Şimdi Ara

Monster abra a5 v2.1 kullanlar içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yada sıkıntısı olanlar yazabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben alalı 1 hafta oldu herşeyi güzelde mousepad nedir öle ya 5 yıl kullanılmış gibi sallanıyo tıklamaya olayı filan garip en sevmediğim parçası o ...
  • mcmuzip kullanıcısına yanıt
    Aynen bende mousepad de sıkıntı var sanıyorum alalı 1 gün oldu. Hocam senin cihazdan ses geliyor mu?
  • evet touchpad öyle ne yazıkki. ama hd audio ve soundblaster cinema çok güzel. klavye ışıklarını sürekli açık tutuyorum. kasası metalimsi ve soğuk. ses hdd var tabiki mekanik olduğundan. ama bi süre sonra ssd alırız süper olur.
    cihaz hakkında görüşlerinizi söyler misiniz ? abra a5 v2.1.1 serisini almayı düşünüyorum.. Isınma sorunu var mı tuş bölümünde ?
  • Valla ben mekanik disk ten gectim artim 240 GB Muskin SSD li aldım hard disk sesi filan yok. Hic oyun oynamadim simdiye kadar nasıl ısınıyo bilmiyorum. Önümüzdeki hafta Türkmenistana gidicem orda bol bol oynarım nekadar ısınıyomus ozaman goruruz.

Ben magazadaki laptopa bakmıstım saatlerce oyun acık millet kucaliyodu öle rahatsız edecek bi sıcaklıgı yoktu ama iste mousepad yokmu beni deli etti her guzelin bir derdi var iste magazadaki mousepad de boleydi bole kullanacaz artik napalim.

Yukardada arkadasim bahsettigi gibi kesinlikle soundblaster cinema yi kurun gercekten cok farkediyo :) Işıklarimiza laf yok :)

@zhny İstanbulda isen dukkanda mousepad e bak rahatsiz olmazzsa SSD li modelini gozun kapali al metal HDD almayın bence uzun vadede sorun oluyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcmuzip -- 15 Kasım 2014; 16:05:22 >
    Hocam sound blaster cinema için indirebileceğim link var mı ? birden fazla buluyorum
  • Arkadaşlar şimdi Shadow of Mordor denedim yaklaşık 7 saat ultra ayarlarda oynadım 26-32 fps aldım hiç kasma donma olmadı. Şimdi 2. kez oyuna girdiğimde donma sorunu yaşıyorum. Çözmeye uğraşıyorum, sebebini bulursam yazarım.
  • @Foreign Key Buradaki versiyonu olacak ama indirme yerine tam olarak bakmadım kutunun icinden cıkan cd de mevcut. Sound Blaster
  • Mousepadde nasıl bir sıkıntı var?
  • mic kullanıcısına yanıt
    Mousepadte sıkıntı yok, tmm biraz tuhaf geliyor başta sonradan alisinca sikinti olmuyor

• garip bir soru soracam ben 15'' ve 17 '' arasında kaldım ürün aynı sadece büyük ekran için 400 tl fazla vermek ne kadar mantıklı olur bilmiyorum. sizlerin arasında keşke 17 '' alsaydım diyen varmı ?
  • Eğer çok sık cihazı tasimiyorsan, ben genellikle masaüstü kullanıyorum diyorsan 17.3 al. Ama 400 tl biraz fazla msi da 200 tl fark ediyor ge60 ile ge70, o fiyata değmez benim fikrim.

• cevap için teşekkürler bende öyle düşünmeye başladım herhalde 15'' te karar kılacam.
  • bendekı 2.1 de ekranı tutan menteselere dıstan bakınca demır parcaları ıcten bakıncada ekrana gıden beyaz kablolar gorunuyor bunların kapalı olması gerekmez mı yoksa bende mı oyle sızde de gorunuyor mu kablolar
  • bır de serı numarası yazan kagıt hangısı bataryanın altında kı beyaz kagıt mı yoksa dıs tarafta gorunen 2 parcadan olusan sıyah kagıt mı ben sıyah oldugunu sanmıyorum cunku sıyah kagıttakı butun yazılar tum abra a5 v 2.1 lerde bırebır aynı seyler yazıyor degıl mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.