Şimdi Ara

Monster Abra GTX 960m Kayıt sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Monster Abra A7 V.2 ürününü geçen hafta aldım. Ama gel gelelim i7-5700HQ işlemcili ve 16 gb, Gtx 960m özellikleri olan bu bilgisayarda oyun kayıdı yapamıyorum.

Oyunu kaydediyor ama kayıttan sonra videolara baktığımda sanki slow motion film izliyormuşum gibi, kare kare çıkıyor filmler. Eski Core 2 Duo ve 250 MB ekran kartım çok daha iyi çekiyordu.

Bi sorun olduğu kesin ama nerde?
    En son güncel sürücüleri NVDIA sayfasından yükledim ve neredeyse tüm kayıt programlarını denedim, Dxtory, OBS, Fraps, Camtasia ve hepsinde de aynı sorun var, oyunları inanılmaz düşük fps hızıyla ve kalitesiz bi biçimde çekiyor, kare kare gidiyor görüntü ve izlenilmiyor.

Hani oyunlar full hd kasıyor diyeceğim ki sanmıyorum; Pes 2016 deniyorum kare kare. Hadi oyunu bırak sadece masaüstümü kaydediyorum yine kare kare.

Sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum, en azından öyle umuruyorum. Windows 10 Pro 64 bit kullanıyorum.

Binlerce tl verdikten sonra böyle bi sorunla karşılaşmak ve sorununu çözememek tüm hevesimi kırdı ve canım çok sıkkın şu an.

Konuyla bilgisi olan, aynı sorunları yaşamış arkadaşlar var mı? Cevap ve yardımlarınızı şiddetle bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuykil -- 29 Kasım 2015; 14:07:56 >

• windows 10 ise kendi kayıt programı var onud eneyin birde , oyundayken windows+g tuşuna basınca çıkıyordu galiba . Hiç denemedim belki işinize yarar.

Frapsı dnemediyseniz tavsiye ederm geçen denedim başarılı bir çekim yapmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 30 Kasım 2015; 8:31:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametalbayrak

windows 10 ise kendi kayıt programı var onud eneyin birde , oyundayken windows+g tuşuna basınca çıkıyordu galiba . Hiç denemedim belki işinize yarar.

Frapsı dnemediyseniz tavsiye ederm geçen denedim başarılı bir çekim yapmıştım.

Deniycem, teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.