Şimdi Ara

MONSTER HUNTER WORLD (Playstation 4 & PRO) -ANA KONU- (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.067
Cevap
14
Favori
54.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ir0n MaideN kullanıcısına yanıt
    Uçanlar için "flash pod" şart ufak ok la atılan. Diablos içinde "screamer pod" iyi olur, yer altına dalınca kullanırsanız erkenden çıkıyor.
    Diablos un önünde çok durmayarak, kafasına çalışarak basitçe indirebiliyoruz çekiççi ailesi olarak. (basitçe :P) Kum tepelerinin yakınlarında dövüşü geçiyor çoğunlukla, yüksekten kayma ve zıplama hareketlerine çok başvurmak lazım. Vuruşları güçlüdür, çokça stun yapar o yüzden az canla yakalanmayın.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Eyvallah sağolasın, zaten rathalosta zorlanmamın sebebi paso uçuyo yere indiğinde anca yapıştırıyodum hammerı. Ben bir soru daha soracam. Canavarların zayıflıkları için avcı defterini açtığımızda psikoloji sayfasında görünenlerden element e mi yoksa ailments e mi bakıp anlayacağım? Ha birde bazılarında mesela diyoki fire için kırmızı çarpı atıp yanına parantez içinde 3 yıldız vermiş. Bilgilendiriseniz çok sevinirim.
    Diablosa baktım galiba en çok buzdan çok zaafı varmış doğru mudur? Tekrardan çok teşekkürler. Yaşasın çekiç kardeşliği:)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siberarmi

    Güzel DLC lerde gelecektir diye umuyoruz artık, satışlarda böyle iyi olunca hele ki. Üstelik bedava !
    Eski düşmanlarızdan bir kaçını ekleseler yüksek HR seviyelerine süper olur.

    Gercekten de bedava. Ben 2-3 harita, tonla gorev 5-10 ek canavara (ve armorlarina tabii) hic dusunmeden para verirdim.



    Ilk DLC canavarimiz eskilerden Deviljho olacak aciklamislar. Ben bilmiyorum eski oyunlari oynamadim ama cok korkuyorlar bu elemandan anladigim kadariyla. Kuyrugunu kesersen kendi kuyrugunu yiyormus!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ir0n MaideN

    Selamlar herkese. Uzun zamandır böyle tat veren oyun oynamamıştım valla oyun ilaç gibi geldi, verdiğimiz paranın son kuruşuna kadar helal olsun adamlara diyorum. Ya bir sorum olacaktı.
    Oyunun baya ilersinde olanlar ya da bitirenlerde açılmıştır zaten, wikiden baktım yok yanlış söylüyor.
    Blazing hammer II için en üstte duran metaryal nedir? Wikide birisi yorumlarda Rathalos marrow demiş ama o parçayıda kabul etmedi. Teşekkürler.

    Soru isaretini acmazsaniz materyal elinizde olsa bile yapamazsiniz diye biliyorum. O materyali veren canavarin researchinde ileri kademeye gecin ayak izleri vs. toplayarak. Veya o canavari kesin direkt. Soru isareti oyle acilacaktir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 7 Şubat 2018; 18:1:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siberarmi

    Daha karşılaşmadığınız bir eleman o zaman, daha güçlü versiyonu olabilir veya başka bir ateşli arkadaş olabilir. Eve gidince bakabilirim anca. Ateşli de fazla yok aslında. Anja, Rathalos ve Rathian avladıysanız HR versiyonlarından gerekiyor olabilir.
    Hammer çok güzel, favori silahım benimde. Ama status effect denilen o şeyleri çok iyi veremiyor düşmanlara hızlıca. Bu yüzden poison veya fire yerine sleep, paralyze ve blast tavsiye ederim. Iron ın en üst tarafından gittiğiniz bir hammer olsun mutlaka, blast geliyor ondan zaten.
    Hammer ile switch axe arasında gidip geliyorum bende. Expedition ve investigationlarda SA ile takılıyorum, geri kalan her şey için çekicim durmuyor :)

    @Diwanji
    Adı üzerinde olay direkt canavar avı. Ama hep aynı şeyi yapmıyoruz kesinlikle. Aynı canavarı aynı haritada avlamaya çalışsak bile olaylar değişiyor.
    Kovaladığımız Kulu-ya-ku, Pukei Pukenin olduğu yere girince ikisi hem kendi aralarında hem de bizle kavagaya giriyor. O sırada oradan geçmekte olan Anjanath ta bize dalıyor. En son tepeden geçen Bazelgeuse herkese dalıyor ayrım yapmadan. Herkeste ona dalıyor.

    Bir gorevde Tzitzi ya ku kesecektim. Baktim cocuga Bazelgeuse girisiyor. Uzuldum ufak tefek ya ku'nun haline. Onu benden baskasi kesemez o benimdir diye once Bazeli kestim. Sonra huzur icinde ya ku'ya daldim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arenada kendi sectigi silahlar oynamak gerekiyormus ya gorevde IG olmayinca baska denedim. Abi nasil oynuyorsunuz bu silahlara gecmis olsun valla. Havadan asagi inmemek aliskanlik olmus nasil yadirgadim yerden sicrayamayinca. IGden baska silahla oynayamam heralde artik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dante kullanıcısına yanıt
    Ohh tabi senin için güzel yukardan yukardan çalışıyosun,

    Biz aşşağıda yok dil geldi yok boynuz çarptı omuz attı kıç salladı aman zehir dışkıladı uğraşıyoruz :))

    Olsun sayelerinden darksouls tarzı oyunlara da tecrübe edinmiş oluyoruz. Hiç sevmezdim halbulki ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ir0n MaideN kullanıcısına yanıt
    Hepsi geçerli o sayfada, ne kadar çok yıldız, o kadar çok zarar demek. Kırmızı çarpılar o canavarın elementidir ve çok çok az hasar verir. Parantez içindeyse genelde bir koşul vardır, mesela 2. haritadaki bazı canavarlar kendilerini çamura bularlar ve çamurla kaplıyken değişir hangi elemente karşı dirençli oldukları. Çamurları sapandaki moss ile mermisi ile silebilirsiniz.

    @Dante
    Valla o kısacık hammer ile ağzına giriyorum resmen canavarların, ama bir kere vurmaya başlarsam uğurlar olsun diyorum kendilerine :D
  • MONSTER HUNTER WORLD (Playstation 4 & PRO) -ANA KONU-

    Xeno Jiiva seti yaptim elde avucta para birakmadi 100 bin zenny istiyor set. Ama skilleri cok leziz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 7 Şubat 2018; 19:12:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Decorationda bir yanlisa dusmeyin Jewel 2 dediginde mesela verdigi skill level 2 olmuyor 1 oluyor. Neden Jewel 2 peki, o jewel sadece 2 slotlara takilabilecek bir jewel cunku bunu demek istiyor.

    Mesela Earplugs Jewel 3. Yani bu Earplugs jewel sadece 3 slot ozellikli armora takilabilir. Earplugs mesela jewel 1 olarak yok yani dusmesi gibi bir ihtimal yok. Earplugs jewel istiyorsaniz 3 slot ozellikli armorunuz olmasi lazim illa ki. Bunu taktiginizda da earplugs skilliniz sadece level 1 olacak. Earplugs skillini level 3 yapmaniz icin mesela 3 tane earplugs jewel 3 takmaniz gerek ayri ayri slotlara.

    Ben simdiye kadar cozememistim jewel 2 bir decoration takiyorum neden level 2 olmuyor diye. Olay farkliymis.

    Bugun de aydinlandik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 7 Şubat 2018; 19:21:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Optional qest

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler CB için hangi skilllere öncelik vermeliyim var mı bir bilgisi olan. Şu an Zorah Magdaros armor setini giyiyorum yapması kolay olduğu için ama hangi seti grindlayacağıma daha karar verebilmiş değilim. Aynı şey silahım için de geçerli hangi ağaçtan maksimum verim alırım bir fikrim yok şu an Legiana'dan bir tane kullanıyorum.
  • Arkadaşlar merhaba oyunu alacağım fakat 30 lira fazla verip digital deluxe almaya çok gerek var mı,değer mi yani :) Bu arada oyun iyi mi diye sormuyorum bile :)
  • yoursummerdreamz. kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç gerek yok. Standart alın. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 7 Şubat 2018; 21:17:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamamdır hocam teşekkürler :)
  • HR29 dan sonra Tempered monsterlar aciliyor. Tempered investigationlar geliyor. Mavi ayak izleri gorurseniz tempered monsterlara ait o izler. Bunlar fena iste. Odulleri de super.

    Isler ciddiye binmeye basliyor burada. Hangi monstera gidiyorsaniz ona ozel resistance yuklemek buna gore armor silah giyinip kusanmak gerek.

    Oyunu bitirene kadar high rank bile olsa canavara ozel giyinmeye gerek kalmiyordu genelde (Kirin haric o adami mundar ediyor thunder res yoksa). Ama tempered gorevlerde onemli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 7 Şubat 2018; 21:40:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Atesli bir sürü var siz görmemisiniz daha. sadece anja, rathian, rathalos degil. Son ikinin ana silahi zehir zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rathian ve Rathalos atesten daha cok zehir vuruyor aslinda o kuyrugu ile. Akrep gibi elemanlar kuyrugu onune alip ucuyor manyak midir nedir

    Aslinda ates konusunda zorluk cikartacak cok canavar yok. Lavasioth olabilir en fazla. Adam lavin icinde yuzuyor kulac atiyor. Bir de tabii ki Teostra. Anjanath'in mesela asil tehlikeli vuruslari atesten once fiziksel vuruslar.

    Bir de Kirin haric thunder atan da yok. Ama Kirin de atti mi bobregini aliyor insanin. Oyunun en cok basa bela statusu poison ama antidote veya herbal med ile hallediliyor neyse ki.

    Sorun statusta degil zaten hepsinin cozumu kolay. Esas vuruslar tehlikeli onlardan kacinmayi hangi canavar nasil vuruyor animasyonlarini vs. tecrube edinmek lazim yoksa armorlar bir yere kadar koruma sagliyor. Bence armorlarda en onemli nokta defense i genel olarak yuksek tutmak. Sonra defense status geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 7 Şubat 2018; 23:11:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Psn: syndrome0 Ekleyin arkadaşlar. Beraber oynayalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diwanji kullanıcısına yanıt
    bunu ben de çok merak ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.