Şimdi Ara

Monster Abra A5 v4.1 SSD takma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 adet sabit disk desteği diyor ama ben nereye takacagimi bulamadım arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V4-1.html#.WZSOJeA8XqA

Laptopu açtım bu şekil şuan :

Monster Abra A5 v4.1 SSD takma

Takılı olan HDD. Sanırım onun kızağı yer kaplıyor çünkü SSD vida kısmına bile denk gelmiyor yerlestirince.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarı

Ryzen 2600X | MSI x470 Gaming Pro Carbon | Asus Rog Strix Rx 580 | Corsair VENGEANCE LPX 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz C15 | ADATA XPG SX8200 NVMe M.2 SSD | EVGA Supernova 750 PQ, 80 Platinum 750W | Phanteks Eclipse P300
  • Yukarı

Ryzen 2600X | MSI x470 Gaming Pro Carbon | Asus Rog Strix Rx 580 | Corsair VENGEANCE LPX 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz C15 | ADATA XPG SX8200 NVMe M.2 SSD | EVGA Supernova 750 PQ, 80 Platinum 750W | Phanteks Eclipse P300
  • Bilgisayarın 2 adet msata ssd desteği olduğu yazılmış. Normal disklerle karıştırma.Çok daha küçük oluyor bu diskler.Ramlere benzer bir şey zaten

Yanlış görmediysem bir tanesi arka portların olduğu yerde.HDMI girişinin hizasında.

Tabi foroğraftan tam anlayamadım ama aklında olsun bazı anakartlarda arka tarafta olabiliyor ssd girişleri.Bulamazsan anakartın altına da bak.Ayrıca monster müşteri hizmetlerine de sorabilirsin.Yardımcı olurlar.

• _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.