Şimdi Ara

MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ (374. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.740
Cevap
116
Favori
968.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slmlar ben 1 ay sonra antalya dan monster laptop almayı planlıyorum acaba antalya daki bayilerin adreslerini verebilir misiniz? Birde bayilerdeki fiyatlarda sitedekiyle aynı mı?
  • Antalya Bayileri
    ANTALYA YALÇIN BİLGİSAYAR SAN.TİC.LTD.ŞTİ 0 242 522 37 75
    ANTALYA RETRO BİLGİSAYAR 0 242 865 70 66

ben hepsiburada dan almıştım. güvendiğin online sitelerede bak derim..
  • Sn. ilker_ank;

Bahsettiğiniz sorun sizin de belirttiğiniz gibi muhtemelen bir florasan arızası gibi görünüyor. Ancak yine de sorunun doğru tesbiti için ürününüzü ücretsiz olarak ARAS Kargo ile firmamıza gönderebilir ve ücretsiz arıza tesbit hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Eğer üründeki sorun florasan arızası ise bu sorun 50 $ + KDV' lik bir hizmet bedeli ile hemen giderilebilmektedir. Ürününüz elimize geçtikten sonra sorunun tesbiti, giderilmesi ve testlerin yapılarak ürünün size geri gönderilmesi ortalama 2 - 3 işgünü içinde gerçekleşecektir. İnşallah tabi...

Yeni bir IDE harddiskle diskinizin değişimini de aynı süreç içinde gerçekleştirebiliriz. 160 GB 5400 RPM SAMSUNG disk stoklarımızda mevcut ve fiyatı 60 $ + KDV' dir. Mevcut diskinizi de eğer isterseniz 15 $ + KDV fiyatla satın alacağınız bir IDE taşınabilir disk kutusunun içine takarak harici, yedek bir disk olarak kullanmaya devam edebilirsiniz. Bu işlemler için ürünleri bizden satın aldığınızda ek bir servis hizmet bedeli alınmayacaktır.

Selamlar,

İlhan YILMAZ

quote:

Orjinalden alıntı: ilker_ank

ilhan bey merhabalar.
    2 ay önce garantisi dolan monster z96j modeli laptopumun ekranının ışığı bazen gidiyor. (ekranda görüntü var fakat contrast sonuna kadar kısılmış gibi) kapağı açıp kapadığımda 2 saniyeliğine gelip tekrar gidiyor. Bazende yarım saat çalışıyor. Flörasanında problem var sanırım. Bana tahmini ne kadarlık bir arıza çıkartabilir?
    Ek olarak harddisk kapasitesini arttırmak istiyorum. Ama sanırım dizüstümün diski ide. 160 gb veya üstü bir disk ile değiştirebilir miyiz? bulunuyor mu maliyeti nedir?
    Laptopumu size yollar isem bana geri dönüşü ne kadar sürer?
    Teşekkürler

• Sn. balackking;

MONSTER Q90M860TU44 modelimiz 500 GB 7200 RPM SEAGATE diskler ile satışa sunulmaktadır. Bu modelimizdeki disk yerine 256 GB Patriot V.3 SSD disk ile almak isterseniz 570 $ + KDV gibi bir fiyat farkı oluşmaktadır. Aynı şekilde 500 GB 7200 RPM disk yerine 128 GB OCZ SSD diskle ürünümüzü almak istersenizde 370 $ + KDV gibi bir fiyat farkı oluşmaktadır. OCZ yada PATRIOT dışında TEAM marka 120 GB SSD disk için 399 $ + KDV gibi satış fiyatı ile ürün bulunabilmektedir. Bu ürünün notebook' unuzda kullanılmasını da isterseniz fiyat farkı 219 $ + KDV' ye düşecektir.

Tercihi ve değerlendirmeyi size bırakıyorum.

Selamlar,

İlhan YILMAZ

quote:

Orjinalden alıntı: balackking

ilhan bey ben
    www.fokusbilgisayar.com
    Sayfa bulunamadı – Monster Notebook
    http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=Q90M860TU44
    bu bilgisayarda karar kıldım ama bundaki hd yi çıkarıp yerine 250 gb lık falan bi sd bellek taksak fiyat farkı nasıl olur ögrenebilirmiyim sd daha küçükte olabılır daha büyükte

• Sn İlhan bey,

SLI model notebooklarin gelisi ilgili bir gelisme var mi acaba? Ben simdiden bir tane ayirttirmak istiyorum da tabii eger on basvuru kabul ediyorsaniz

Sevgiler,
  • ya arkadaşlar ben monster laptop almak istiyorum fakat ankarada oturuorum ankarada nerden alabilirim kendim gidip almak istiyorum internetten almak istemiyorum bana yardımcı olabilir misiniz acaba?
  • cevap yazan yok mu?
  • İyi günler İlhan Bey sizin ilginiz için tşkler. Size sorularım olacak . Ben T96M860TU38 model Monster Notebook aldım . Ama bluetooth'u nasıl etkinleştirebileceğimi bulamadım . Ayrıca bilgisayar da uzun süreli kullanımlarda aşırı ısınma oluyor ve bilgisayar kendini yeniden başlatıyor.Bir sorunum daha war sizin gönderdiğiniz cddeki wireless sürücüsü(Intel Pro wireless) bilgisayarımı takılmasına neden oluyor .Sadece wireleess sürücüsünün linkini verebilir misniz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragon-black -- 17 Haziran 2009; 20:41:00 >
  • Sevgili dragon-black,

SADECE XP DRIVER
    SADECE VISTA DRIVER

Sevgiler,

• Sevgili ozgurersin
    Dediğini yaptım indirdim dosyayı lütfen bekleyiniz yazısı çıktı ama hiç bir şey olmadı
  • Antalyadaki bayilerden biri alanya da sanırım neyse ben şimdi bayiiye gitsem anında alışveriş yapabilir miyim yoksa önce sipariş verip beklemem mi gerekio??
  • Neyse ben fokussbilgisayardan driveri buldum yükledim ayrıca orada bluetooth driverınıda buldum ama dahili bluetooth hala çalışmıyorr yardımmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragon-black -- 18 Haziran 2009; 14:30:39 >
  • Sn. dragon-black;

Teknik servisimizden Ahmet Bey yada Burak Bey' le (216 ) 449 49 30 pbx / 125 - 126 dahili numaralarından görüşürseniz size memnuniyetle yardımcı olacaklardır.

Selamlar,

İlhan YILMAZ

quote:

Orjinalden alıntı: dragon-black

Neyse ben fokussbilgisayardan driveri buldum yükledim ayrıca orada bluetooth driverınıda buldum ama dahili bluetooth hala çalışmıyorr yardımmm
  • Sn. denixex;

Ürünlerimizi Ankara' da Oğuzlar Bilgisayar aracılığı ile alabilirsiniz. Tel : ( 312 ) 230 79 50

Selamlar,

İlhan YILMAZ

quote:

Orjinalden alıntı: denixex

ya arkadaşlar ben monster laptop almak istiyorum fakat ankarada oturuorum ankarada nerden alabilirim kendim gidip almak istiyorum internetten almak istemiyorum bana yardımcı olabilir misiniz acaba?
  • Sn. Tam1Hi0n3;

Antalya bayilerimize aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. Doğru, Antalya bayilerimizden Yalçın Bilgisayar Alanya' da faaliyet göstermektedir. Çok sayıda farklı özellikte modelimiz olduğundan bayilerimiz MONSTER Notebook ürünlerini stoklarında tutamamaktadırlar. Bayilerimiz istediğiniz özelliklerde MONSTER Notebook modelinin siparişini almakta ve ürünler kesin siparişinizi takiben bayilerimize ARAS Kargo ile gönderilmektedir.

Selamlar,

İlhan YILMAZ

quote:

Orjinalden alıntı: Tam1Hi0n3

Antalyadaki bayilerden biri alanya da sanırım neyse ben şimdi bayiiye gitsem anında alışveriş yapabilir miyim yoksa önce sipariş verip beklemem mi gerekio??

• sanırım sorum yanlış anlaşılmış ben antalya merkezde oturuyorum merkezde var mı diye sormak istemiştim :S Biri alanya da oradan alamam.
  • Fokus bilgisayar ölü pixel nedeni ile değiştirdiği paneli gene ölü pixel çıkınca değiştirdi buna çok minnettarım çok teşekür ediyorum , fokus bilgisayarı aylar geçmesine rağmen ürünün arkasında durduğu için tebrik ediyorum
    Her ne kadar notebook"um kargoda kaybolmuş ve günlerdir gelememiş olsa da gene de memnunum , daha hala elime ulaşamadı , ancak bu aras kargonun rezaleti tabii , fokus bilgisayardan çıktıktan sonra oldu bunlar , kargonun iddiasına göre yarın elime ulaşacakmış (!)
  • bazı özellikler kırpılarak ati 4650 gddr3 lü 1900-2000 tl arası bi ürün çıksa hp den vazgeçip monster alıcam ama çok pahalı monsterlar tabi özellikleride ona göre.keşke laptopumuzun özelliklerini biz belirlesek.düşük fiyatlı olanların hepsi 9600 gs buda pek memnun etmiyor.
  • Şuanda inanamıyorum , 2 kez değişen panelimde bir ölü piksel daha çıktı , daha dün yoktu ! Artık bıktım ben servise göndermekten , tatilde bile arıza ile uğraşıyorum ! bu ne biçim bir şey ! , Kaç tane laptop kullandım böyle birşey görmedim !
  • Sn. @dministrator,

Mümkün olan en yüksek üretim standartlarına rağmen, ( LCD ) ( TFT ) sıvı kristal görünümün olduğu ince-film transistorunun karmaşık imalatıyla üretilmiş ekranlarda teknolojik olarak hala pixel hatası kusurları oluşabilmektedir.

Monster Notebook ürünlerinde TSE' nin belirlemiş olduğu PIXEL hatası garanti standartları uygulanmaktadır. Bu standartlara göre LCD panelinizde 4 adet yada daha fazla pixel hatası oluşursa ürününüzün LCD paneli yeni bir ürünle değiştirilmektedir.

LCD panelinizde çıkan 1 adet pixel hatası nedeni ile geçmişte yaptığımız değişimler pixel hatasının bir arıza olması nedeni ile yapılmamış sadece memnuniyet sağlamak amacıyla, size jest olsun diye yapılmış işlemlerdir.

1 adet pixel hatası Sanayi Bakanlığı ve TSE tarafından da arıza olarak kabul edilmediğinden bu işlemlerin arıza olarak kabul edilerek ürününüzün değiştirilmesi yada para iadesi yapılması maalesef mümkün değildir. Mevcut ürününüzde herhangi bir sorununuz varsa ürünün kontrol edilmesini ve sorunun giderilmesini sağlayabiliriz. Ancak mevcut panelinizde var olduğunu belirttiğiniz 1 adet pixel hatası ile ilgili olarak panel değişimi yapmamızda maalesef mümkün değildir.

Selamlar,

İlhan YILMAZ
    quote:

Orjinalden alıntı: @dministrator

Şuanda inanamıyorum , 2 kez değişen panelimde bir ölü piksel daha çıktı , daha dün yoktu ! Artık bıktım ben servise göndermekten , tatilde bile arıza ile uğraşıyorum ! bu ne biçim bir şey ! , Kaç tane laptop kullandım böyle birşey görmedim !

• 
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.