Şimdi Ara

MONSTER® ABRA A7 V5.2.1 17.3'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Notebook Serisi ABRA A7
    İşlemci Mimarisi 4.Nesil Haswell
    İşlemci Serisi Intel® Core™ i7
    İşlemci Kod Adı Intel® Core™ i7-4710MQ 4-Cores; 6MB L3; 2.50GHz > 3.50GHz; 47W; 22nm
    Chipset Intel® HM87 Express Chipset
    VGA Belleği 2GB
    VGA Bellek Veri Yolu 128-Bit
    VGA 2GB DDR3 nVIDIA® GeForce® GTX950M 128-Bit DX11
    Çözünürlük 1920 x 1080
    Ekran Boyutu 17.3" Full HD 1920x1080 Mat LED Ekran
    Sabit Disk Türü SATA
    Sabit Disk Kapasitesi 750GB
    Bellek 8GB (1x8GB) DDR3L 1.35V 1600MHz SODIMM
    mSATA Portu 1x mSATA SSD
    1.Port mSATA SSD Mevcut Değil
    1.Port 2.5" HDD 750GB Western Digital Scorpio Black 9.5mm 7200RPM HDD SATA-3
    Optik Sürücü 8x Super Multi DVD-RW / CD-RW Combo Sürücü
    İşletim Sistemi FreeDos (İşletim sistemi bulunmamaktadır)
    Klavye Arkadan Aydınlatmalı Klavye (Türkçe Q)
    Klavye Ek Özellikleri Ayrık Numerik Tuşlu Klavye Yapısı
    Touchpad Kaydırma ve Çoklu Hareket Algılama Özellikli Touchpad
    Kamera HD Kamera
    Kablosuz Ağ Intel® Dual Band Wireless-AC 3160 802.11ac, Dual Band, 1x1, Wi-Fi + Bluetooth 4.0
    Hoparlör Entegre 2 Adet Hoparlör
    Hoparlör Sistemi ONKYO Hoparlör
    Ses Sistemi SOUND BLASTER™ Cinema
    Ses Özelliği High Definition (HD) Ses
    Subwoofer Yok
    RAID Desteği Yok
    3D Desteği Yok
    Dokunmatik Tuş Fonksiyonu Yok
    Numerik Tuş Takımı Var
    Parmak İzi Okuyucu Yok
    Dahili Kart Okuyucu Var
    Gigabit Ethernet RJ45 Portu Var
    Killer Ethernet RJ45 Portu Yok
    USB 2.0 Portu 1 Adet
    USB 3.0 Portu 3 Adet
    Thunderbolt Portu Yok
    Thunderbolt 2 Portu Yok
    eSATA Portu Var
    FireWire Portu Yok
    HDMI Portu Var
    DVI Portu Yok
    VGA Portu Var
    Display Portu Yok
    Mini Display Portu Yok
    Kulaklık / Speaker Çıkışı Var
    Mikrofon Girişi Var
    S/PDIF Dijital Çıkışı Yok
    Line In Girişi Yok
    Dahili Bluetooth Var
    Dahili Mikrofon Var
    Aydınlatmalı Klavye Var
    Uçuş Modu Var
    Ekran Kartı Değiştirilebilir mi? Hayır
    Boyutlar 413 (W) x 272.8 (D) x 36.4 (H) mm
    Ağırlık 3.1Kg (ODD ve 48,84WH Pil Dahil)
    Adaptör Full Range AC Adapter 120W - 19.5V / 6.15A
    Batarya Çıkarılabilir 6 Hücreli Lithium-Ion Pil (48.84WH)
    Garanti Süresi 2 YIL

2699 TL

http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V5-2-1.html#.VVI3_o7tlhI

Ürün Hakkındaki düşünceleriniz nedir arkadaşlar bilgilendirirseniz çok sevınırım yarın sipariş vermeyi düşünüyorum.

• Yok sanırım kımsenın bı dusuncesi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunjay1

Yok sanırım kımsenın bı dusuncesi :)

950 alacağına 860'lı model seç.

google'da şunu arattır.
    GTX860M
    ve
    GTX950M

notebookcheck sitesinde 2 ekran kartını karşılaştır ondan sonra karar ver.
  • 17 ınc düşünüyorumda hocam çizim vs içinde kullanacağım.
  • Sn. tunjay1;

Büyük ekranda tasarım çizim yapmak çok daha rahat ve keyiflidir, ürünle ilgili sorunuz varsa memnuniyetle yanıtlamaya çalışırız.

Ayrıca seçtiğiniz hangi Monster modeli olursa olsun 15 gün koşulsuz ürün iade garantisi ile ürünü istediğiniz gibi evinizin rahatlığında ve konforunda saatlerce test edebilir, sabahlara kadar Monster 'ınızda oyun oynayabilir ve şayet memnun kalmazsanız anında iade ederek ödeme yaptığınız biçimde paranızı anında geri alabilirsiniz.

Sorularınız varsa foruma veya bize yazın lütfen, size memnuniyetle yardımcı olmaya çalışalım.

Ayrıca size ulaşabileceğimiz bir iletişim numarasını bizimle paylaşmanız durumunda biz de sizi arayabiliriz. Arkadaşlarımız memnuniyetle tam da satın almak istediğiniz Monster notebook modelini oluşturmada size memnuniyetle yardımcı olacaklardır.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri

• Bahsettiğim laptopu aldım 15 inde elime ulaştı suan oyun yukledım ama malesef ekran da renkler birbirine giriyor ekran kartı driverlarını defalarca kaldırdım yukledım cd den ve internet sıtesınden ama sorun malesef düzelmedı sızce ne yapmalıyım suan pazar oldugu ıcın teknık destekte alamıyorum :)) hevesım kursağımda kaldı.
  • quote:

Bahsettiğim laptopu aldım 15 inde elime ulaştı suan oyun yukledım ama malesef ekran da renkler birbirine giriyor ekran kartı driverlarını defalarca kaldırdım yukledım cd den ve internet sıtesınden ama sorun malesef düzelmedı sızce ne yapmalıyım suan pazar oldugu ıcın teknık destekte alamıyorum :)) hevesım kursağımda kaldı.

Driverların doğru olduğuna eminmisiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK MONSTER ABRA A7 V12.1.1
    2 yıl önce açıldı
    TULPAR T5 V4.1.1 Sorun
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet hocam.şuan yuklu zaten
  • Pes2015 i denedim sorunsuz çalışıyor ama metn2 isimli online oyuna geldıgımde ekran bırbırıne karısıyor tekrar tekrar yukledım sorun duzelmedı ve oyuna bı sekılde gırdıgımde ekran bağdaştırıcısı bı hata algıladı göruntü yü kesti gibi bi uyarı alıyorum.2 3 farklı oyun daha ındırıp denıycem basına böyle bısey gelen oldumu acaba hıc :)
  • pes2015i acıyor goruntude hıcbır sıkıntı yok ama Metin2 ısımlı onlıne oyunu acarken renkler bırbırıne gırıyor oyunu 2 3 sefer sılıp yenıden yuklemısımdır sanırım driverlarınıda tekrar tekrar yukledım sorunu cozemedık malesef ekran kartımda mı sorun anlıyamadık bıde zorbı sekılde ıd sıfre yazılıp gırıs yapınca goruntu bagdastırıcısı yanıt vermeyı kestı dıyıp atıyor oyundan monster abra a7 v5 2.1
  • windows 8,1 de oyunda sıkıntılar vardı kaldırdım wındows 7 Ultimate yükledim Online oyunda ortadaki sorun kalktı şimdi diğer oyunlardada deniycem Fan sesi hazımsanamıyacak kadar fazla geldi bana sorusu olan Varsa cevaplıyabılırım denemek istediğiniz birsey varsa deniyelim görelim :)
  • quote:

windows 8,1 de oyunda sıkıntılar vardı kaldırdım wındows 7 Ultimate yükledim Online oyunda ortadaki sorun kalktı şimdi diğer oyunlardada deniycem Fan sesi hazımsanamıyacak kadar fazla geldi bana sorusu olan Varsa cevaplıyabılırım denemek istediğiniz birsey varsa deniyelim görelim :)

Hocam merhaba oncelıkle konuyu hortlayacak ama malzeme kalitesi nasıl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ^7pMş^ ^ kullanıcısına yanıt
    860m versiyonu var bende yaklaşık 4 ay oldu kullanalı, sert plastik dedikleri alüminyum rengi iç rengi, dış taraf siyah. windows 10 kurulu, tozlu bir ortamda kullanmaktan ötürü olsa gerek; touchpad sol tarafı, yani sol bilek ve avuç ayasının denk geldiği tarafta boyada (alüminyum) çizikler oluştu. Çok yakından bakıldığında fark ediliyor. Fakat temas edilen bölgelere sert plastikten koruma yapılırsa daha yararlı olduğunu düşünüyorum.
  • ^7pMş^ ^ kullanıcısına yanıt
    Alt kısmı plastik ama sert plastik kalitesi beni tatmin etti diyebilirim üst kısmı aliminyum güzel bence ayrıca toucpadi benim için sürpriz oldu beğendim.Laptopu hor kullanan biiri olarak hosuma gitti :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.