Şimdi Ara

monster almak istiyorum yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Monster laptop almak istiyorum. Uzun zamandır araştrıyorum ancak bi üründe karar kılamadım. Makine mühendisliği son sınıf ögrencisiyim cad ve diğer tasarım odaklı programlarda sorunsuz kullanmak istiyorum ayrıca mezun olduktan sonrada birkaç sene beni idare etsin istiyorum. Bütçem 3500 ün üstüne çok çıkamaz. Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abra a5-v4.1.1 işini görecektir ben de alacağım ama stokta yok..
  • Ben MONSTER® ABRA A7 V5.2 17.3" almayı düşünüyorum.
  • a5 v4.1.1 de 4gb ekran kartı var ekran küçük ama sonuçta bi monitöre bağlarsın yani 1-2 sene sonra tüm grafik kartları 4gb a dönecek bu sözüm de burada bulunsun ;)
  • Şuanki bilgisayarım 16". 15.6"gözüme küçük gelir diye korkuyorum ya

• Anladım kardeşim karar senin tabikii :)
  • sedatavci3 S kullanıcısına yanıt
    MONSTER® ABRA A5 V4.1.2 15.6 öneririm kardeşim gayet iyi özellikleri çok rahat 5 6 sene gider bir bak istersen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • jagdze kullanıcısına yanıt
    Ben de alacağım ondan ama stokta yok ne zaman geleceği hakkında mesaj attım monster'a ama cevap alamadım..
  • hakansoyozen kullanıcısına yanıt
    https://www.facebook.com/monsternotebook facebook sayfasındanda mesaj atabilirsin kardeşim
  • Teşekkür ederim kardeşim. Ekranı sizce küçük mü bilgisayarı göremediğim için karşılastırma yapamıyorum. Suanki bilgisayarım 16" çok bi fark olmaz herhalde inş. Çok farketmezse bende onu düşünüyorum.

• Birde a5 v4 1.1 ile a5 v4 1.2 arasındaki fark ne

• quote:

Orijinalden alıntı: hakansoyozen

a5 v4.1.1 de 4gb ekran kartı var ekran küçük ama sonuçta bi monitöre bağlarsın yani 1-2 sene sonra tüm grafik kartları 4gb a dönecek bu sözüm de burada bulunsun ;)

Hocam sitesinde 2gb yaziyor, 4 gb olan modeli var mi?

• Immortal King kullanıcısına yanıt
    v4.1 2gb ekran kartına sahip v4.1.1 4gb ekran kartına sahip.

http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V4-1-1.html#.VaunYvntmkp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.