Şimdi Ara

Monster abra vs ASUS tuf! Hangisini almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İki laptop arasında kaldım. Bana yardımcı olabilir misiniz? Monster için özellikle arızalı ürünlerin çok geldiğini ve destek kısmında sıkıntılar yaşayanları okuyorum bu ve buna benzer forum sitelerinde.


    Asus: https://www.n11.com/urun/asus-fx506li-hn005-i5-10300h-8-gb-256-gb-4-gb-geforce-gtx-1650ti-156-free-dos-dizustu-bilgisayar-1642776?magaza=uger?returnCart=1


    Monster (ram 16 gb oalrak alacağım): https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v16-6-5//


    Şimdiden çok teşekkür ederim.








  • Abraların renk gamutunu bilen var mı ? NTSC % ?

  • yerli malı monster  

  • Kendi monster deneyimimden yola çıkarak yorum yapacağım. Aldığım laptop yaklaşık 3-4 ay boyunca tık demedi. Fakat daha sonra özellikle touchpad kısmının sağ tarafına fiziksel herhangi bir temasta bulundukça cihaz mavi ekran vermeye başladı. SSD sağlığı %100 olmasına rağmen bu hatayı vermesi üzerine sorunun ana kart entegresinde olduğunu düşündüm. Henüz daha yılını tamamlamamış bir cihazda bu tarz bir sorunla karşılaşmak beni gerçekten üzdü. Bulunduğum şehirde teknik servisleri olmadığı için cihazı yollama işini sınavlardan sonraya erteledim. Bu hafta içinde garantiye yollayacağım. Eğer o süreç sonuçlandığında hala almamış olursan servis deneyimlerimi de aktarırım.

  • Monster almayin aldırmayın. Anakartları sorunlu. Benim monster laptop da aynen mavi ekran hatası vardı sürekli. Malesef garantisi bittikten iki ay sonra anakartı yandı. Teknik serviste laptop fiyatı kadar tamir ücreti çıkardı. Öylece elimde patladı. Monster pismanliktir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnlyJ kullanıcısına yanıt

    Hocam bende de mavi ekran hatası veriyor. servise yolladın mı?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.