daha güçlü HDMİ kablosu ULTRAHD PLATİNUM MONSTER'ın en yeni ve daha güçlü HDMİ kablosu ULTRAHD PLATİNUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakianboy -- 16 Ocak 2014; 18:08:16 >

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_102736046/f_//tm.htm]&lt;

• Türkiyede satılan monster hdmı kabloların hepsi çakma amozonda satılan monster hdmı kablolarda çakma

Nedeni Adamlar kendi sitesinde 150usd satıyor amozonda 15-20usd zaten yorumlarda da çakma diyorlar

örnek
    Monster Series Monster 2000HD
    http://www.amazon.com/Monster-Series-2000HD-Cable-M2000/dp/B00HBTHESE/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1389893842&sr=8-2&keywords=Monster+HD2000

Bir kabloya da 150 - 200 usd verilmez enayilik olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 16 Ocak 2014; 19:39:30 >

• evet bu yüzden indirim kuponuyla bestbuydan aldım.

MONSTER'ın en yeni ve daha güçlü HDMİ kablosu ULTRAHD PLATİNUM MONSTER'ın en yeni ve daha güçlü HDMİ kablosu ULTRAHD PLATİNUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakianboy -- 16 Ocak 2014; 23:49:13 >

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_102736046/f_//tm.htm]&lt;

• bende bi hdmi kablo istiyorum ama .ok pahalı birşey olmasın istiyorum
    Retina ekranlı 13 inç MacBook Pro MGX72TU/A 2.6 GHz i5,t 8 GB 1600 MHz DDR3L ,128 GB PCIe SSD, Intel Iris Graphics + iPad Air 32GB + iphone4s 32 GB + 15,6"HP notebook core2duo 2,6ghz 3gb ram , Samsun 6470 40" tv. CANON 6D 7Dcanon + 24-105 + 85mm + 50mm
  • Keşke almasaydınız inanın 1,5 metre uzunluğundaki bir kablo için ülkemizde satılan 25-30tl lık high speed bir kablo işinizi görecekti. Güle güle kullanın, en azından 4k için bir yatırım yapmış oldunuz 4k bu tarz geniş bandwith sağlayan kablolalara ihtiyaç duyacaktır
  • kabloların hepsi aynı fazla takılmayın 30-50 liralık kablolar yeterli olur . marka ise monster hama philips alınır.
  • Bende bu kablo düşünüyorum. Ama bir kaç sorum var 4k tv yok bende yani fhd gerçekten 27gbps desteğini alabilir miyim? D-smart kullanıyorum. Bu kabloyu kullanan arkadaşlar yorumlarını yazabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: batucan57

Bende bu kablo düşünüyorum. Ama bir kaç sorum var 4k tv yok bende yani fhd gerçekten 27gbps desteğini alabilir miyim? D-smart kullanıyorum. Bu kabloyu kullanan arkadaşlar yorumlarını yazabilir mi?

Hangi DATA yı taşıyacaksın 27Gb ile acaba?? DSmart ile 27Gb alakası nedir bu ara da?

Bir de hangi DATA lar taşınacaktır;Video(bir sürü formatları vardır)/Audio/Ethernet/ve diğer çok fazla özellikleri taşımak v.s??

Günümüz de çoğu HDMI kablolar 1.4 olmuştur ve sizlere yeter;4K da ise 2.0 gerekiyor ama 1.4 ile çoğu DATA taşınıyor!

dolayısıyla fazla para vermeye gerek yoktur,Monster iyi ama en iyisi veya çok iyisi değildir! bu herifler ve dğer tüm "MARKA" kablocular
    bunları çok uzun yıllardır ÇİN de üretiyorlar(fason üretim ve çoğu Markaya zaten aynı üretici mal üretiyor) ancak "MARKA" kablocular
    tüm spek.leri kendileri veriyor ve standardı da kendileri belirliyor ki bunlar çok pahalı veya aşırı pahalı ve en önemlisi "Sertifikalı" kablolardır!

Diğer gördüğünüz kabloların %90 ı ise setifikasızdır zaten gerek de yoktu,30/40 veya 5/60 kağıtlık kablolar da iş görür;diğer çok pahalı
    kablolar ise ki bunlar bildiğim kadarıyla TR ye ithal edilmiyor,zaten pazarı da yoktur,meraklısı ise kendisi getirtiyor daha çok UK veya USA dan

4K için yüksek DATA gerekiyor ve bu değer 72Gb a kadar çıkıyor ama normal de HDMI 2.0=12/17Gb yeterlidir

Ancak işin önemli kısmı taşınan DATA ile birlik de,ayrıca Resolution/ColourSampling/Colour Depth gibi değerlerin taşınmasın da
    (daha doğrusu iyi çözümlenmesin de) ki buna 1080-60/30 dan başlayarak 2160/4320-60 lara çıkılıp ayrıca 4:2:0 dan 4:4:4 e kadar olan
    sampling ve 8/16-bit derinlik için bu değerlerin hepsi önemlidir;pratik de herkes bunları zaten kullanmayacaktır ayrcıca panel de buna destek
    vermesi gerekiyor v.s v.s gibi bir çok faktör vardır!

Yakın da çakal kablocular bilmem kaç depth veya Gb veya v.s v.s diye yüksek fiyatlar dan kablolar satacaklardır! uyanık olun ltf++

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500

• albani kullanıcısına yanıt
    Anladım gereksiz diyorsunuz peki, sizin kullanmış olduğunuz hdmi kablo nedir yani hangi marka model Kullanıyorsunuz?

www.qed.co.uk

Not;QED dahil tüm Markalar daha önce yazdığım üzere Çin de üretilmektedir!

Ben kabloları UK den şu firma dan almıştım,tavsiye ediyorum,senelerdir TR ye de mal satar bunlar(meraklısı veya bileni bilir bu firmayı)

www.futureshop.co.uk

bu firma "MARKA" tüm kabloları satar! UK-VAT vergisini de düşüyor,absürt rakamlara da kablolar göreceksiniz tabiki
    örneğin Amerikan WireWorld bunlar için de çok pahalı olanlardır,ancak WireWorlda dan bazı HDMI kablo fiyatarına bakınca hiç şaşırmayın

++

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500

• trakianboy kullanıcısına yanıt
    Bunlar hdmı 2.0 destekliyor mu?

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.