Bildirim
Monster Abra A5 Soundblaster Connect Sorunu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Aynı sorun bende de var. Bilgisayarı alalı 1 ayı geçti ilk başlarda böyle bir problem yoktu ya da farkedemedim. Şimdi ortaya çıktı.
Bendeki model de v13.2.1 -
Genel diyorlar o zaman doğrudur. Önümüzdeki aylarda güncellemeyle düzelecekmiş herhalde
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
program files ve program files(x86) da realtek, creative adı altında ne klasör varsa silin aygıt yöneticisinden tüm ses aygıtlarını kaldırın sürücü silinsin mi derse de silin bunları da yaptıktan sonra sonra realtek 8393 versiyonunu kurun en son siteden sound blaster connect i kurun ben de çalıştıramadığımda böyle yapmıştım düzeldi -
Eyvallah sağolasın deneyeceğim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bende de ne zamandır böyle. Çözemedim. -
ikisinide silip önce realtek sonra da cinemablaster kurun düzelmesi lazım. -
Kaç kere yaptım. Tüm ses sürücülerini silip realtek'in son sürümünü kurdum. Sonra sbc kurdum olmuyor nedense.quote:
Orijinalden alıntı: y-prime
ikisinide silip önce realtek sonra da cinemablaster kurun düzelmesi lazım. -
sound blaster ve realtek sürücülerini indirin. internet bağlantısını kesin. sürücülerinizi yardımcı bir yazılımla silin revo unistaller gibi(arkasında artık dosya bırakmasın). realtek restarttan sonra revoyu açıp artıkları silerek(regedit entry leri gibi-programı açınca tarayıp gösterir size) silme işlemini tamamlayın. sonra realtek ve soundblaster sırayla yükleyin.
Monsterı arayıp teamviewer bağlantısı ile sorunu çözmelerini isteyebilirsiniz. -
Deneyecem teşekkürler. -
Wi fi kapalı yapınca düzeldi çok teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: y-prime
sound blaster ve realtek sürücülerini indirin. internet bağlantısını kesin. sürücülerinizi yardımcı bir yazılımla silin revo unistaller gibi(arkasında artık dosya bırakmasın). realtek restarttan sonra revoyu açıp artıkları silerek(regedit entry leri gibi-programı açınca tarayıp gösterir size) silme işlemini tamamlayın. sonra realtek ve soundblaster sırayla yükleyin.
Monsterı arayıp teamviewer bağlantısı ile sorunu çözmelerini isteyebilirsiniz.Peki bende Steelseries 3 kulaklık var. Onun programını kursam çakışır mı? Veya Soundblaster ile kulaklığımdan 7.1 özelliğini kullanabilir miyim?
-
Çakışcağını sanmıyorum soundblasterı neutral moda alıp steel seriesden ayarlarsanız. Soundblaster da surround modu var deneyebilirsiniz. Gene de konu hakkında bir bilgim olmadığını belirteyim bunlar sadece tahmin.
Bende pioneerın bir müzik kulaklığı var sound blasterda sbs pro studio kısmında; bass=100, smart vol= loud, Crystalizer=10 şeklinde ayarladım gayet memnunum. -
Bende a5 v13.1.1 var. Ses yüzde 60 dan sonra ufak cızırtı veriyor. Sound blaster ayarlarıyla ilgili mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
subwooferı kapatıp deneyebilir misiniz. Sağ alttan ses simgesine sağ tıklayıp ses efektine basın. açılan pencerede kayıttan yürüt sekmesinin altında hoparlöre sağ tıklayıp özelliklere bas. yeni açılan pencerede düzeyler altında "internal subwooferı 0'a çekin". -
Dediğiniz yere girdim düzeyler sekmesinin altında sadece realtek hd audio output var. O da simge olan sesin ayarlanmasıyla aynı işlevi var
-
-
-
Kulaklık takılı ondan o
Bende de takılı ama benim ki normal bir müzik kulaklığı belki ondan görmemştir.
Benzer içerikler
- monster bios güncelleme
- monster bilgisayar açılmıyor
- monster boot tuşu
- monster bios tuşu
- gta 5 altyazı açma
- en iyi laptop
- bilgisayar hızlandırma
- bios nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X