Şimdi Ara

Monster abra A7 v5.2 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu hafta içersin de monster abra a7 v5.2 almayı düşünüyorum büyük ekran sevdiğim için 17.3 inch almaya karar verdim. bütçem 4.000 aklınızda başka leptop önerisi varsa bu fiyata daha üst düzey performans veren, önerilere açığım.

kasa kalitesi önemli değil çünkü leptopu masam dışında pek bir yere götürmüyorum. yani hep masamda kalacak.

birde mSATA ssd konusunda kararsız kaldım arkadaşlar? 60 gb mushkin düşünüyorum ? bilgisayar beni 3 yıl idare etsin yeter.

şuan gta ve güncel oyunları highda oynatmasını istiyorm. güzel efekler ile. ekran kartı çok iyi olduğu için seçtim bunu.

bu arada monster a7 v5.2 950m

yorumları bekliyorum arkadaşlar.

kullanan arkadaşlarında oyun performanslarını duymak isterim.

• Hocam 6.1 versiyondaki 960m i tercih etmenizi tavsiye edebilirim, aralarında fark var baya 950m ile ve bence 100 200 lira farka değer, mümkünse. hem kasası daha güzel.
  • nettlestar N kullanıcısına yanıt
    hiç taşımayacaksanız benim naçizane tavsiyem sistem toplamanızdır. aynı fiyatta olurlarsa, her zaman bi masaüstü, laptoptan daha iyidir. ha illa laptop diyorsanız biraz zorlarsanız bütçeyi 4200 e tulpar t7 ler var, ekran kartları çok daha iyi. bütçe de maksimum bu diyorsanız a7 v6.1'lerin ekran kartı bi üst model; ayrıca işlemcisi bi üst model ve hq(sökülemez ama high quality, yani yüksek kalite transistörler içerir ve yüksek voltaja daha dayanıklıdır, yük altında daha az ısınır diye biliyorum. ancak bi araştırıp emin olmanızda fayda var). ayrıntılı özelliklere bakmadım (genişletme seçenekleri, tip/tasarım) vs. siz onlara da bakarak seçtiyseniz v5.2 yi, sizin tercihiniz tabii ayrıca msi'a bakabilirsiniz ama hiç takip etmediğim için net bi model önerisi yapamayacağım

ya 6.1 al yadahttp://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-rog-g750jx-rb71-notebook-fiyati,72272.html bu asus u al asus aliminyum kasa sen kasa önemli değil demişsin ama monsterın kasası ilerde solma yapabilir
  • Hocam asus un performansi cok dusuk ve gereksiz pahali. Yani monster ve Lenovo y70 touch arastirmasindayim. @Deli hamsi ya ben abra 7 v5.2 nin kasasini daha cok sevmistim simdi senin dedigine bakip arastircam. @Snelius eyvalah abi birde masaustu arastirayim. Varsa bildigin yuksek oyun performansi veren soylersen sevinirim yada direkt toplama pc ye baslicam ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    toplama candır google'a pc toplama yazsanız bu işi yapan siteler var. seçtiğiniz bileşenlere uygun olmayanları eleyerek önünüze sunanları tercih ediniz. mesela önce işlemci sordu, siz 1150 soket bi intel seçtiğinizde karşınıza amd ya da farklı sokette intel anakart çıkarmayanlardan. bazılarında çıkıyor diye hatırlıyorum, ilginç yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snelius -- 13 Nisan 2015; 13:51:38 >
  • Sn. nettlestar;

Performanslı notebook modelleri konusunda DH forum sayfalarında bir araştırma yaptığınızı gördük. MONSTER olarak 10 yılı aşkın bir süredir sadece performans ve oyun notebook modelleri üzerine odaklı biçimde çalışıyoruz. Modellerimizi fırsatınız olursa mutlaka incelemenizi ve hakkımızda, özellikle satış sonrası hizmet uygulamalarımız konusunda mutlaka kısa bir araştırma yapmanızı öneriyoruz.

4000 TL 'ye kadar GTX950M ekran kartlı bir notebook satın almak istediğinizi görüyoruz. Dilerseniz size 3999 TL 'ye i7-4710MQ işlemcili, 3GB GTX970M 128-Bit ekran kartlı, 8GB 1600Mhz bellekli ve 750GB 7200RPM sabit diskli güçlü ve hızlı bir Monster notebook vermek isteriz. Üstelik yanında Targus CN31 15.6" Notebook Çantası 'da hediyemiz. Dilerseniz 9.9 TL + KDV fiyat ilavesi taşıma çantasını Monster Sırt çantasını olarak da tercih edebiliyorsunuz. Size önerdiğimiz modelin linkini aşağıda bulabilirsiniz.

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=471625&kat=6453&lang=tr-TR#.VSug812sW74

Alım yaptıktan sonra sdd ve ram eklemesi yapabilir ilerleyen dönemde ekran kartını bile değiştirebilirsiniz. Kampanya dahilinde GTX980/970M ekran kartlı notebook alındığında The Witcher 3 oyunu hediyedir.

Ayrıca seçtiğiniz hangi Monster modeli olursa olsun 15 gün koşulsuz ürün iade garantisi ile ürünü istediğiniz gibi evinizin rahatlığında ve konforunda saatlerce test edebilir, sabahlara kadar Monster 'ınızda oyun oynayabilir ve şayet memnun kalmazsanız anında iade ederek ödeme yaptığınız biçimde paranızı anında geri alabilirsiniz.

Sorularınız varsa foruma veya bize yazın lütfen, size memnuniyetle yardımcı olmaya çalışalım.

Ayrıca size ulaşabileceğimiz bir iletişim numarasını bizimle paylaşmanız durumunda biz de sizi arayabiliriz. Arkadaşlarımız memnuniyetle tam da satın almak istediğiniz Monster notebook modelini oluşturmada size memnuniyetle yardımcı olacaklardır.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK MONSTER ABRA A7 V12.1.1
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Intel® Core™ i7-4720HQ 4-Cores; 6MB L3; 2.60GHz > 3.60GHz; 47W; 22nm :
    Intel® HM87 Express Chipset
    2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX960M 128-Bit DX11.2
    17.3" Full HD 1920x1080 Mat LED Ekran :
    8GB (1x8GB) DDR3L 1.35V 1600MHz SODIMM :
    750GB Western Digital Scorpio Black 9.5mm 7200RPM HDD SATA-3 :
    8x Super Multi DVD-RW / CD-RW Combo Sürücü :
    Arkadan Aydınlatmalı Klavye (Türkçe Q) :
    Intel® Dual Band Wireless-AC 3160 802.11ac, Dual Band, 1x1, Wi-Fi + Bluetooth 4.0 :
    2.0MP FHD Kamera : (0,00 TL)
    Parmak İzi Okuyucusu : (0,00 TL)
    Windows 8.1 Standart Lisans 64-Bit (Türkçe) :
    Kingston SSDNow 240GB M.2 2280 SATA SSD (Okuma: 550MB/s - Yazma: 520 MB/s) :
  • quote:

Orijinalden alıntı: nettlestar

Intel® Core™ i7-4720HQ 4-Cores; 6MB L3; 2.60GHz > 3.60GHz; 47W; 22nm :
    Intel® HM87 Express Chipset
    2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX960M 128-Bit DX11.2
    17.3" Full HD 1920x1080 Mat LED Ekran :
    8GB (1x8GB) DDR3L 1.35V 1600MHz SODIMM :
    750GB Western Digital Scorpio Black 9.5mm 7200RPM HDD SATA-3 :
    8x Super Multi DVD-RW / CD-RW Combo Sürücü :
    Arkadan Aydınlatmalı Klavye (Türkçe Q) :
    Intel® Dual Band Wireless-AC 3160 802.11ac, Dual Band, 1x1, Wi-Fi + Bluetooth 4.0 :
    2.0MP FHD Kamera : (0,00 TL)
    Parmak İzi Okuyucusu : (0,00 TL)
    Windows 8.1 Standart Lisans 64-Bit (Türkçe) :
    Kingston SSDNow 240GB M.2 2280 SATA SSD (Okuma: 550MB/s - Yazma: 520 MB/s) :

SSDNow çok sorunlu bi seri deniyor, tam performans vermiyor, ömrü kısa deniyor hocam. tabii ne kadar doğru bilemem, kullanmadım hiç. ancak bence hakkında araştırma yapmanızda fayda var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.