Şimdi Ara

monster 965m vs 960m

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam. monster notebook almayı düşünüyorum fakat 2 model arasında kararsız kaldım. sizce gtx 960m ekran kartlı abra a7 17.3'' ekranlı olanı mı almalıyım. yoksa gtx 965m ekran kartlı abra a5 15.6'' ekranlı olanı mı? şimdiden teşekkürler. bahsettiğim modeller şunlar;

Abra A7 V6.5 17.3" Oyun Bilgisayarı

Abra A5 V8.1 15.6" Oyun Bilgisayarı

• Gtx 965m ile yaklaşık %20 daha fazla performans alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 965M daha performanslı bir gpu'dur.Ancak oyun bilgisayarının büyük ekranlı olması da önemli bir faktör.Ben büyük ekranı tercih ederdim iki gpu da yeterince iyi olduğu için.Ancak tercihinize kalmış bir durum.

• Gtx 965 m olanı alırsanız performans daha iyi olur, hem 15.6 küçük değil ama illa küçük gelirse ister tv ye ister monitöre bağlarsınız. Bağlayacak bir şey yok ise 960 asla kötü değil gayet rahat yeter oyunlara.

• Up. Bende aynı durumdayım. İkisinden birisini alacağım. Oyundan ziyade programlar için kullanacağım. Makine müh. Okuyorum. Büyük ekranda çalışmak güzel olacak ama performans açısından 965m üstün. Yardım...

• oyun için düşünürsek 960m ile witcher 3 high-ultra karışık 35-40 fps almanız mümkün. bu bence yeterli olacaktır. büyük ekran takıntınız yoksa 965m olanı öneririm 1-2 yıl daha fazla kullanabilirsiniz.
  • Bende alıcam 2 hafta içinde ikisinden birini

965 daha iyi geliyor tasarımı çok güzel ve kırmızı led aydınlatmalı ama ekran 15.6

17.3 olsa süper olurdu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gtx 965m vs Gtx 1050 Mobile
    8 yıl önce açıldı
    Lenovo y50-70 ( 4gb gtx 960m )
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence burda karttan önce tartışmak gereken monster mı yoksa msi mi almamız gerektiği . bir monster kullanıcısı olarak donanım açısından tatmin edici olsada hem pcnin malzeme kalitesi olsun hemde ses performansı olsun 500 liralık tabletlerle yarıstıgını söylemeliyim. bu paraları veripte bu rezillik çekilmemeli , yoksa 960m ile yapılamayıpta 960m ile yapılabilen bir şey yoktur kanaatimce. oyunlarda vs. de size cok daha üst bir performans yaşatmaz , 5fps lik bir fark olur o kadar.
  • Peki ya monster yerine öneriniz var mı? En az i7 6700hq işlemci 960m 4gb ekran kartı özelliklerine sahip ve 4bin tl civarı başka alternatif? Msi nin 2gb 960m leri anca bu fiyatta. Tasarım olarak da bişeye benzemiyor bence şu ge62 ler. Eğer monsterda sorun sadece ses ise benim için bir problem yok. Yine de alternatiflere açığım. Öneriniz varsa incelemek isterim.

• http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-n-serisi-n552vw-fw171t-notebook-fiyati,209749.html

az bişey daha katıp veya biraz daha arastırıp bu fiyatlara yakın bulunabilir diye düşünüyorum , cogu anlamda iyidir , kasası metaldir , ses olarak cok iyi ayriyeten subwoofer da veriliyor diye biliyorum.
    hemde ekran kartı belleği 4gb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mardasan

http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-n-serisi-n552vw-fw171t-notebook-fiyati,209749.html

az bişey daha katıp veya biraz daha arastırıp bu fiyatlara yakın bulunabilir diye düşünüyorum , cogu anlamda iyidir , kasası metaldir , ses olarak cok iyi ayriyeten subwoofer da veriliyor diye biliyorum.
    hemde ekran kartı belleği 4gb.

Asus un o bilgisayarının monster karşılığı abra a5 serisi 3400 3500 lira. Biraz daha katmaktan kastınız 600 700 lira mı? O paraya ses sistemi döşenir :D

• Monsterin 960m 17.3 lük modeli 3600 lira
    Msı 960m 17.3lük leptobun fiyatı 4400-4500arası

Ayrıca msı ın 960m kartları 2gb monsterin 4

Ayrıca tabletle yarışıyo demişsiniz recep baltaşın
    İki notebook uda incelediği videolar var ses kaliteside ortada kaldıki arada 1000liraya yakın fark var.

metal kasa farkı için 1000lira verilmez k.bakmayın
    Monsterda ıps mat led ekran farkıda var daha iyi

• Metal kasa ve fanın yerleri acısından monster Asusla yarışamaz Asus metal ısınma problemi yok fanın çalıştığı yer ekranla kasanın arasında bir daha düşün derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpaskalp

Metal kasa ve fanın yerleri acısından monster Asusla yarışamaz Asus metal ısınma problemi yok fanın çalıştığı yer ekranla kasanın arasında bir daha düşün derim

Asus tek soğutma sistemine sahipken monster çift soğutma sistemine sahip diye biliyorum

• Yani metal kasalar ısınmıyor mu?

İşlemcinin üstünde metal klavye mi var?

• ısınma istemiyorsanız dell 7559 alıp keyfinize bakın,canavar gibi soğutma sistemi var .
  • Coastr kullanıcısına yanıt
    Daha az ısınıyor mekanik klavyeler var evet gülecek ne var anlamadım arkadasım yalnız bilgisizce konusup bana su sebeple bu sebeple diyip bişey demiyorsun benim dedigim olan birşey boş muhabbet yapmayalım lütfen

• 7559'da çift büyük fan olduğu için (dvd rom haznesinde ikinci fan var) bilgisayar buzdolabı gibi çalışıyor. o fiyat bareminde alınacak en iyi aletlerden birisi.
  • Benim dediklerimin hangisi yok
    Sen boş konuşuyorsun asusun hangi notebook unda mekanik klavye var

Ben ne diyom sen ne diyon neyse sen asusa tapmışsın
    Aranızı açmayayım ustam tabiki leptop ful demir asla ısınmaz kusura bakmayın hacam

• Coastr kullanıcısına yanıt
    Asusta metal kasa ve metal klavye var arkadasım senin beyninde metal olsa az ısınır neyse yapacak bişey yok Şen'inde bu eleştirmeye bilgisizce yer aramaya çalışman gereksiz bu tavırlar seni olgunlaştırmaz küçültür neyse Asus fanı değilim yeterince yardımcı olabildiysem ne mutlu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.