Şimdi Ara

Monster Dizüstü Bilgisaya Bunları Ekleteyim mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi Sizce ilk Sorum Monster Marka bilgisayar Alıcam Ve yüksek Maliyette Olucak Sizce Monster İçin Değermi İlerde Dezavantajları Olurmu İsmi Tanınmadığı İçin Herhangi Bir Sorun Yaratır mı ?
    özellikle bilgisayar Mühendisliği İçin Kullanacağım Ve üst düzey Oyunlarıda Oynamak istiyorum.
    ve alacağım Monsteri Sitelerinde Özelleştirip Yani Ek Özellikler Ekletip Alacağım Sizce Eksik gönderebilirler mi ? alttaki 2 laptob arasından sizce hangisini almalıyım..!

1 ) LAPTOP 1
    2 ) LAPTOP 2

-ikisininde ıps mat yapmak 8gb ddr4 2666MHz ram taktırmak istiyorum ve 1.Port 2.5" HDD yerindeki 1 tb hdd yerine 250 gb ssd olarak değiştirip almak istiyorum ilerde hafıza problemi yaşarsam m2 satasına yine ekstra 250 gb ssd alırım diye düşünüyorum sizce doğru birşey mi yapıyorum ayrıca işletim sistemi de ekletmelimiyim görüşleriniz nelerdir son olarak 15.6 inc mi 17.3 inc mi olmalı

• up
  • Boyutu tamamen sana kalmış bişey. Ben laptop ta hdd sevmiyorum ses vs dolayı ssd daha iyi. Oyun vs 250+250 gb a yeter. Arşiv yaparsan bi tane harici hdd alırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: House M.D.

Boyutu tamamen sana kalmış bişey. Ben laptop ta hdd sevmiyorum ses vs dolayı ssd daha iyi. Oyun vs 250+250 gb a yeter. Arşiv yaparsan bi tane harici hdd alırsın.

sa kardeş sana özelden bişi soracam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.