Şimdi Ara

Monster Abra A5 v15.2 Ram Ekleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün bu notebooku sipariş verdim ama ek olarak 8gb ram eklemeyi unutmuştum, ödemesini de yaptım. Daha sonra aradığımda ücretini ek olarak ödeyip ram ekletmek istedim ama sipariş henüz hazırlama sürecinde olduğu için sistem üzerinden böyle bir ekleme yapamayacaklarını dilersem siparişi iptal edip tekrar ram ekletip sipariş vermemi önerdiler. Bunu yapamadım çünkü ürün stoklarda kalmadı. :) O zaman ben kendim eklerim dedim rami. Şimdi gelelim asıl konuya:

1- Cihazdaki ram 8GB DDR4L 1.2V 2666MHz SODIMM olarak geçiyor. Markasını ve CL değerini bilmiyorum aynı rami kullanan vardır illaki bilgi verebilirler mi?

2- Piyasada benzer özellikte DDR4L ram bulamadım DDR4 var hep alıp kullansam sıkıntı çıkar mı ya da monster'a cihazı göndermeden aynı rami alma şansım var mı? Yani monsterdan ram satın alabilir miyim kargo ile evime gönderirler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• onemli olan voltaj degerı 1.2 olduktan sonra ddr4 almanızda sorun yok. ve tabiki 2666 mhz olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuhuku -- 28 Mart 2020; 20:35:6 >
  • cuhuku C kullanıcısına yanıt
    Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim hocam Cl değeri önemli mi peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: prorezonans

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim hocam Cl değeri önemli mi peki?
    evet önemli,
    ayrıca 2. el olayına girmeyin bana kalırsa zaten pahalı birşey değil.
    ve bilindik markalara bakın
  • baser kullanıcısına yanıt
    yok hocam fiyatı önemli değil yeter ki aynı özelliklere sahip olsun. ramin sadece markası farklı olacak büyük ihtimalle umarım sorun yaratmaz. cihaz henüz elime geçmediğinden cl değerini bilmiyorum.
  • https://www.xpg.com/tr/feature/645/ muhtemelen kullanılan ram budur...

siz genede gelmesini bekleyin
  • Hocam ram marka model ve değerleri için nereden bakıyoruz,bende v12.1 için ram eklemeyi düşünüyorum 8gb yetersiz kalıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.