Şimdi Ara

Monster ABRA 5 V12.1 Olaylar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba beyler konuda belirttigim monster cihazı alışım ve başımdan geçen olayları anlatmak ve mümkünse bir çözüm bulmak için buraya yazıyorum.
    haziranın 6 sında bilgisayarı sipariş ettim.Cihaz elime geldigi gibi ekranda bir yuvarlak vardı cihaz problemliydi aldıgım gün geri iade ettim 13 gün civarı pc yeniden elime ulaştım Samsunda oturuyorum.Bilgisayarı aldıktan sonra pc mavi ekran hataları vermeye başladı işletim sistemi kaynaklı dediler 3-4 defa format attım çare olmadı geri yolladım Ram bozukmuş.Rami yenilediler 10 gün sonra pc yeniden geldi.Pc alalı 2hafta oldu pcde gene sıkıntı var
    Sag click yapıp yenile demek istedigimde bile pc takılmalar yapıyor oyun çıkışı başka program açmayı isteyince tıkanıyor bişeler yüklemek istedigimde tıkanıyor oyunlarda vs tıkanmalar oluyordu monster yetkililer 3 defa pc me teamvieverden baglandılar sag clickte donmalar falan kayboldu fakat oyunlar gene aynı şekilde donuyor.Oyunlar sabah kasmassa akşam acayip fps düşüşleri oluyor.Başka pcler 60-100 fps aldıkları oyunlar(battlefield1)ben 20-50 fps zor alıyorum.Farklı oyunlarda tıkanmalar oluyor
    Aklımda şu sorular var neden benim pcim sag click te bile tıkanıyor bunu çözmek için pcnin ayarlarını kısmam gerekiyor.Aynı bilgisayara sahip kişiler
    bu ayarları azaltıyor mu?Pc formatlamam gerekse bu hatayı gene alacagım.Pc yi gene teknik servise yollayacagım ne demeleyim ne yapmalıyım
    flash tv satılan çakma iphone gibi bir laptop geldi elime sürekli geri yolluyorum ne yapmalıyım?
    3defa tv baglanmadan aldıgım fpshttps://www.youtube.com/watch?v=a4OT60Sxpt0
    baglanıp ayar yaptıkların sonraki fps







  • Sağ click yaptığında anlık bir takılmamı oluyor, ayrıca bu takılma sol altta başlat kısmına bastığında oluyormu .
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    aynen.chorme girmeye çalıştıgımda program yada oyunları yönetici olarak çalıştırmak istedigimde bilgisayarıma dahi girmek istedigimde oluyordu
    monster yetkilisi baglanıp hizmetlerden bazı ayaralrı kapattı.Geforce ayarlarını falan kıstı.Tıkanma sorunu geçti fakat oyunlardaki tıkanma hala devam etmekte
  • ladiklimertca L kullanıcısına yanıt
    Bende başka bir marka cihaz var aynı sorunlar bizdede oluyor, Nvida kaynaklı olduğunu düşünüyoruz. Kısacası çaresi yok anlık takılmaların, güncelleme bekleyeceğiz.

    Ama bende oyunlarda takılma hiç olmadı .
  • Tulpar serisi kullanıyorum windows 10 aynı şekilde chrome açarken takılma oluyordu, oyundan çıkarken ara sıra ufak tefek bazı yerlerde de tam hatırlamıyorum. Chrome, firefox gibi tarayıcı açarken takılmayı format atarak çözdüm. Ekran kartı kaynaklı olabilir aslında güncelleme de yapıyorum da bakalım. İlk aldığımda böyle sorun yoktu tabi. Daha detaylı bilgi verebilirsen bilgi paylaşabilirim.
  • vahvah V kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde chorme da masaüstünde hafif tıkanmlar oluyor aslında bende umursamam biglisayar gtx1050 var cs go en düşük ayarlarda bile tıkanıyor rekabetçide diger oyunlardada öyle tıkanmayan oyunlarda var ama onlardada inanılmaz bir fps düşüklügü söz konuşu şüphesiz her oyunda cpu 100 lerde
    gpu kullanımı 53- lerde geziyor bellek 70-80 cpu kaynaklı bi sorun oldugunu düşünüyoru ayrıca sizden bir ricam olucak ben görev yöneticisini bile açınca cpu 100 e fırlıyor bu normal mi acaba?
  • ladiklimertca L kullanıcısına yanıt
    Verin geriye hiç düşünmeyin. Benim için laptopta iki önemli kriter mevcut:

    1. Oyunda ısınmayacak( i5 işlemci için max. 80 i7 işlemci için ise max.90 derece)

    2. Ekranı güzel olacak( Mümkün olduğunca ips ekran olması önemli benim için)



    Hadi ekran konusu tartışmaya açık ama ısınma konusuna müsamaha gösterilmemeli. Alternatifleri de yok değil. Max 100-200 TL fazla çıkar cebinizden.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun i5 kaynaklı mı acaba

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben i5 kaynaklı oldugunu düşünüyorum açıkcası
  • İ7 modellerindede aynı sorun var güncelleme bekleyeceğiz mecburen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ladiklimertca

    Aynı şekilde chorme da masaüstünde hafif tıkanmlar oluyor aslında bende umursamam biglisayar gtx1050 var cs go en düşük ayarlarda bile tıkanıyor rekabetçide diger oyunlardada öyle tıkanmayan oyunlarda var ama onlardada inanılmaz bir fps düşüklügü söz konuşu şüphesiz her oyunda cpu 100 lerde
    gpu kullanımı 53- lerde geziyor bellek 70-80 cpu kaynaklı bi sorun oldugunu düşünüyoru ayrıca sizden bir ricam olucak ben görev yöneticisini bile açınca cpu 100 e fırlıyor bu normal mi acaba?

    CS GO 1080p En yüksek ayarlarda, 8xMXAA açık oynuyorum. 150-200 FPS, çözünürlük düşerse dahada artacaktır bu değerler zaten.
  • Merhaba,

    Cihazınız ile ilgili bizdeki kayıtları aşağıdaki gibidir.

    19.6.2017 tarihinde ürününüzü satın almışsınız.
    23.06.2017 tarihinde cihazınız teknik servisimize ekranı hareket ettirince sol alt köşede panelde dalgalanma oluyor şikayeti gelmiş. Aynı gün içerisinde probleminiz giderilerek ürününüz kargoya teslim edilmiş.
    1 ay 5 gün sonra yani 28.07.2017 tarihinde cihazınız teknik servisimize mavi ekran hatası şikayeti ile tekrar gelmiş. 31.07.2017 tarihinde cihazınızın belleklerinin arızalı olduğu tespiti sonucu bellekler yenileri ile değiştirilmiş, testleri yapıldıktan sonra da ürününüz Aras kargoya teslim edilmiş.

    Yaşadığınız takılma sorunu genelde son Windows 10 Creators Update (Redstone 2) ile gelen güncelleştirme sonrası harici Nvidia ekran kartı ile dahili Intel HD 630 ekran kartlarının senkron çalışması ile ilgili sorundur. Bu sorun Windows 10 'da "Kullanıcı Hesabı Denetimi" ayarlarını kapattığınızda düzeliyor. Ancak dahili Intel ekran kartı kapatılabilen yani sadece harici Nvidia GTX ekran kartları Control Center yazılımdan aktif edilebilen modellerde böyle bir sorun yaşanmıyor. Kapatılamayan modellerde ise Microsoft'un yeni bir güncelleme ile bu sorunu ortadan kaldırmasını bekliyoruz.

    Linkindeki arkadaşlarımızın yaptığı incelemedeki ayarlarda ve yeni ekran kartı sürücüleriyle oyunlarda daha yüksek FPS almanız mümkündür. Oyunların ve işletim sisteminin orjinal olması ve tüm güncelleştirmelerin doğru olarak yapılmış olduğuna emin olmanızı rica ediyoruz.

    Yukarıda vermiş olduğumuz bilgiler çerçevesinde arkadaşlarımız sizinle iletişime geçerek gerekli bilgileri size aktarmışlardır.

    Saygılarımızla,

    MONSTER Müşteri Hizmetleri




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.