Şimdi Ara

Monster Abra A5 v10.3(1 Aylık)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1 Ay önce aldığım abra a5 v10.3 cihazımı satıyorum. Cihaz sıfırdan farksız. Toplamda 15-20 saat kullanmışımdır. Orjinal Windows 10 var. Nakit ihtiyacından dolayı sıfırdan 500 lira uyguna koyuyorum. İzmir içi elden teslim edilecektir alacak arkadaş gelip evimde tüm testleri yapıp alabilir. Kutu, fatura ve çantasıyla birlikte eksiksiz verilecektir.
    Özellikleri:
    -i7 7700hq, gtx 1050ti, 8 GB ddr4 ram, 256gb ssd. full hd ips mat led ekran. Ayarlanabilir rgb klavye
    FİYAT:SATILDI
    Monster Abra A5 v10.3(1 Aylık)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yandancatli -- 28 Aralık 2017; 17:45:55 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sorunlu Üye : srtsrt07 ( Sattığınız ürünü bozar ve sıkılmadan üste çıkmaya çalışır. Vakti boldur, sürekli taciz eder ama telefonla konuşamayacak kadar yüreksizdir. Asla alışveriş yapmayın, elden veya aracı siteler farketmez. Zaten elden alışveriş zor, birkaç kişi aracılığıyla elden alışveriş teklif ettim derdi neymiş öğrenmek için ama elemanla teslim ettiririm vs. tarzı cevaplar vermiş arkadaşlara.)
    http://forum.donanimhaber.com/m_95392259/f_//tm.htm#95558165
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK MONSTER ABRA A7 V12.1.1
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.