Şimdi Ara

MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.741
Cevap
120
Favori
965.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar elinde bu cihazlardan olan bi arkadaş değişik açılardan bi kaç fotoğraf çekip upload edebilir mi . kasanın arka yan ve altını görmek nasip olmadı henüz .
  • Herkese Merhabalar,

    Öncelikle foruma yeni üye olduğumu ve bir süredir taşınabilir bilgisayar arayışı içerisinde olduğumu belirtmem gerekir. Monster bilgisayarların donanımının çok iyi olduğunu görmemek olanaksız. Gerçekten güçlü. Ancak kafama takılan 3 soru var ki bunlar bence önemli sorulardır. Bunların yanıtları olumlu olursa Monster almayı düşünüyorum.

    1. Teknik servis nasıl? Gerçi forumda biraz söz edilmiş ancak ben net bir yanıt almak isterim. Diyelim bir parça yandı ve bilgisayar servise gitti. Tabi değişir ama mesela ne kadar sürede bilgisayarımı geri alırım? Sonuçta dile kolay, yüzlerce doları sayıp bilgisayar alıyoruz. Ayrıca bazı modellerde şu ifadeye rastladım: Bu modelde garanti ve servis hizmetleri bir PENTA kuruluşu olan SNC tarafından sağlanmaktadır.

    2. Bu başlıkta bilgisayarın dışının kaliteli olmadığı yazılmış. Alienware tarzı bir kasa istemiyorum elbette ama, kalitesiz bir kasa - tuş takımı ile birkaç ay sonra eski/kirlenmiş görüntülü bir bilgisayar sahibi olmak istemem doğrusu. Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.

    3. Isınma nasıl? Oyunlarda çok mu ısınıyor?

    Sorularıma yanıt alırsam bahtiyar olacağım.

    Saygılarımla..




  • bu monsterlar kaliteli mi

    yoksa hp alcam
  • valla bu notebook işi gerçekten belalı,
    bundan tam 1 yıl once almaya karar verdim
    ama henuz alamadım =)

    uzun suredir de aklım karışmasın diye donanımhaber'e girmiyodum
    cunku burdaki arkadaşlar cok bilinçli kullanıcı olduklarından her ürünün ıncığını cıncığını kurcalıyolar
    ben de üzümün çöpü armudun sapı diye elemeler yapan bi insan olarak sürekli "yok bu da olmaz" diyip erteliyorum.

    sonunda dayanamadım yine girdim
    bu topic'in ilk sayfalarında monster almaya karar verdim
    gerçekten fiyatlar harika, donanım süper.
    fakat simdi bu dual core olayı yuzunden gene stand by moduna girdim =)

    ilhan bey'in ilgisini gerçekten takdir ettim,
    umarım artan kullanıcı kitlesi ilhan bey'in bu ilgisini azaltmaz güçlendirir.
    açıkcası ben monster'dan çok böyle bir ilgilinin varlığına güvenerek alıcam laptop'u
    aslında bekleme moduna girmemin başka bi sebebi daha var, o da laptopların kasaları
    umarım yeni modellerde kasa kalitesi artar
    bu arada sitenize daha çok laptop aksesuarı getirmenizi temenni ederim.

    bu arada aklıma takılanlar:
    1- 25ms tepki süresi biraz uzun gibi geldi bana, sanki ghosting yapar gibi geliyo
    2- laptop alsam da genelde evde kullanıcam, ve eve de iyi bi hoparlor seti almak istiyorum ve ses işinin tekniğinden pek anlamıyorum (bi çok işin tekniğinden anlamıyorum aslında =)) bu aletlerin ses kartları yüksek seviyede iyi kalitede ses verir mi?
    3- dual core modeller cıkınca diger modellerin fiyatlarında bi oynama olur mu?
    4- bu wireless kısımlarının yanındaki 2200g fln değerleri nedir?
    5- Şöyle bi sorundan bahsedilmiş: "Yanlız bu süre zarfında bazı eksileri oluştu;
    -ekran ve kasa arasında her nekadar plastik yastıkçıklar olasa ekran tuş takımının üzerine değiyor ve şu an ekran üzerinde tuş takımının izleri mevcut, laptopu taşırken kendi orjinal deri çantasını kullandım ve taşıma sırasında da üzerine herhangi bir yük filanda koymadım. Şimdi klevye ve ekran arasına koyabileceğim ince sünger bir malzeme arayışındayım, sırf bu problem daha da büyümesin diye "
    bunu yaşayan başka biri var mı, çözümü nedir?
    6- "256 mb ekran kartı MXM modüldür.casper larada olur.1600*1050 herneyse onunda çözümü ekranı bilgisayara bağlayan devreyi değiştirdiğiniz vakit süpercihezz sizde demektir.bu sırrıda size kim se vermez." bu arkadaş ne demek istemiş? =)


    daha sorularım vardı ama unuttum aklıma gelince eğer sizin için sorun olmicaksa tekrar sorarım..
    ilginize ve müşteriye verdiğiniz değere, herkes adına teşekkür ederim
    en iyi teknolojiyi en düşük fiyata kullanıcıya sunmanız da yurtdışındaki ürünleri görüp imrenenler tarafından takdir görüyor.
    size atılan çamurun ne kadar samimi olduğu zaten çamur atan kişinin sadece tek bi mesaj atıp kaçmış olmasından da anlaşılmakta.
    biraz uzattım sanırım =)




  • arkadaşlar monster ımı aldım. windows yükledim. pili yüzde 3 te iken kapattım. su an açılmıyor. herhalde pili belli br seviye altında açılmamaya ayarlanmıs. su an kapalı olarak sarja takınca kac saat şarjda bırakmam gerekiyor. ilk şarj olduğunu hatırlatayım tekrar??
  • 1.Teknik servis genel olarak düşündüğümüzde müşteri memnuniyeti ön planda olup belirtilen problemlere bakış açıları kendi taraflarından değil, müşteri tarafından oluyor (yani bunu sen yaptın değil, acaba bu makineden mi kaynaklanmış gibi düşünüyorlar....) Bana göre yurt içi yapılanma süreci içindeler ve sağlam ilerliyorlar....

    2.Kasa ve tuş takımı şu ana kadar problemsiz ve kullandıkça sağlam olduğu anlaşılıyor... Bana göre sade ve çok şık görünüyor.... Üzerinde kafayı karıştıracak fazla düğme yok... Sadece üç tane 1.Wirelessı açmak için 2. Pc yi açmadan vcd audio cd dinlemek için kullanılacak olan... 3. İnternete direk giriş IE sayfası açan bu kadar...

    3. Isınıyor.... Soğutma tertibatı gayet iyi ... Yalnız altındaki fan kısmının mutlaka boşlukta olması gerekiyor...
    Bu kısım aletin sağ tarafının altında olduğu için dizinizin üstünde biraz sağa alınca bu işte halledilmiş oluyor...
    Şu ana kadar el değmeyecek şekilde hiç ısınmadı.... ama hepsinde olduğu gibi hard disk ve işlemci kısmı bunda ayrıca ekran kart kısmı ısınıyor... On board ekran kartında o modda çalışınca o kadar ısınma olmuyor...



    Resimler yakında geliyor alete iyice bakın.... Ben aldım güzel diyorum... Memnuniyetsizliğim olmadı daha açıkçası... Yakın ve samimi arkadaşlarıma tavsiye ediyorum... Ama burda tavsiye etmek biraz mantıksız olur gibi geliyor... Sonra bizi ortak mortak ilan ederler falan...




  • Şarjda iken turuncu bir ışık yanar söner... Ben onun yanıp sönmesi bitene kadar bekledim ve fazladan 5-6 saat daha beklettim... Sonra sadece pille pili bitene kadar kullandım yine aynı işlemleri 4-5 defa yaptım şu anda artık karışık kullanıyorum... Biraz sabret... Problem olursa hiç endişelenme kesinlikle yardımcı oluyorlar emin ol...

    Birde sen hangi modeli aldın....
  • saol yani şimdi. şarja takıp turuncu bitene kadar kendi haline bırakacam. sonra da boşalmadan şarja etmek haricinde kafama gore takılacam. doğtu anlamışmıyım?

    aldığım model: ND421N18S1 'in ramlerinin kingston yapılmış ve içine bluetooth entegre edilmiş hali

    http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=ND421N18S1
  • şarj olunca elektriği kes ve elektriksiz pili bitene kadar kullan
    sonra pil bitince kapat şarja tak pil dolana kadar açma
    pil dolunca tekrar elektriği çek ve pili bitene kadar kullan
    pil bitince yine aynen 2-3 defa daha böyle devam et

    (yani ara ara kullanamayacaksın canavarı)

    5-6 defadan sonra nasıl istersen kullan....( Mecburi)


    inşallah anlatabildim...
  • anladım cok saol bimekan..
  • Ya ben foruma fotoğraf ekleyemiyorum ne yapmam lazım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bimekan -- 6 Mart 2006; 13:08:29 >
  • Koyacağın resim web üzerindeyse

    [simage]
    ..............
    [/simage]

    noktalı yere resmin web adresini gir.
  • Arkadaşlar,
    Benim yazdıklarımdan sonra bazı arkadaşlar core duo çıkana kadar notebook almayı ertelediklerini söylemişler. Doğrusu biraz suçluluk duydum. Sanki monster'ın satışlarını düşürmüş gibi hissettim kendimi :d

    Ben neden bekliyorum? Hemen açıklayayım; Benim şu anda kullandığım bir laptopum zaten var ama sistem artık bana yeterli gelmiyor (centrino dothan 1.6 14.1" ekran 128 paylaşımlı ekran kartı 256mb ddr ram 40 gb hdd). Ancak nette gezmek, msn, download için açık bırakmak gibi ihtiyaçlarım için kullanıyorum. Yani oyun oynayamıyorum kameramla çektiğim görüntüleri divx yapıp atamıyorum hatta hatta antivürüs yazılımı kurduğumda bile inanılmaz yavaşlıyor (doğal olarak çünkü bir kere rami çok az). Onun için yeni bir notebook almak ve her işimi onda yapmak istiyorum. Bazı işler için masaüstü bazı işler için dizüstü bilgisayarımı kullanmak istemiyorum artık. Yani laptop almak benim için acil değil. Alınca da mümkün olduğu kadar ihtiyaçlarıma uyan teknolojiyi almak istiyorum. Ben aynı anda birçok iş yapan biriyim. Bilgisayarın başına geçtiğimde hem web de gezer hem virüs taraması yapar hem film encode eder hem dosya indirir hem müzik dinler hemde dvd yazmak isterim. Onun için dual core teknolojisi benim ihtiyaçlarımla birebir örtüşüyor. Bu yüzden de bekliyorum. Ama ben bekliyorum diye kimsenin bundan etkilenmesini ve beklemesini istemem. Çünkü teknoloji sürekli gelişecek ve ilerleyecek o zaman sizde sürekli beklersiniz. Sonuçta herkes için merkez nokta kendi ihtiyaçalarıdır. Kendiniz bilgisayarım başında ne yaptığınıza bakacaksınız. Mesela sadece oyun oynayan biri için dual core teknolojisinin (yazılım desteklemediği için) pek bir anlamı yok. Çünkü aynı anda birden çok iş değil tek bir iş yapıyor ve sadece o işi hızlı yapan bir işlemciye ihtiyacı var. Dolayısıyla bir ürünü yeni teknoloji diye değil ihtiyaçlarınızla örtüştüğü için alın.

    Lafı çok uzattım biliyorum ama son söz. Core Duo işlemcili laptopların şu anda türkiye piyasasındaki ilk örnekleri donanımlarına göre inanılmaz pahalılar. Dolayısıyla bu teknolojiyi önce kullanmak isteyen ve bekleyen arkadaşlar bir şeyi göze alsınlar. Ya çıkar çıkmaz alıp yüksek fiyatlar ödeyecekler (bunu monster pahalı yapacak gibisinden söylemiyorum yanlış anlaşılmasın sonuçta yeni teknoloji ve her yeni teknoloji gibi pahalı olması kaçınılmaz) yada çıktıktan sonra da beklemeye devam edecekler (bu seferde ucuzlasın diye)

    Önce kendi ihtiyacınızın ne olduğuna karar verin ve sonra ihtiyaçlarınızla bütçeniz arasında kalan teknolojiye sahip dizüstü bilgisayarı alın derim ben

    Dipnot: hızlı yazdığım için yazım hatası olduysa üzgünüm




  • @bimekan'a

    Yükleyeceğin resim bilgisayarındaysa

    www.imageshack.us/

    linkine tıkla.Çıkan sayfada "Gözat" butonundan resmini seç ve alttaki "host it" butonuna tıkla.Böylece resmin webe upload edilmiş oluyor.Karşına gelen sayfada 5.sıradaki kutudaki linki (Direct link to image) kopyala ve

    [simage]
    .........................
    [/simage]

    arasına yaz.Resmin gözükecektir.

    Yine görünmezse profilim ayarlarından "Resimleri mesajlarda gösterme" seçeneği kaldırman gerek.
  • Sn. Kayg;

    Gribal bir enfeksiyon geçiriyor olmam nedeni ile geçen hafta boyunca forumu sağlıklı bir biçimde takip edemedim. Bu süreçte foruma mesaj gönderen ve sorularına hızlıca yanıt veremediğim, maillerini hemen cevaplayamadığım tüm üyelerden bu gecikme için özür dilerim, kusura bakmayın lütfen.

    Sorularınıza tek tek yanıt vermeye çalışacağım;

    1. Servis hizmetleri konusunda oldukça iddialı olduğumuzu ve bu iddiamızın kesinlikle lafda olmadığını söyleyebilirim size öncelikle. Satın aldığınız ürünle ilgili oluşmuş herhangi bir memnuniyetsizliğiniz olursa biz sorununuzun tam olarak giderildiğinden emin oluncaya kadar bu probleminizi gidermek için gayret ediyoruz. Çözüm önerilerimizi sizinle paylaşıyoruz ve sizin beklentilerinizi tam olarak karşılayacak çözümleri üretmeye gayret ediyoruz. MONSTER Notebook' lar ile ilgili herhangi bir sorununuz olursa ilk 15 gün içinde koşulsuz olarak ürünü anında birebir değiştiriyoruz. Üründen memnun olmaz ve iade etmek isterseniz iade işlemlerinizi hemen yerine getiriyor ve paranızı anında iade ediyoruz. Ürünü satın aldıktan sonraki herhangi bir zamanda çıkacak sorunlarda 9 işgünü içerisinde ürününüzün servisden geri size teslim edilmesini taahhüt ediyoruz. MONSTER marka notebooklarda model bazında antlaşmalar yaparak ürün tedarik ediyoruz. Bazı modelleri biz üretiyoruz, bazı modeller SNC A.Ş. firması tarafından üretiliyor ve bazı modeller İNSELBERG firması tarafından üretiliyor. Bu yeni seride 17" notebook modellerimiz bir PENTA kuruluşu olan SNC A.Ş tarafından üretilmektedir. PENTA firması; HP, SEAGATE, TOSHIBA vb. markaların distrübitörlüğünü yürüten bir dağıtım ve ithalat firmasıdır. Dolayısı ile bu serideki ürünlerde hem bizim verdiğimiz zenginleştirilmiş garanti hizmetleri hemde üretici firma olan SNC A.Ş. firmasının garanti hizmetleri tüm kullanıcılara birlikte sunulmaktadır.

    Bahsettiğim biçimde üretim ortaklıkları ve işbirlikleri yapmak bizim yedek parça, operasyon, üretim, servis hizmetleri, ithalat, depolama, finansman vb... gider kalemlerinde ciddi avantajlar elde edebilmemizi sağlamaktadır. Bu avantajlar sizlere; daha ekonomik fiyat, daha yüksek performans, daha fazla özellik, daha güncel teknoloji, daha yüksek verimlilik, daha hızlı ve daha yüksek kalitede servis hizmetleri ve daha fazla müşteri memnuniyeti olarak geri dönmektedir. Ürünlerimizin garanti hizmetlerinin herhangi bir uluslararası markadan farkı yada dezavantajı kesinlikle yoktur. Hatta her müşterimizle birebir olarak ilgilenebildiğimiz için çok daha başarılı ve kesin çözüm üretilebilen bir yapıda olduğumuzu söyleyebilirim.

    Anafikir olarak biz " butik oteller " gibi daha çok kişilere özel ürünler ve hizmetler üretiyoruz. Çok satmak, olağanüstü adetlere ulaşmak gibi hedeflerimiz yok. Tabiki başarılı olmak, hedeflerimize ulaşmak, tanınmak ve satış rakamlarımızı arttırmak istiyoruz. Ama burada belirlediğimiz bir müşteri profili var. Bu profil gerçekten yüksek performanslı, kaliteli, yüksek teknoloji ürünlerini; ekonomik fiyatlar, yüksek hizmet kalitesi ve birebir ilgi ile almak isteyen kişilerden oluşuyor. Buradaki beklentiyi asla düşürmeden ve hedeflediğimiz profilin ihtiyaçlarına, beklentilerine ve görüşlerine her konuda önem vererek markamızı doğru zamanda doğru yere getirmek bizim hedefimiz. Ani yükselişler, spot işler ve kişisel hırslarla bizim kesinlikle işimiz yok. Biz basamakları birer birer ve her basamağın gereklerini tam olarak yerine getirerek çıkacağız. Sonuçlar bu şekilde hareket ettiğimizde hepimizi daha fazla memnun edecektir diye düşünüyoruz.

    2. Yeni serideki modellerimizin kasası oldukça şık. Bir önceki seri ile ilgili daha fazla görüş farklılıkları var olmasına rağmen yeni seride genel olarak herkesin ürünümüzü daha şık ve zarif bulduğunu söyleyebilirim. Biz bu yeni seride satışa sunduğumuz notebook' ların tasarımını çok yüksek ihtimalle
    beğeneceğinizi düşünüyorum. Bahsettiğiniz gibi bir durum kesinlikle olmaz. Ne bir önceki seride ne yeni seride hiçbir notebook modelimizde böyle bir durum kesinlikle olmaz. Hiç bir şekilde endişeniz olmasın.

    3. Isınma tüm harici ekran kartlı notebooklarda olduğundan çok farklı değil. Şimdiye kadar bir kez bu konuda bir eleştiri aldık orda da bize iletilen " Ekran kartına AŞIRI YÜKLENDİĞİMDE " kartın olduğu bölüm ısınıyor şeklinde idi. Bu ürünün içinde 256 MB GF6 6600 harici bir ekran kartı kullanılıyor ki bu klasmandaki ekran kartlarını bir PC' de kullandığınızda verim alabilmek için nerdeyse notebook' un yarısı kadar fanlar, aluminyum kasalar vs. kullanılıyor. Böyle şık ve zarif bir tasarım içerisinde, daracık alanlarda bu kadar yüksek bir grafik performansı elde etmek bence oldukça başarılı. Standart kullanımda herhangi bir sorun ile karşılaşmazsınız. Şu ana kadar bu konuda bize gelen olumsuz bir eleştiri yok. Ürün bu şekilde değerlendirildiğinde kesinlikle ısınmıyor diyebilirim. Çok ağır grafik performans gerektiren uygulamaları çok uzun sürelerle MONSTER notebook' lar üzerinde çalıştırmayı düşünüyorsanız bir Notebook Cooler almanızı tavsiye edebiliriz sadece. Yinede bizce normalda böyle bir ürüne ihtiyaç olmayacaktır.

    Değerlendirmeyi size bırakıyorum.

    Saygılarımla,

    İlhan YILMAZ


    quote:

    Orjinalden alıntı: Kayg

    Herkese Merhabalar,

    Öncelikle foruma yeni üye olduğumu ve bir süredir taşınabilir bilgisayar arayışı içerisinde olduğumu belirtmem gerekir. Monster bilgisayarların donanımının çok iyi olduğunu görmemek olanaksız. Gerçekten güçlü. Ancak kafama takılan 3 soru var ki bunlar bence önemli sorulardır. Bunların yanıtları olumlu olursa Monster almayı düşünüyorum.

    1. Teknik servis nasıl? Gerçi forumda biraz söz edilmiş ancak ben net bir yanıt almak isterim. Diyelim bir parça yandı ve bilgisayar servise gitti. Tabi değişir ama mesela ne kadar sürede bilgisayarımı geri alırım? Sonuçta dile kolay, yüzlerce doları sayıp bilgisayar alıyoruz. Ayrıca bazı modellerde şu ifadeye rastladım: Bu modelde garanti ve servis hizmetleri bir PENTA kuruluşu olan SNC tarafından sağlanmaktadır.

    2. Bu başlıkta bilgisayarın dışının kaliteli olmadığı yazılmış. Alienware tarzı bir kasa istemiyorum elbette ama, kalitesiz bir kasa - tuş takımı ile birkaç ay sonra eski/kirlenmiş görüntülü bir bilgisayar sahibi olmak istemem doğrusu. Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.

    3. Isınma nasıl? Oyunlarda çok mu ısınıyor?

    Sorularıma yanıt alırsam bahtiyar olacağım.

    Saygılarımla..




  • Beyler , Selam

    Sizin laptopların Reklamında Birşey dikkatimi çekti bu nvidia nın external (harici) ekran kartı varmıs 256 ddr2 falan bu olay nedir açabilirmisiniz saygılar..
  • Sn.geem;

    Notebook almak konusunda kararsız kalmak sanırım yeni çağın hastalığı... Teknolojinin hızına yetişmek yada onunla başetmeye çalışmak mümkün olamayacağı için işimiz zor. Allah kolaylık versin... Sorularınıza sırasıyla yanıt vermeye çalışacağım.

    1. Şu ana kadar verdiğimiz hiçbir müşteriden LCD panel kalitesi ile ilgili şikayet gelmedi. Bu seride kullandığımız LCD panel Acer' ın Ferrari FR4000 serisi notebook' larında kullandığı Samsung marka 1680 x 1050 WSXGA yüksek kaliteli bir LCD paneldir. Memnun olacağınızı düşünüyorum ama ordaki beklentiler çok değişken olduğu için yinede yorumu size bırakıyorum. Burda tek ekleyebileceğim herhangi bir oyunda Ghosting yaptığı için iade etmek isterseniz 15 gün içinde ürünümüzü iade edebilirsiniz. Bizim açımızdan hiç sorun değil.

    2. Üzerindeki ses kartı ile oldukça iyi kalitede ses çıkışı alabilirsiniz. Optik yada digital çıkışlı bir hoparlör seti ile birlikte kullandığınızda elde edeceğiniz ses sizi gerçekten şaşırtacaktır. Evinizin istediğiniz bir bölümünü sinema salonu olarak kullanmaya hazır olun.

    3. Dual Core modeller çıktığında bu serideki ürünlerin fiyatlarında bir değişiklik olup olmayacağını şimdiden söylemek güç. Dual Core modellerin aktif olarak satışının hızlanması ile birlikte bu serideki ürünler artık yerini yavaş yavaş Dual Core serisine bırakacaktır. Ancak Haziran - Ekim arasındaki dönemde Dual Core modellere talebin canlanmış olacağını sanıyorum. Şu anki serideki ürünlerimizi tahminen Mayıs - Haziran ayları civarına kadar satacağımızı düşünürsek fiyat düşüşü olacağını pek sanmıyorum.

    4. Intel' in Pro Wireless kartının model ismi 2200 b/g' dir. b/g harfleri kablosuz iletişim standartlarını temsil ediyor. Detayları aşağıdadır.

    802.11b
    Eylül 1999 yılında standart olmuştur.
    Sadece bir RF teknolojisi
    tanımlanmıştır - DSSS@11Mbps
    2.4GHz spektrumunu kullanır.Bu spektrum aynı zamanda kablosuz telefon ve çoğu bluetooth ürünleri tarafından da kullanılmaktadır.
    Maksimum 11Mbit bantgenişliği sağlar.
    Kapsama alanı kapalı alanlarda 30-45metre (100-150 feet)
    WiFi uyumlu farklı marka cihazlar,
    birbirleriyle uymlu çalışabilir. Şu anda çok ucuz ve popülerdir.

    802.11a
    5GHz radyo bandını kullanır.
    Maksimum 54Mbit bant genişliği sağlar.
    802.11b ve 802.11g standartlarıyla uyumsuzdur.
    802.11a veya 802.11g ürünlerinin kurulu olduğu bir ortamda herhangi bir interferens yaratmayacağı için kullanılabilir.
    Kapsama alanı kapalı alanlarda 7,5- 22,5 metre ( 25-75 feet )
    Şu anda geriye doğru uyumlu olmadığı ve pahalı olduğundan popüler değildir.

    802.11g
    2.4GHz spektrumunu kullanır.
    Maksimum bant genişliği 54Mbit.
    802.11b ürünleriyle uyumludur.
    Kapsama alanı kapalı alanlarda 30-45metre (100-150 feet)
    802.11b ürünleriyle uyumlu çalışabilir.
    802.11b ile aynı frekans spektrumunu kullandığından popüler olma olasılığı yüksektir.

    5. Bu mesajı bende forumda okudum. Böyle bir şikayet bize başka hiç kimseden gelmedi. O yüzden genelde böyle bir problem var diyemiyorum. Ayrıca o bir önceki serideki ürünümüzle ilgili bir mesaj. Aynı modeli ben kullanıyorum hiç bir iz vs. gibi bir durum yok. Kullanımla alakalı yada ürünün LCD paneline bir şekilde taşıma esnasında vs. basınç uygulanması ile ilgili olabilir. Tabi burdan yorum yapmam güç. Bize ürün fiziki olarak iletilirse gerekli değerlendirmeyi yapar ve üründen kaynaklanan bir problemse gereken çözümü hemen bulmaya çalışırız.

    6. Mesaj içeriği teknik bir veriyi içeriyor. LCD panelin yada ekran kartının başka notebooklarda da değişiklik yapılarak kullanılabileceğini anlatmaya çalışmış arkadaşımız. Yalnız bu işlemler normalde herkesin uygulayabileceği yada bizim talebe göre yaptığımız işlemler değil.

    Saygılarımla,

    İlhan YILMAZ

    quote:

    Orjinalden alıntı: geem

    valla bu notebook işi gerçekten belalı,
    bundan tam 1 yıl once almaya karar verdim
    ama henuz alamadım =)

    uzun suredir de aklım karışmasın diye donanımhaber'e girmiyodum
    cunku burdaki arkadaşlar cok bilinçli kullanıcı olduklarından her ürünün ıncığını cıncığını kurcalıyolar
    ben de üzümün çöpü armudun sapı diye elemeler yapan bi insan olarak sürekli "yok bu da olmaz" diyip erteliyorum.

    sonunda dayanamadım yine girdim
    bu topic'in ilk sayfalarında monster almaya karar verdim
    gerçekten fiyatlar harika, donanım süper.
    fakat simdi bu dual core olayı yuzunden gene stand by moduna girdim =)

    ilhan bey'in ilgisini gerçekten takdir ettim,
    umarım artan kullanıcı kitlesi ilhan bey'in bu ilgisini azaltmaz güçlendirir.
    açıkcası ben monster'dan çok böyle bir ilgilinin varlığına güvenerek alıcam laptop'u
    aslında bekleme moduna girmemin başka bi sebebi daha var, o da laptopların kasaları
    umarım yeni modellerde kasa kalitesi artar
    bu arada sitenize daha çok laptop aksesuarı getirmenizi temenni ederim.

    bu arada aklıma takılanlar:
    1- 25ms tepki süresi biraz uzun gibi geldi bana, sanki ghosting yapar gibi geliyo
    2- laptop alsam da genelde evde kullanıcam, ve eve de iyi bi hoparlor seti almak istiyorum ve ses işinin tekniğinden pek anlamıyorum (bi çok işin tekniğinden anlamıyorum aslında =)) bu aletlerin ses kartları yüksek seviyede iyi kalitede ses verir mi?
    3- dual core modeller cıkınca diger modellerin fiyatlarında bi oynama olur mu?
    4- bu wireless kısımlarının yanındaki 2200g fln değerleri nedir?
    5- Şöyle bi sorundan bahsedilmiş: "Yanlız bu süre zarfında bazı eksileri oluştu;
    -ekran ve kasa arasında her nekadar plastik yastıkçıklar olasa ekran tuş takımının üzerine değiyor ve şu an ekran üzerinde tuş takımının izleri mevcut, laptopu taşırken kendi orjinal deri çantasını kullandım ve taşıma sırasında da üzerine herhangi bir yük filanda koymadım. Şimdi klevye ve ekran arasına koyabileceğim ince sünger bir malzeme arayışındayım, sırf bu problem daha da büyümesin diye "
    bunu yaşayan başka biri var mı, çözümü nedir?
    6- "256 mb ekran kartı MXM modüldür.casper larada olur.1600*1050 herneyse onunda çözümü ekranı bilgisayara bağlayan devreyi değiştirdiğiniz vakit süpercihezz sizde demektir.bu sırrıda size kim se vermez." bu arkadaş ne demek istemiş? =)


    daha sorularım vardı ama unuttum aklıma gelince eğer sizin için sorun olmicaksa tekrar sorarım..
    ilginize ve müşteriye verdiğiniz değere, herkes adına teşekkür ederim
    en iyi teknolojiyi en düşük fiyata kullanıcıya sunmanız da yurtdışındaki ürünleri görüp imrenenler tarafından takdir görüyor.
    size atılan çamurun ne kadar samimi olduğu zaten çamur atan kişinin sadece tek bi mesaj atıp kaçmış olmasından da anlaşılmakta.
    biraz uzattım sanırım =)





  • Sn. weros;

    Dünyada 5 yada 6 tane notebook üreticisi firma var ve aslında notebook' ların tamamı neredeyse aynı banttan çıkıyor, aynı teknoloji ile üretiliyor. Ürünümüzü diğer uluslararası markalarla kalite olarak kıyasladığınızda kesinlikle beğeneceğinizi ve performansından memnun kalacağınızı düşünüyorum.

    Değerlendirmeyi size ve forum üyelerine bırakıyorum.

    Saygılarımla,

    İlhan YILMAZ


    quote:

    Orjinalden alıntı: weros

    bu monsterlar kaliteli mi

    yoksa hp alcam




  • Sn. Ozdamar;

    MONSTER Tyrannosaurus ND521N serisi modellerimizde MXM denilen bir PCI Express slot mevcuttur. Bu slota notebook' lar için özel olarak üretilmiş harici 256 MB nVIDIA GF6600 PCI Express ekran kartı takılı bulunmaktadır. Piyasadaki bir çok modelde anakartın üzerinde entegre olarak bulunan tümleşik ekran kartı chipleri bulunuyor olması ve bu chiplerin sistem belleğini kullanıyor olması nedeni ile buradaki ifade daha iyi anlaşılabilsin diye " harici ekran kartı "olarak belirtilmektedir. Harici ekran kartları memory' si kendi üzerinde olan, sistem belleğini kullanmayan ve tümleşik ekran kartlarına oranla çok yüksek performansla çalışan kartlardır.

    Oyun ve yüksek grafik performans gerektiren uygulamaları etkin olarak kullanıyorsanız ürünümüzden oldukça memnun olacağınızı söyleyebilirim.

    Selamlar,

    İlhan YILMAZ

    quote:

    Orjinalden alıntı: Ozdamar

    Beyler , Selam

    Sizin laptopların Reklamında Birşey dikkatimi çekti bu nvidia nın external (harici) ekran kartı varmıs 256 ddr2 falan bu olay nedir açabilirmisiniz saygılar..




  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.