Şimdi Ara

Monster Abra A7 V 6.1 ilk izlenimlerim (SS'li) MORTAL KOMBAT X VİDEOSU YÜKLENDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
2.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zamandır bilgisayar ihtiyacım vardı. Dayımın laptopunu 2 senedir kullandığım için laptoplara alıştım ve yine laptop almak istedim. Fakat hardcore gamer olduğumdan piyasadaki diğer laptoplar beni kesmedi. Babamda bana Monster önerdi. Resmen benim için biçilmiş kaftandı. Çeşitli zorlukları atlattıktan sonra sonunda bu arkadaşı sipariş ettim:

http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V4-1-1.html

Sakarya'da yaşadığımdan beklediğimden çok daha hızlı geldi kargo. Perşembe günü aradım Cuma günü saat 2 de elimdeydi. Aras kargo eve teslimat olduğundan kargo ücreti (20 tl) de ödemedim.

paketi ilk açtığımda şık görünümlü siyah bir kutu üzerinde Monster logosu beni karşıladı. Açtığımda ise içinden Adaptör, uzatma kablosu ve driverlar çıktı (windows 8.1 için).

Cihaz 3 kilo olmasına rağmen tek elimle zorlanmadan kaldırdım fakat iki elle kaldırmak en iyisi risk almamak lazım

17.3 ekran kocaman arkadaşlar. Dayımın laptopuyla (15.6) kıyaslama yaptım 2 sene nasıl o ekranda oyun oynayıp film izlemişim diye hayret ettim.

Kasası beklediğimden iyi çıktı. Samsung plastiği gibi bir hissiyat bekliyordum fakat lenovo'ya yakın bir hissiyatı vardı kaliteli geliyor yani dokununca ve büyük olduğu için bayağı ince olmuş o da güzel duruyor.

Ekran çok güzel IPS olmamasına rağmen full hd ekran filmlerde ve oyunlarda çok iyi görünüyor.

Klavyesi çok rahat ve sessiz. Ayrıca iki bileğinizi koymanız için boşluk var klavye geride kalıyor bu daha iyi düşünülmüş rahatça yazı yazabilirsiniz.

Sol tarafta 2, sağ tarafta 1 olmak üzere 3 USB slotu var. Klavye ve fareyi sola, soğutucuyu sağa taktım)

İlk izlenimlerim bu kadar arkadaşlar şimdilik bilgisayarda oyun yüklü olmadığı için inceleme videosu yapamayacağım oyunlar yüklenince birkaç gameplay videosu koyarım. Sizi fotoğraflarla başbaşa bırakayım.

Karşılaştırma olarak ben :D

İncelik.

]15.6 inçlik LG laptop ile karşılaştırma.

simage kullanmayı beceremediğimden biraz fail olmuş olabilir kusura bakmayın

Bilgisayarı alırken yardımcı olan Monster Notebook'tan Nurkan bey ve Berkay Şekerci'ye

ve forumdan canlee99'a çok teşekkürler büyük yardımınız dokundu :)

Edit: Mortal Kombat X gameplay videosu yüklenmiştir arkadaşlar iyi seyirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwanthidan -- 6 Haziran 2015; 23:20:28 >

• Dostum hayırlı olsun öncelikle güle güle kullan abra 6.1.1 zannediyordum , 4.1.1 almışsın meğerse 15' ile yan yana koyman güzel olmuş bende aradaki farkı merak ediyordum hakkatten büyük gözüküyor Oyun vs denemelerinide artık bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThEnD©

Dostum hayırlı olsun öncelikle güle güle kullan abra 6.1.1 zannediyordum , 4.1.1 almışsın meğerse 15' ile yan yana koyman güzel olmuş bende aradaki farkı merak ediyordum hakkatten büyük gözüküyor Oyun vs denemelerinide artık bekliyoruz

Hocam 6.1 aldım konuyu yanlış yere açmışım

• Editle hemen bir tane daha acmissin yanlislikla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThEnD©

Editle hemen bir tane daha acmissin yanlislikla

Hallettim

Oyun incelemeside yapacağım fakat bunun için FRAPS kullanmayı ve montaj yapmayı öğrenmem gerekecek. Biliyorsanız pm den yardım ederseniz sevinirim :)
  • Fraps zaten cok basit program indirince gorursun edit icin de corel video studio pro x7 var oda cok kolaydir kesip bicmesi onlarla halledebilirsin kolayca

• Soğutucuyu ac ile kullan usb hem cihaza Yük hemde slot kaybı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

Soğutucuyu ac ile kullan usb hem cihaza Yük hemde slot kaybı

Hocam AC yi bulamadım nerede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

quote:

Bundan al bir tane

http://mshop.rediff.com/product/original-usb-charger-ac-adapter-apple-iphone-4-4g/10853059

• quote:

quote:

quote:

Bundan al bir tane

http://mshop.rediff.com/product/original-usb-charger-ac-adapter-apple-iphone-4-4g/10853059

Hocam onu koyacak yer bulamayabilirim priz bayağı altta kalıyor çünkü. İlk olarak usb'li kullanayım sorun çıkarsa değiştiririz öbür laptopta çıkarmamıştı.

• iwanthidan kullanıcısına yanıt
    Shodow play kullanmanı öneririm hem az performans kaybı hem daha düşük boyutlar ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: immortalizmm

Shodow play kullanmanı öneririm hem az performans kaybı hem daha düşük boyutlar ;)

Sağolun hocam önerinizi dikkate alacağım :)
  • iwanthidan kullanıcısına yanıt
    Nvidia' nın kendi programı olduğu için avantajlıdır sen sağol ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: immortalizmm

Nvidia' nın kendi programı olduğu için avantajlıdır sen sağol ;)
    Hocam eline sağlık, 15.6inç yavrusu gibi sahiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deli Hamsi

17.3 müthiş bir şey hocam. Video izliyorum ben eskiden nasıl 15.6'da izlemişim diyorum tabletten televizyona geçmek gibi birşey
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Deli Hamsi

17.3 müthiş bir şey hocam. Video izliyorum ben eskiden nasıl 15.6'da izlemişim diyorum tabletten televizyona geçmek gibi birşey

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun. Allah donanımına zarar vermesin :) Allah bana ve diğer alacak arkadaşlara da nasip eder inşAllah :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MoRTaLSouL

Hayırlı olsun. Allah donanımına zarar vermesin :) Allah bana ve diğer alacak arkadaşlara da nasip eder inşAllah :)

Alıntıları Göster
    Bende Abra A7 v 6.1 satın aldım, yalnız sıcaklık bana biraz fazla gibi geldi? sizde durum nasıl? V6.1 sahibi olan varsa bana özel mesaj atabilirse çok sevinirim.

Boştayken sıcaklık değeri bu şekilde? Ama boştayken bile dizimi yakmaya yetiyor. Birde özellikle açma kapama düğmesinin sol tarafı oldukça sıcak.(sistem boşta)

[image]
    [/image]

• quote:

Orijinalden alıntı: duman50

Bende Abra A7 v 6.1 satın aldım, yalnız sıcaklık bana biraz fazla gibi geldi? sizde durum nasıl? V6.1 sahibi olan varsa bana özel mesaj atabilirse çok sevinirim.

Boştayken sıcaklık değeri bu şekilde? Ama boştayken bile dizimi yakmaya yetiyor. Birde özellikle açma kapama düğmesinin sol tarafı oldukça sıcak.(sistem boşta)

[image]
    [/image]

Alıntıları Göster
    Bu modelde ekran kartı anakarta gömülümü ?

• ThEnD© kullanıcısına yanıt
    Sn. ThEnD©;

Evet anakarta tümleşik.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMusteriHizmetleri

Sn. ThEnD©;

Evet anakarta tümleşik.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri

Peki aşağıda ki sıcaklık değerleri normal midir? Düşük değerlerde sistem boşta, 90 lara çıktığı resimde ise sistem derecelendirmesi yapılmıştır.
     Monster Abra A7 V 6.1 ilk izlenimlerim (SS'li) MORTAL KOMBAT X VİDEOSU YÜKLENDİ Monster Abra A7 V 6.1 ilk izlenimlerim (SS'li) MORTAL KOMBAT X VİDEOSU YÜKLENDİ

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.