Şimdi Ara

MONSTER® ABRA A5 V11.1 Core i7 7700HQ 3.8GHZ 8GB GTX1050 4GB (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
5.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet Windows 10.

Şaşırtıcı bir şekilde şu an fena değil. Nasıl çözüldü bilmiyorum ama durup dururken kendine geldi bilgisayar biraz. En azından Hard Disk kullanımı şu an %100 değil. 5400 RPM'in verdiği bir yavaşlık var ancak şu an kabul edilebilir seviyede.
  • Ghent kullanıcısına yanıt
    Hdd 7200rpm diye biliyordum.sitesinde bu yaziyor.5200 mü göndermişler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vedo0101 V kullanıcısına yanıt
    Dsitede hdd markasini modelini kopyala googleye yapistir hocam 5400 rpm var 7200 yok

• Bende düşünüyorum almayı. UP
  • Sitesinde 7200 RPM yazmıyor. Seagate'in 5400 RPM HDD 'si mevcut.
  • Sitesinde rpm hızını yazmamislar ama model numarası var. Arastırınca 5400prm olduğunu öğrendim ve şaşırdım ama zaten illaki dışardan ssd almak lazım en azından windows ssd içine kurulursa hızlanır çok.

• Bilgisayar tamamen fiyat/performans için yapılmış o yüzden IPS ekran,renkli klavye,kapak aydınlatması falan olmaması, 5400 RPM HDD olması, 8GB Ram falan normal.
    Monsterin tek artısı işlemcisi i7 7700hq.başka bir şeyde fiyat performans olmuyor malesef..ekran kartı 1050 başlangıç seviyesi yani..960m bu kartla hemen hemen aynı.eksiklerini söylemişsiniz zaten.ıps ekran yok,hdd 5400 rpm,dvd okuyucu yok,rami 8gb ve mhz i en düşük olanlardan..hadi onu bunu geçtimde hdd 5400 lü cihaz kalmadı piyasada.bunlar koymuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vedo0101 -- 14 Mart 2017; 19:27:53 >
  • Vedo0101 V kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsunuz da piyasada 960M'li laptoplar bu fiyatlarda zaten..

GTX1050M , GTX960M'den %45 daha iyi performans veriyor, ve %45 oldukça büyük bir değer. 7700HQ ile 6700HQ arasında %10 fark var.Bu fiyata GTX1050 alabileceğiniz başka bir laptop yok. Dediğim gibi bu fiyat bandında GTX960M'li laptop bile yok sayılır. Ayriyetten DDR4 2133MHz Ram ve 7. nesil işlemci fiyat konusunda oldukça rakipsiz.Geri kalanı standart.
  • Kurduğunuz windows un iso dosyasını atabilirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vedo0101

Monsterin tek artısı işlemcisi i7 7700hq.başka bir şeyde fiyat performans olmuyor malesef..ekran kartı 1050 başlangıç seviyesi yani..960m bu kartla hemen hemen aynı.eksiklerini söylemişsiniz zaten.ıps ekran yok,hdd 5400 rpm,dvd okuyucu yok,rami 8gb ve mhz i en düşük olanlardan..hadi onu bunu geçtimde hdd 5400 lü cihaz kalmadı piyasada.bunlar koymuş

Hocam ben kardeşime aldım,960m ile 1050 ye aynı demek kusura bakmayın ama cahilliktir arkadaşıyla division oynuyor arkadaşında 960m var full hd ultrada 22-28 arası fps alıyor o ayarları ultraya aldığında,fakat 1050 30-35 arası tutabiliyor,oyuna görede %15 ila 25 arası daha performanslı.
  • Ürünü bugün sipariş etmiş bulunmaktayım.bakalim gelirse artıları ve eksilerini yazarım

• TheScarp kullanıcısına yanıt
    bende bu modeli alacaktım yanlız hp de ssdli modeli movcut ona yöneldim özellik olarak monsterden iyi 480tl gibi bir rakamıda geri veriyor hp eğer eski bir hp kullanıcı iseniz .

• Ben 17.3 inc istemiyordum ayrica eski hp bilgisayarim felanda yok.15.6 olarak piyasadaki en uygun cihaz buydu.o yüzden monster aldim

• merhaba arkadaşlar,

240 gb ssd olan modeli aldım. bilgisayarın açılış süresi 5-6 saniye civarında sürüyor. fan sesi ise bahsedildiği gibi biraz rahatsız edici. ekranın ise ips olmamasına alışmak zaman alabilir zira iş bilgisayarı ips olduğu için göze çarpıyor.

windows 8.1 yüklemiştik ancak sürücülerin tamamı windows 10 için. bunun içn bir çözüm var mıdır? windows 10 mu kurmalıyım bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? ekran parlaklılığını bile değiştiremiyorum. bilgisayar konusunda kullanıcıyım işte. çok bir bilgim yok malesef.

İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaggos0614

merhaba arkadaşlar,

240 gb ssd olan modeli aldım. bilgisayarın açılış süresi 5-6 saniye civarında sürüyor. fan sesi ise bahsedildiği gibi biraz rahatsız edici. ekranın ise ips olmamasına alışmak zaman alabilir zira iş bilgisayarı ips olduğu için göze çarpıyor.

windows 8.1 yüklemiştik ancak sürücülerin tamamı windows 10 için. bunun içn bir çözüm var mıdır? windows 10 mu kurmalıyım bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? ekran parlaklılığını bile değiştiremiyorum. bilgisayar konusunda kullanıcıyım işte. çok bir bilgim yok malesef.

İyi günler.

Hocam bende hdd olan modeli aldim.28 saniyede felan aciliyor.gittikçe azaliyor ama süre ..windows 10 kurdum hiçbir sorun yok şuan için.tüm fonksiyonlar çalısıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Vedo0101

quote:

Orijinalden alıntı: gaggos0614

merhaba arkadaşlar,

İyi günler.

Hocam bende hdd olan modeli aldim.28 saniyede felan aciliyor.gittikçe azaliyor ama süre ..windows 10 kurdum hiçbir sorun yok şuan için.tüm fonksiyonlar çalısıyor

evet hocam ben de windows 10 yükledim şu an sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum. sürücüleri de yükledim, oyun da denedim. oyunda(battlefield bad company 2) sıkıntı olmadı fan sesi dışında tabi. yalnız arkadaki fandan çıkan sıcak hava ekranın altına vuruyor ve onu da ısıtıyor gibi geldi bana.

bu arada ürün hakkında sorusu olan varsa bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım.

• Merhaba bu pc ile fifa17 yi tv ye bağlayıp 4K ve ultra ayarlarda oynayabilir miyim? Sizce kaç fps alır ?
    Çok daha ucuza IPS panelli, 1050 ekran kartlı, DDR4 2400 MHz RAM'li, klavye aydınlatmalı; kısaca her açıdan daha iyi cihazlar var. Fiyat konusunda F/P olmaktan çok uzak bir cihaz Abra'nın bu modeli.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.