Bildirim
monopoly elektronik bankacılık farkları nedir
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
elektronik olması
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Para yerine kredi kartı ve temsili POS makinesi kullanılıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: TukurukcuHoca
Para yerine kredi kartı ve temsili POS makinesi kullanılıyor
onu biliyorum kutuları farklı sadece dışlarımı yenileniyo yoksa iç özelliklerinde de değişiklik yapılıyo mu -
İçi aynı knk ama daha beter her defa ondan aktar bundan aktar bıkarsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Tofaş Doğan SLX
Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X -
Aynen ya sıkıo sen normal al para da cebinde kalsın. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: zibidi gonzales
aynen biliyom koleksiyon için alıyorum ben zaten ondan merak ediyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: izmirlee2002
quote:
aynen biliyom koleksiyon için alıyorum ben zaten ondan merak ediyorum
O zaman al ama önce city al en güzeli o bide bir milyon var disney al vs çok modelleri var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Tofaş Doğan SLX
Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X -
quote:
quote:
quote:
O zaman al ama önce city al en güzeli o bide bir milyon var disney al vs çok modelleri var
aynen monopoly city zorda olsa buldum üretilmiyomuş artık eskiden çok oynardık üniversitede şimdi tekrar alayım dedim piyasadan kalkmış cityville almış onun yerini ama kesinlikle city efsane diğerlerine gelince bir milyon diyerek milyoneri demek istedin herhalde
-
quote:
quote:
quote:
quote:
aynen monopoly city zorda olsa buldum üretilmiyomuş artık eskiden çok oynardık üniversitede şimdi tekrar alayım dedim piyasadan kalkmış cityville almış onun yerini ama kesinlikle city efsane diğerlerine gelince bir milyon diyerek milyoneri demek istedin herhalde
Evet onu demek isteeim...
Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X