Şimdi Ara

Monster Abra A5 V13.4 PUBG Performansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Pazartesi günü sipariş verdiğim Monster Abra A5 v13.4 bugün elime geçti. Windows 10 Pro (orijinal lisanslı) kurulumunu yaptım. Bilgisayarın yanında gelen Flash Disk'teki sürücüleri eksiksiz bir şekilde kurdum, sonra da başladım oyun oynamaya. PUBG oynarken her ayar en düşükte 50-60 FPS alıyorum, ayarları değiştirsem bile FPS neredeyse hiç fark etmiyor. Arada takılmalar oluyor, buna bir türlü anlam veremedim. Daha sonra LoL'de denedim. Orta grafik ayarlarda, 100-120 FPS civarlarında dolaştı. Oyunları oynarken, aktif olan ekran kartının GTX1050Ti olmasına da dikkat ettim. Daha iyi değerler almam gerekmez miydi?

Bilgisayarın özellikleri:
    256 GB SSD
    Nvidia GTX 1050Ti (4GB)
    Intel i7 8750H İşlemci
    16 GB 2400Mhz RAMMonster Abra A5 V13.4 PUBG Performansı

• Güç ayarlarından yüksek performansın seçili olduğuna emin olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam oyun moduna aldiginizdan emin olun ben full highda 50 55 aliyorum orta ayarlarda 70 i goruyor. bu arada isinma nasil ben ilk aldigimda isinma sorunu hic yoktu 2 3 ay oldu masa ustunde bile klavyede sicaklkk hissediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar yaklasık bende 2 aydır bu cihazı kullanıyorum performansından cok memnunum bundan önce abra a5 v5.2 kullanıyordum(960m), eski cihazımda low ayarlarda 1080p çözünürlük ile 50-60fps alıyordum şuan 1080p ve medium ayarlarda 80 fps civarı alıyorum sizde yazılımal bir eksiklik olabilir hocam.
  • Windows 10 1803 yapı numaralı sürümü kullanıyorsanız FPS drop sorunu var bu sürümde , ben de geçen hafta aldım bu laptopu sizin gibi FPS sorunu yaşıyordum bugün itibariyle 1703 yapı numaralı sürüme geçtim Pubg orta ayarlarda 60-80 arası FPS değeri alıyorum deneyin isterseniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 5 gün önce aldım a5 v13,4,2 benim ki anlık droplar yaşıyorum fps yüksek olsa bile. ekranda da ışık sızması var sizde de ışık sızması var mı değişime göndermeli miyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MONSTER ABRA A5 V16.5
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.