Şimdi Ara

Monster beats by dr. dre Studio yardim lutfen sorularim var ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
5.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar oneriden cok beats studio hakkinda yorum yapsak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan™

Arkadaslar oneriden cok beats studio hakkinda yorum yapsak.
  • Bence daha fazla kasmayın..
  • Arkadaslar bu kulakligi istanbul avr yakasinda nerede deneme sansimiz var acaba ?
  • @halilibocartero
    İstinyepark Darty'de dinleyebilirsiniz hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kornography

@halilibocartero
    İstinyepark Darty'de dinleyebilirsiniz hocam.

Hocam açıkçası orası ters düşüyor bana. Alternatif olarak başka bir yerde varmı? Saygılar :)
  • Ha bir de bi ara İstiklal Saturn'de vardı kulaklık standında,şuan var mı bilmiyorum:)Bi bakmakta fayda var,hem başka kulaklıklar da var fikir olur:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kornography

Ha bir de bi ara İstiklal Saturn'de vardı kulaklık standında,şuan var mı bilmiyorum:)Bi bakmakta fayda var,hem başka kulaklıklar da var fikir olur:)

oo bak bu süper oldu. Çok sağolun hocam :)
  • Bazı D&R'larda da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pea.

Bazı D&R'larda da var.

Mesela hangilerinde ? Arayıp öğrenebiliyormuyuz acaba ?
  • Mediamarkt ve Saturn'lerin hepsinde var diye biliyorum.
    D&R'ların da çoğunda var.Kanyon D&R'da olduğunu hatırlıyorum , diğerleri hakkında bir bilgim yok.
    Arayınca söylerler heralde nerede olup olmadığını
  • quote:

Mediamarkt ve Saturn'lerin hepsinde var diye biliyorum.
    D&R'ların da çoğunda var.Kanyon D&R'da olduğunu hatırlıyorum , diğerleri hakkında bir bilgim yok.
    Arayınca söylerler heralde nerede olup olmadığını

Bilgilendirme için teşekkürler :)
  • Evet arkadaslar bende urunu cesme marina D&R da gezerken tesadufen gordum. Beats lerin cogu modeli vardi en son hatirladigim studio siyah ve beyaz , solo HD beyaz tour ve diddy beats vardi ben alirken. Tabiiki aklimdaki model olan siyah studio yu aldim. 649 liraya geldi alirken puan toplamak icin olan D&R kart varya onuda verdim 650 liralik alisveris yapicaz tek seferde dedim bakalim ne kadar puan vercek 3 lira verdi serefsiz demekki ortalama 100 liraya 50krs falan veriyor.

Gelelim kulakliga tamam tabiiki 650 lira cok ama ben kalitesini vs herseyini cok begendim. Kusursuz muzik dinliyorsunuz oyle diyim. Hele birde bunu .flac larla falan denesek coşacak biliyorum ama firsat olmadi daha.
  • Elektronik alt yapılı müziklerde gerçekten kendini göstersen ve tabiri yerindeyse "eğlenceli" sounda sahip bir kulaklık.Güle güle kullanın
  • quote:

Evet arkadaslar bende urunu cesme marina D&R da gezerken tesadufen gordum. Beats lerin cogu modeli vardi en son hatirladigim studio siyah ve beyaz , solo HD beyaz tour ve diddy beats vardi ben alirken. Tabiiki aklimdaki model olan siyah studio yu aldim. 649 liraya geldi alirken puan toplamak icin olan D&R kart varya onuda verdim 650 liralik alisveris yapicaz tek seferde dedim bakalim ne kadar puan vercek 3 lira verdi serefsiz demekki ortalama 100 liraya 50krs falan veriyor.

Gelelim kulakliga tamam tabiiki 650 lira cok ama ben kalitesini vs herseyini cok begendim. Kusursuz muzik dinliyorsunuz oyle diyim. Hele birde bunu .flac larla falan denesek coşacak biliyorum ama firsat olmadi daha.

Hayirli olsun ,gule gule kullanin :). Simdilik ipad aliyorum, elimdeki xbox aksesuarlarini satar satmaz almayi dusunuyorum . Acaba pro mu alsam studio mu ?

• Hayırlı olsun hocam aldırmayın siz söylenenlere siz beğendiyseniz sorun yok.
  • quote:

Evet arkadaslar bende urunu cesme marina D&R da gezerken tesadufen gordum. Beats lerin cogu modeli vardi en son hatirladigim studio siyah ve beyaz , solo HD beyaz tour ve diddy beats vardi ben alirken. Tabiiki aklimdaki model olan siyah studio yu aldim. 649 liraya geldi alirken puan toplamak icin olan D&R kart varya onuda verdim 650 liralik alisveris yapicaz tek seferde dedim bakalim ne kadar puan vercek 3 lira verdi serefsiz demekki ortalama 100 liraya 50krs falan veriyor.

Merhaba, okuduguma göre beats by dr. dre studio almissin. Bende o kulakliktan almak istiyorum, suan daha arastiyorum daha iyisi var mi yada o fiyata deger mi diye. Senin düsüncelerin neler? Techno müzik dinliyorum. Sen kulakliktan memnun musun? Sorunla falan karsilastin mi? Ve pil ömrü ne kadar dayaniyor? Yardimci olursan sevinirim. Sanirim iphone 4´le kullaniyorsun bende onla kullanicam, iphone 4ün müzik kalitesi yeterli mi ayrica?

• quote:

Bence bu kulaklıklar hakkında forumda yeterince yorum var.

O değil de 10tl'den pahalı kulaklık almayan milletimizin son günlerdeki +300tl'lik beats serisi aşkı nedir yahu?Türkiye'de kulaklık patlaması yaşandı maşallah

Monster beats by dr. dre Studio yardim lutfen sorularim var !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bur_ak47 -- 16 Ekim 2011; 11:34:24 >

• Sırf ünlü insanlar kullanıyo diye bu basit kulaklığa 650 TL vermek? Creative Aurvana Live öneririm fiyatı hem daha ucuz hem de ses kalitesi olarak dünyanın sayılı kulaklıklarından biri. Sırf hava atcam derseniz alın sanki para benim para
  • Merhabalar konu biraz eskimiş olsada vericeğiniz cevap önemli benim için size göre 600 liraya değermi bu kulaklık? Yaklaşık 1 ay kullanan biri olarak yorumlarınız nelerdir ?
    Ben de almayı düşünüyorum fakat karar veremedim.

Hızlı cevap verirseniz çok müteşekkir olurum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.