Şimdi Ara

Monster ''Beats By Dr. Dre Tour with ControlTalk'' İncelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
26.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • insanın ailesi zengin olmaya görsün , kesinlikle verilen parayı haketmeyen bir kulaklık.500 liraya o kutu içeriği ve yaşanan sıkıntılar ... Lütfen biraz araştırmacı tüketici olun.
    Bu adamlar için "birey" "insan" diye bir şey yoktur, sadece yönetilmesi ve sömürülmesi gereken "yığınlar" vardır. Ve siz bu düşüncedeki yaratıkların insanların iyiliğini amaçladığını zannediyorsanız, siz kendi kafanızın içinde bambaşka bir dünya kurmuşsunuz ve orada yaşıyorsunuz demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E2

insanın ailesi zengin olmaya görsün , kesinlikle verilen parayı haketmeyen bir kulaklık.500 liraya o kutu içeriği ve yaşanan sıkıntılar ... Lütfen biraz araştırmacı tüketici olun.

Şayet yorumunuz bana ise;
    Parayı kendim kazanıyorum, akabinde de kendi zevkim için harcıyorum kim ne diyebilir ? Araştırma güzeldir fakat tüm zamanımı harcayacak kadar vaktim yok artık ne yazıkki.

Şayet bana değilse yorumumu görmezden geliniz.

insanın ailesi zengin olmaya görsün , kesinlikle verilen parayı haketmeyen bir kulaklık.500 liraya o kutu içeriği ve yaşanan sıkıntılar ... Lütfen biraz araştırmacı tüketici olun.

Verildiği parayı hak etmediğini nereden biliyorsunuz? Kullanmadan bu yorumu yapmazsınız.

Ayrıcada kulaklığı harçlığımı biriktirerek aldım zevk benim zevkim kim ne diyebilir?

Orijinalden alıntı: GirliciousManiac

quote:

Verildiği parayı hak etmediğini nereden biliyorsunuz? Kullanmadan bu yorumu yapmazsınız.

Ayrıcada kulaklığı harçlığımı biriktirerek aldım zevk benim zevkim kim ne diyebilir?

Sizi tebrik ederim.Harçlıklarınızla 500 tl lik kulaklık alabildiğiniz için.Keşke alırken biraz araştırsaydınız , zevkinize lafım yok . Sadece o fiyatı haketmiyor , sırf ben değil genel kanaat budur .

• quote:

quote:

quote:

Sizi tebrik ederim.Harçlıklarınızla 500 tl lik kulaklık alabildiğiniz için.Keşke alırken biraz araştırsaydınız , zevkinize lafım yok . Sadece o fiyatı haketmiyor , sırf ben değil genel kanaat budur .

Ok görüşünüze saygı duyuyorum.

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yusuf

Bende uzun süredir solo hd kullanıyorum aklınıza takılanlar varsa yardımcı olabilirim.

Unutmadan internetteki şahıs satışları içeren sitelerdeki ürünlerin çoğu sahte ürünler. Lütfen sahte ürünler ile orjinallerin ses değerlerini karıştırmayın.

Olmaz mı? Bende önüzmüzdeki hafta almayı düşünüyorum.
    Kullanışlımı? Ses kalitesi nasıl? Kulaktan düşüyormu kulakta durmasıyla ilgi bi problem varmı? Nereden aldın? Ne kadara aldın?

Solo HD'den vazgeçtim Studio siparişi verdim.

Ayrıca Beats serisini almak isteyenler D&R mağazalarında bulabilirler.

Monster ''Beats By Dr. Dre Tour with ControlTalk'' İncelemesi

Sanırım resimdekinin beyazını Ozan Doğulu kullanıyor.. Performans açısından nasıl acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: PVH

Sanırım resimdekinin beyazını Ozan Doğulu kullanıyor.. Performans açısından nasıl acaba?

Ozan doğulunun kafası yuvarlak öyle kafalara yakışmıyor ince yüzlülere daha çok yakışıyor bence.

Salı görünü görüşlerimi konu halinde belirtirim :)

Orijinalden alıntı: PVH

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yusuf

Bende uzun süredir solo hd kullanıyorum aklınıza takılanlar varsa yardımcı olabilirim.

Unutmadan internetteki şahıs satışları içeren sitelerdeki ürünlerin çoğu sahte ürünler. Lütfen sahte ürünler ile orjinallerin ses değerlerini karıştırmayın.

Olmaz mı? Bende önüzmüzdeki hafta almayı düşünüyorum.
    Kullanışlımı? Ses kalitesi nasıl? Kulaktan düşüyormu kulakta durmasıyla ilgi bi problem varmı? Nereden aldın? Ne kadara aldın?

Solo HD'den vazgeçtim Studio siparişi verdim.

Ayrıca Beats serisini almak isteyenler D&R mağazalarında bulabilirler.

Sadece Ozan doğulu kullanmıyor . Tv de rastgele dolaşırken Justin Bieber'in klibindede gördüm Justinde kullanıyordu .

• quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

o fiyata gerçekten yazık olmuş. Çok daha kaliteli kulaklıklar alabilirdiniz. Fiyatının yüksek olması da tamamen reklam politikası diye tahmin ediyorum. Bu gaga yok mu bu gaga =)
    Güle güle kullanın tekrardan.

Sadece Ozan doğulu kullanmıyor . Tv de rastgele dolaşırken Justin Bieber'in klibindede gördüm Justinde kullanıyordu .

Bitek Justin deil tüm Intercope Records şarkıcıları kullanıyor çünü kulalığın sahip olduğu şirketin kurucusu Interscope Records'un kurucusu.

OzanD. özentiliğinden takmıştır :D

http://www.interscope.com/artists/default.aspx

• Gittigidiyorda satılan sahte ürünlerle orj. kulaklığı karşılaştıran bir video..

Orijinalden alıntı: etew
    benim sıkıntım bu kulaklık ya çok pahalı yada buluyorsunuz imitasyon bu kulaklık yerine nokia bh 505 bluetooth kulaklık nasıl olur eğer kullanan varsa yorum alabilirmiyim daha çok müzik dinlemek için istiyorum son olarak bh 505 iphone 4 le kontrol tuşlarıyla uyumu nasıl olur
    nokia bh-505 bluetooth stereo

muzik dinlemek bluetooth kulaklikla hem cihaz hem de kulakligin pilini cabuk bitiriyor bunu unutmayin

Amor patriæ nostra lex

• beyler dubaiden yaziyorum bu tur urunleri en ucuza bulacagm yer neresidir???

beats box by dre buldm 800 e falan cok guzel sesi ama arabaya takmak istiyorum takilirmi?

bide alinabilecek bise varsa aklnzda soyleyn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: hitmachine16

800 tl çok değil mı o kulaklığa? Gene de siz bilirsiniz tabi.

beats box yav ipod dock öküz gibin bişeydi neyse vazgeçtim zaten gereksiz

Orijinalden alıntı: etew

benim sıkıntım bu kulaklık ya çok pahalı yada buluyorsunuz imitasyon bu kulaklık yerine nokia bh 505 bluetooth kulaklık nasıl olur eğer kullanan varsa yorum alabilirmiyim daha çok müzik dinlemek için istiyorum son olarak bh 505 iphone 4 le kontrol tuşlarıyla uyumu nasıl olur
    nokia bh-505 bluetooth stereo

Bunun da sahteleri var. Gittigidiyor ve sahibinden gibi sitelerde orjinal diye sahtelerini satıyorlar. Orijinali de güvenilir sitelerde 140 tl civariydi en son. Ses kalitesine gelicek olursak Bluetooth kulaklık için fena değil. Bas vurgusu yüksek ama bazen gereğinden fazla olduğu için tiz ve midleri perdeleyebiliyor. Ses yüksekliği de gayet fazla.

• Önemli olan sizin beyenmeniz hocam ama piyasa fiyatı 450 tl dir 50 100 tl fazladan vermişsiniz paranız varsa aldırmayın zaten kulaklık çok şekil ciks bir kulaklığa sahipsiniz gerisini boşverin paranız varsa ;) bendede solosu var harika ses kalites.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.