Şimdi Ara

Monster Abra v1.1-Victor G701-MSI GE60 Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu yazdığım modellerden hangisini tercih edersiniz. + ve - lerini yazarsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler..

• Bütçen ne kadar bilmiyorum. Ama inan bir aydır ben de araştırıyorum. Hangisi daha iyi hangisi ince hangisi daha iyi soğutur , servis hangisinin daha güzel vs vs. Karar kıldığım bilgisayar ise çok alakasız oldu. Acer vn7 black edition oldu. Ama senin bahsettiklerinden msi ge60 alınır. Tabi ki karar senin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabınız için teşekkür ederim.2600 tl kadar bütçem var.Güle güle kullanın,monsterdan güzel kasası.Cihazınızın ısınma problemi var mı?
  • Daha almadım. Yarın sipariş geçeceğim. Tabi son dakika karar değiştirmezsem. 2600 tl ye monster notebook düşünülebilir. Değilse biraz daha ekle pcdepo da msi modelleri var gtx850 li ekran Kartı olan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 850m ve 860m arasında çok performans farkı var diyorlar.O yüzden 860m tercihim.
  • Bende araştırıyorum bu aralar bence lenovo y50 almakta fayda var. Vatanda i5 4 gb ram li modelini alıp,alır almaz 4 gb ram daha taktırırsan 2500 ü biraz geçersin ama güzel bir makine sahibi olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem çok güzel fakat 3200 tl ye çıkamam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyun laptopu istiyorsanız , victor ve monsterin 2500 tl civarlarındaki laptoplar emin olunki msidan ve lenovodan iyidir.

nasıl iyidir:

1-Daha az ısınır özellikle msi ge60dan

2-Isıyı size hissettirmez.

3-Bana göre Msi ge60 kesinlikle 3000 tl ve üzerini hak etmiyor.
  • Victor'un ısınma sorunundan şüphe etmesem aklımda Victor alacağım.Fakat forumlarda çok şikayet edilmiş.Monster arkadaşımda var,ısınma konusunda problemi yok.O yüzden monster'a gidiyor aklım.
  • Forumlarda çok şikayet edilmiş noktasında, bizimle bu şikayetleri paylaşmanız mümkün müdür ? Yapılan şikayetlerden eğer herhangi bir şekilde sonuca ulaşmamış olan var ise ilgilenmek isteriz.

Ayrıca Victor G701 konusunda forumdaki Victor Kullanıcıları Kulübü ndeki arkadaşlardan bilgi alabileceğinizi düşünüyoruz. Ürün orjinal Clevo W355SSQ olup, ısınma problemi de bulunmamaktadır. Ayrıca şu anda n11.com da 120GB 2.5" SSD ile 2499TL ye peşin fiyatına 9 taksitli olarak kampanyada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Design

Victor'un ısınma sorunundan şüphe etmesem aklımda Victor alacağım.Fakat forumlarda çok şikayet edilmiş.Monster arkadaşımda var,ısınma konusunda problemi yok.O yüzden monster'a gidiyor aklım.

http://www.ebrarbilgisayar.com/monster-abra-a5-v112-ssd-156-notebook-pmu336864 ssd li modelini tavsiye ederim
  • Ok meydanı ndaki yerinizde modeli
    inceleyebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Design -- 19 Ocak 2015; 23:20:13 >
  • Arkadslar monster kullanan varmi aranizda?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kullanıyorum.Pm atabilirsin.
  • Monster kullanıyorum PM atarsanız yyardm ederim. Bende bu ikilemde kalmistim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.