Şimdi Ara

Monster Abra A5 v13.1 panel kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.
    Geçenlerde 1.5 yaşındaki yeğenim ekrana mouse fırlatmış ve LCD Panel kırıldı.
    Şimdi monster haliyle garantiye almiyor burada sorun yok.
    Ben ekranı söktüm ve panel numarasindan arattım ve sadece 1 tane panel çıktı o da 40 pinlik bir ekran, yalnız benim ekranım 30 pinlik bir sokete mevcut.
    Şimdi internette 15.6 inç 30 pin lcd paneller var bunları alsam cihazımda çalışır mı? (Daha Monster'ı aramadım yarın ararım inşallah.
    Ama asıl sorun ekran kırılınca ben eski masaüstü bilgisayarımın ekranını kullanıyordum fakat bilgisayar bir anda takıldı ve hiç bir işlem yapmadı, ardından açma tuşuna basili tutarak kapattım daha sonra bilgisayarı açtım ama logo ekranında çok uzun bekliyordu ben de öylece biraktım bilgisayarı en sonunda masaüstü açıldı ama bu seferde bir süre bekleyip sanki bilgisayar yeni açılmış gibi masüstüne tekrar açıyor. Hiçbir işlem yapilmiyor. Sorunun Hdd'de olduğunu düşünüyorum. Ve pc üzerinde açık-kapalı-hdd ışıkları yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Panel numarasından ziyade parça numarası önemli. Aynı panele farklı pinlerde soket yapılabiliyor. Voltajları ve akımları aynı olmak koşulu ile alternatif ürünleri araştırabilirsiniz. İhtiyaç duyduğundan fazla akım gelirse panel yanar, az gelirse çalışmaz.


    Cihaz darbe aldığı için bir yerlerde kablolarda zedelenme ve kısa devre olayı olabilir. Cihaz düştüyse özelliklede çalışırken düştüyse harddisk gitmiştir. Ancak o modelde ssd varsa bu ihtimal düşük.

    Açık kapalı ışıkları yanmıyorsa eğer ya anakartta hasar var ya da soket vs çıkmış.
  • Cevap için sağolun bugün yok yani cihaz açılıyor masaüstü geliyir ancak hani bilgisayar ilk açıldığında önce duvar kağıdı hemen ardından masaüstündeki simgeler ve görev çubuğu belirir ya işte bende hem masaüstü hem de görev çubuğu sürekli yenileniyor. Sadece duvar kağıdı sabit duruyor geriye kalanlar da yenilenip duruyor sürekli bir döngüde ve açılışta çalışması gereken hiçbir uygulama da açılmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.