Şimdi Ara

Monster ''Beats By Dr. Dre Tour with ControlTalk'' İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
26.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adamın kulaklığa bak uclu kalemine bak onu da 100-200 liralık cross alsaydın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pea. -- 8 Şubat 2011; 22:51:32 >

Kullandığınız oynatıcı ne?

Orijinalden alıntı: tsn141

öyle fizik çözülmez sınavı yetiştiremezsin herşey 20 sn de olup bitmeli yazarak değil kafadan olucak.
    şaka bir yana kulaklık olarak değerlendirirsek pek iyi değil ama takı olarak düşünürsek iyi olmuş.
    westone 1-2-3-4 serisi de şık duruyorüstelik baya da dikkat çekiyor. haberin olsun

iPhone 4
  • arkadaşlar bend bu kulaklıktan almak istiyorum, gitti gidiyorda 79 tl ye var ve axess e 12 taksit kesinlikle sahte biliyorum, sizce sesi çok mu kötüdür ? soundmagic pl30 kadar olsa bile alma değer görünüşü için ne dersiniz?değer mi 79tl ye yoksa çöp mü?

http://arama.gittigidiyor.com/?aramakelime=Monster+Beats&aramakategori=

Orijinalden alıntı: enkog

arkadaşlar bend bu kulaklıktan almak istiyorum, gitti gidiyorda 79 tl ye var ve axess e 12 taksit kesinlikle sahte biliyorum, sizce sesi çok mu kötüdür ? soundmagic pl30 kadar olsa bile alma değer görünüşü için ne dersiniz?değer mi 79tl ye yoksa çöp mü?

Ep630 kadar varsa dua et. Bence yoktur bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: GirliciousManiac

quote:

Orijinalden alıntı: tsn141

öyle fizik çözülmez sınavı yetiştiremezsin herşey 20 sn de olup bitmeli yazarak değil kafadan olucak.
    şaka bir yana kulaklık olarak değerlendirirsek pek iyi değil ama takı olarak düşünürsek iyi olmuş.
    westone 1-2-3-4 serisi de şık duruyorüstelik baya da dikkat çekiyor. haberin olsun

iPhone 4

F/P yönünden biraz zayıf da olsa güzel bir ikili oluşturmuşsun. Güle güle kullan

Orijinalden alıntı: enkog

arkadaşlar bend bu kulaklıktan almak istiyorum, gitti gidiyorda 79 tl ye var ve axess e 12 taksit kesinlikle sahte biliyorum, sizce sesi çok mu kötüdür ? soundmagic pl30 kadar olsa bile alma değer görünüşü için ne dersiniz?değer mi 79tl ye yoksa çöp mü?

Aynı deneme için tarafımdan 15 dolara ebay.den alındı. Çöp.

• 500tl in-ear kulaklığa vermek

sana o fiyata ne prof kafaüstü kulaklıklar alırdım varya

Unutmadan internetteki şahıs satışları içeren sitelerdeki ürünlerin çoğu sahte ürünler. Lütfen sahte ürünler ile orjinallerin ses değerlerini karıştırmayın.
  • bende beats by dr dre lebron james modelinden getirtmeyi düşünüyorum.

@yusuf

nasıl hocam memnunmusun ? solo hd serisinden. ben para vermiycem ama parasını hakeden bir ürünmü sence?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gang Starr -- 17 Şubat 2011; 18:50:46 >

Orijinalden alıntı: yusuf

Bende uzun süredir solo hd kullanıyorum aklınıza takılanlar varsa yardımcı olabilirim.

Unutmadan internetteki şahıs satışları içeren sitelerdeki ürünlerin çoğu sahte ürünler. Lütfen sahte ürünler ile orjinallerin ses değerlerini karıştırmayın.

Olmaz mı? Bende önüzmüzdeki hafta almayı düşünüyorum.
    Kullanışlımı? Ses kalitesi nasıl? Kulaktan düşüyormu kulakta durmasıyla ilgi bi problem varmı? Nereden aldın? Ne kadara aldın?
  • Solo HD gerçekten çok renkli bir cihaz, yani demek istediğim sesin gerçekten tüm detayları ile duymanızı sağlıyor. Ben kulaklık amfisi ile kullanıyorum onun dışında normal zamanlarda da iphone4 e direk bağlıyorum. Direk bağladığımda genelde dinlediğim müzikler 320kbps tan daha düşük olmuyor. Ses seviyesi kesinlikle %70 i geçmeden inanılmaz sesler verebiliyor. Muazzam tek kelime ile. Sonuna kadar açsanız da bozulma kesinlikle** yok fakat detaylar kesiliyor takdirinizdir ki. SOLO HD almamdaki maksat kulak dışı olsun rahat rahat kullanayım diyeydi.

Uçakta avrupa ve deniz aşırı seyahatlerimde kullanıyorum ayrıca, dışarıya kesinlikle ses gitmiyor yanınızdaki rahatsız olmuyor. En önemlisi uçağın motor ses, anonslar falan canınızı sıkmıyor hele hele bebek ağlamaları. Hiçbir şekilde duymuyorsunuz. Bu çok güzel.

Kulakta çok rahat duruyor düşmüyor, kulağı tam kavrıyor ve hiçbirşekilde rahatsızlık yaratmıyor. Peki bunun hiçmi kötü yanı yok. Tabiki var. Plastik oldukça düşük kalite, 2 kere yere düştü ikinci düşüşünce kulaklığı yuvasında tutan tırnak kırıldı. Japonla yerine usulce yapıştırdım bir sorun kalmadı ama oldukça üzücü bir durum bu.

Bunun dışında kutudan 2 kablo çıkıyor. Birisinde remote control ( kumanda ) var. arabanız varsa bır kabloyu arabanın aux cıkısında kullanmak ıcın arabaya koyabılırsınız cunku kablo gercekten kalıtelı. Anlıyacagınız uzere kablo cıft uclu yanı kulaklıktan kablo ayrılabılıyor.Ayrıca kesinlikle karışıp düğüm olmuyor uğraştım başaramadım :)

Ben Hollanda dan amsterdam schipol hava alanından aldım. 179 euro idi fiyat o güne özel %10 indirim vardı bana 159euro ya geldi. Ama şuanki aklım olsa grado yada shure alırdım. O kadar söyüyorum. Başka aklınıza takılan varsa çekinmeyin didikleyin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 19 Şubat 2011; 19:27:14 >

• Bana hediye geleceği için seçme şansım yok maalesef. Los angeles dan tanıdığıma gönderttiricem. Solo HD Lebron James 23 modelinden. Zaten böyle kulaklıklarda mp3 formatlı müzik dinlerseniz boşuna kulaklığı aşındırmış olursunuz kulaklığa yazık. 320kbps ile 860kbps dışında dinlemiyorum itunes la beraber. Genelde evde laptopta dinlicem. HD Smart Audio ses kartım olduğu için iyi besleyeceğini düşünüyorum. Mobil olarak ta iphone 3gs ile dinlicem. ipod motoruda iyi besler muhtemelen.

Teşekkürler vakit ayırdığınız için...

Orijinalden alıntı: MajestiC
    Bana hediye geleceği için seçme şansım yok maalesef. Los angeles dan tanıdığıma gönderttiricem. Solo HD Lebron James 23 modelinden. Zaten böyle kulaklıklarda mp3 formatlı müzik dinlerseniz boşuna kulaklığı aşındırmış olursunuz kulaklığa yazık. 320kbps ile 860kbps dışında dinlemiyorum itunes la beraber. Genelde evde laptopta dinlicem. HD Smart Audio ses kartım olduğu için iyi besleyeceğini düşünüyorum. Mobil olarak ta iphone 3gs ile dinlicem. ipod motoruda iyi besler muhtemelen.

Teşekkürler vakit ayırdığınız için...

Ria ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GirliciousManiac

quote:

Orijinalden alıntı: yusuf

Bende uzun süredir solo hd kullanıyorum aklınıza takılanlar varsa yardımcı olabilirim.

Olmaz mı? Bende önüzmüzdeki hafta almayı düşünüyorum.
    Kullanışlımı? Ses kalitesi nasıl? Kulaktan düşüyormu kulakta durmasıyla ilgi bi problem varmı? Nereden aldın? Ne kadara aldın?

Solo HD'den vazgeçtim Studio siparişi verdim.

Ayrıca Beats serisini almak isteyenler D&R mağazalarında bulabilirler.

Monster ''Beats By Dr. Dre Tour with ControlTalk'' İncelemesi

• Millet nelere ne para veriyor ya!
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.