Şimdi Ara

Monster'a Birkaç Sorum Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
2.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu andan itibaren Abra A5 v1.1 2700 tl ye düşürüldü. Abra A5 v2.1 2800 tl aynı fiyatla satılıyor. Abra A5 v2.1 in kasası fotoğraflarda gri görünüyordu facebook sayfasında siyah olduğu söylenmiş. Abra A5 v1.1 de kasada ışıklı klavye (7 renk ışıklı klavye) olduğu belirtilmiş yine facebook sayfasında.

Sorularım şunlar:

1. Abra A5 ler arasındaki 100 tl lik fiyat farkının sebebi nedir? Aynı donanıma sahip olmalarına rağmen fiyatları aynıyken neden böyle bir değişiklik yapılmıştır? v1.1 için yapılan indirim neden v2.1 için yapılmamıştır?
    2. v1.1 ışıklı klavyeye sahip mi değil mi? Abra A7 v1.1 modeliyle aynı kasaya sahip değil mi? Sahipse eğer Abra A7 de ışıklı klavye bulunmazken A5 te bulunduğuna emin misiniz?
    3.http://www.monsternotebook.com.tr/'de gri olarak gördüğünüz ve sipariş ettiğiniz bir ürün elinize siyah olarak gelse ne yapardınız?
    4.http://www.monsternotebook.com.tr/'deki bilgiler gerçeği yansıtmıyor mu? Bilgiler hatalıysa Monster'dan notebook almak isteyen müşterilerin firmaya duyacağı güven konusunda endişeniz yok mu?

Özel mesaj atabilirdim ancak açıklığa kavuşturulmamış ve cevaplanmamış birçok sorum var ve DH kullanıcılarının da bu cevaplardan faydalanmasını istiyorum. Geçen hafta açtığım konuya hala cevap vermediniz. Umarım bu konuya cevap alabilirim sizden. Ayrıca elinizde bulunan modellerin mağazada standdaki fotoğraflarını da paylaşmanızı istiyorum. Kasa tasarımı hakkında bilgi sahibi olmak en doğal hakkımız sanıyorum. Abra A5 v1.1 elinizde olmayabilir ancak A7 ile aynı tasarıma sahip olduğundan A7 v1.1 fotoğrafı da iş görür. Özetle Abra A7 v1.1 ve Abra A5 v2.1 modellerinin fotoğraflarını başlık altında paylaşmanızı istiyorum.

Saygılarımla,

KaramelizeYogurt

• Bende monster almayı düşünüyorum. Ama bu tarz sorunlardan dolayı uzak duruyorum. Cevap vermedikleri halde uzak durmaya devam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaramelizeYogurt K kullanıcısına yanıt
    Sn. KaramelizeYogurt;

Sorularınıza hızlıca yanıt vermeye çalışacağız. Yanıtları aşağıda bulabilirsiniz.

1.) Abra A5 V1.1 ile V2.1 arasında sizin de mesajınızda belirttiğiniz gibi bir fiyat farkı yok. Abra A5 V1.1 modelinde kampanya yapılmasının tek sebebi, ürün henüz stoğa girmeden bu modeli almayı düşünen arkadaşlarımızın erken alım nedeniyle bir avantaj elde edebilmeleri içindir. Ayrıca stok durumu, tedarik süreci, modele bağlı olarak elde edilen alım avantajları vb. parametreler nedeniyle dönemsel olarak benzer kampanyalar model bazlı olarak da yapılabilir.

2.) Abra A5 V1.1, Abra A7 V1.1 modeliyle aynı kasaya sahip ancak aynı zamanda ışıklı klavyeye de sahip. Bu arada mesajınız üzerine ışıklı klavye ile ilgili detayları tekrar kontrol ettik. Abra A5 V1.1 beyaz renk ışıklı klavyeye sahip bir model. Facebook sayfamızda yayınlanan mesajdaki 7 renk ışıklı klavye bilgisi de düzeltildi. Doğrusu tek renk ışıklı klavye şeklindedir. Arkadaşlarımız ürünün teknik detaylarında yazmasına rağmen bu bilgiyi kontrol etmeden facebook' da hatalı olarak paylaşmışlar, özür diliyoruz.

Monster'a Birkaç Sorum Var

3.) Aynı modeli GRİ renk almayı tercih eden müşterilerimiz için stoklarımızda sınırlı sayıda GRİ renk alternatifi mevcut. Ayrıca tüm modellerimizle ilgili fotoğraf çalışmaları tamamlandı. Birazdan ürün fotoğraflarının tümü sitemizde güncellenmiş olacak.

4.) Sitemizdeki bilgiler tabiki gerçeği yansıtıyor. Yine de veri girişi veya güncellemeler sırasında yapılmış tipografik hatalar veya facebook vb. sayfalarda yapılan duyurular sırasında insan hataları olabilir. Hatalı olduğunu düşündüğünüz bilgiler varsa bizi mesaj atarak uyarırsanız hemen gerekli kontrolleri yaparak gerekirse düzeltilmesini sağlarız.

Açtığınız konuyu kontrol edip, birazdan yanıt vermeye çalışacağız. Abra A7 v1.1 ve Abra A5 v2.1 modelinin güncel fotoğraflarını birazdan başlık altında sizlerle paylaşacağız.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonsterMusteriHizmetleri -- 1 Mayıs 2014; 12:01:34 >

• Sn. KaramelizeYogurt;

ABRA A7 v1.1 ve ABRA A5 v2.1 modellerinin güncel ürün fotoğraflarını aşağıda bulabilirsiniz.

ABRA A5 v2.1

Monster'a Birkaç Sorum Var Monster'a Birkaç Sorum Var Monster'a Birkaç Sorum Var
     Monster'a Birkaç Sorum Var Monster'a Birkaç Sorum Var Monster'a Birkaç Sorum Var

ABRA A7 v1.1

Monster'a Birkaç Sorum Var Monster'a Birkaç Sorum Var

Saygılarımızla,

• az önce müşteri hizmetleri ile görüştüm a7de ışıklı klavye ve parmak izi okuyucu mevcut değil. eğer hala merak edenler varsa. diğer bütün özellikleri aynı ekran boyutu dışında.
  • dawnby D kullanıcısına yanıt
    Sn. dawnby;

Doğru bu modelimizde ışıklı klavye ve parmak izi okuyucusu özelliği maalesef bulunmuyor. Ancak diğer tüm sahip olunan özellikler aynıdır. Sizinde söylediğiniz gibi sadece ekran boyutu değişmektedir.

Saygılarımızla,

• quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMusteriHizmetleri

Sn. dawnby;

Doğru bu modelimizde ışıklı klavye ve parmak izi okuyucusu özelliği maalesef bulunmuyor. Ancak diğer tüm sahip olunan özellikler aynıdır. Sizinde söylediğiniz gibi sadece ekran boyutu değişmektedir.

Saygılarımızla,

1 ay icinde kosulsuz iade aliyor musunuz ?

Kapida odeme var mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sn. FurkanGLR;

Koşulsuz iade garantimiz, ürünü satın aldıktan ilk 15 gün içerisinde geçerlidir.

Saygılarımızla,

• MonsterMusteriHizmetleri kullanıcısına yanıt
    Sayın monster müşteri hizmetleri siz acaba abra a5 1.1 mi 2.1 imi öneriyorsunuz kararsızıö

• FunnyClub kullanıcısına yanıt
    Sn. FunnyClub;

Tercihi açıkçası size bırakmayı tercih ediyoruz. Bizim için önemli olan sizin memnuniyetiniz. Siz elbette bu iki modelden en çok beğendiğiniz birini tercih edebilirsiniz. Sitemizde detaylı ürün resimleri mevcuttur.Ayrıca dilerseniz Kadıköy mağazamıza gelerek ürünü bizzat görerek ve test ederek de satın alma tercihinize karar verebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Afyonda ya da izmirde yetkili servisiniz mevcut mu?

Heh musteri hizmetleri gelmiş soru yağmuruna tutalim

1) Abra a5 1.1 deki kasanin çok kolay deforme olduğu söyleniyor. 2.1 in de kasasi çok isiniyor. Arada kaldim, ne yapmaliyim?

2) 1.1 un tasarimi kotu deniyor. Gelip deneme sansim yok, detayli video da bulamadim bi yardimci olsaniz çok güzel olacak

3) Buna pek rahat cevap veremeyeceğizin farkindayim ama gene sorayim: orijinal olmayan 8.1 kullanirsam ne gibi sıkıntilar olur?

• Sn. hidayetege;

Tek yetkili teknik servisimiz İstanbul Kadıköy'de bulunan genel merkezimizdir. Bunun için Türkiye'nin neresinde olursanız olun Aras Kargo ile ürününüzühttp://www.monsternotebook.com.tr/yardim.aspx?yrd=217&lang=tr-TR linkindeki iletişim adresimize ücretsiz olarak göndermeniz yeterlidir.

Saygılarımızla,

• Sn. avatar78;

1- Söylentilere pek kulak asmamanızı tavsiye ediyoruz. Kullanıma bağlı olarak notebook kasası üzerinde meydana gelebilecek aşınma ve yıpranma problemlerini kastediyorsanız bu tamamen notebook kullanımınız ile doğrudan ilgili bir konudur ve her notebookta bu gibi problemlerle maalesef zaman içinde karşılaşılabilmektedir. Siz tavsiyemiz notebook ile birlikte güzel bir oyuncu mouse 'u kullanmanız ve dahili touchpadi en azından oyun oynarken kullanmamanızdır.

V2.1 modelin kasası MSI üretimidir. V1.1 olan modelin kasası ise Clevo üretimidir. Bu nedenle notebook içindeki soğutma dizaynına biz direkt olarak müdehale edemiyoruz maalesef. Bu notebooklar dünya genelinde çeşitli ülkelerde aynı kasa ile satıldıkları için üreticileri ilgilendiren bir konu. Ancak soğutma bakımından bir kıyas yapacak olsak V1.1 modelinin soğutmasının daha başarılı olduğunu söylemek yanlış olmaz. Ancak bu demek değildir ki V2.1 modeli kötüdür ya da aşırı ısınıyor sakın almayın veya oyun oynayamazsını, hatta kapanıyor veya kilitleniyor. Herşey tamamen stabildir. Bu konu aslında mühendislik alanına da giren bir konu olduğundan çok fazla yorum yapmamayı tercih ediyoruz. Siz de tercihinizi bu kriterlere göre istediğiniz bir modelden yana değerlendirebilirsiniz. Ancak bizler yaptığımız testlerde gördük ki her iki modelimizde aynı test sonuçlarını almakta ve oyunlarda aynı FPS değerlerini verebilmektedir. Bu bilgiler ışığında hangi modeli tercih edeceğinize siz karar vereceksiniz.

2- İlk maddede de söylediğimiz gibi burada da hangi kasayı tercih edeceğiniz konusunu ise tamamen size bırakmayı tercih ediyoruz. Ayrıcahttp://www.monsternotebook.com.tr/videoinceleme.html linkine baktınız mı? Bir dehttp://www.monsternotebook.com.tr/videoinceleme2.html linkine bakmanızı tavsiye ediyoruz.

3- Bu konu tamamen sizi ilgilendiren bir konu olduğu için maalesef yardımcı olamıyoruz. Size önerimiz elbette orjinal bir işletim sistemi kullanmanız. Bu konudaki anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Yeni gördüm ya 5 gün olmuş bildirim gelmeyince fark etmedim. Cevap için teşekkür
    Öncelikle merhaba acaba yeni modeliniz olan Monster Abra A7 v3.1 için inceleme videosu çekebilir misiniz bunun hakkında hiç inceleme videosu yok ve bu yüzden birçok kullanıcı benim gibi geride duruyor . Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.