Merhaba arkadaşlar alalı daha 1 hafta oldu ve League of legends de çok fazla ısınma var sol tarafta belli bişeyden sonra elimi koyamıyorum elim yanıyor suratımdan ter bile aktı az önce ilkkez bu kadar böyle oldu Lolde h1z1 gibi oyunlarda hep böyle sıcaklık olarak fazla sıcaklık ve performans olarakta tam performans almıyorum gibi geliyor 110 fps oynuyorum orta yüksek ayarlarda lolde arkadaşlarımdan duyduguma göre bu pc watch dogsta highta 30 + fps veriyosa lol için bu fps düşük ne kadar ısnıdıgını hangi problem ile ögrenebilirim napmalıyım turbo fan hep açık olarak oynadıgım halde bu arada rahatsız ediyor 1 hafta oldu daha alalı 3-4 gün daha denicem olmadı iade etmeyi düsünüyorum
Respect Paul
kullanıcısına yanıt
Lolde fps sorunu var çok oynuyor aşağı yukarı genelde 110, 120, 150, 180 bazende 90'larda seyrediyor. Onu çok dikkate almayın o yüzden, ısınma konusuna gelince msi afterburner ile bir bak sıcaklıklar kaç derece eğer GPU ve CPU 85-90 lara kadar çıkıyorsa normal değil, lol çok fazla ısı yaratmaz bende oynuyorum çünkü en fazla CPU 68-73 arası seyrediyor. GPU tam hatırlamıyorum uzun süresidir bakmıyorum ama COD ghost ta 85-87 arası sabitleniyor ultra ayarlarda lolde çok fazla ısındığını sanmam taş çatlasın 75 olsun yani. Birde laptopun ızgaraları kapatacak şekilde kullanım yapıyor olabilir misin acaba ? hava akışını engelleyecek bir durum oluyordur belki, turbo fan açıkken dokunamayacak kadar ısınması anormal biraz.