Arıza tespiti benim için ara katmanı olmayan kartlarda hiç sorun olmuyor. Zaten sürekli bu işlerle uğraştığımdan açıkçası çerez diyebilirim :) ama tamir etsem bile kullanacağım yer olmadığından yedek parça için mükkemel seçim birşey bu kartlar :) arızalı tvler kesintisiz güç kaynakları, elektronik kaynak makineleri vs çok iyi yedek parça çıkarttığı için vazgeçilmezim ARKADAŞLAR YANLIŞ SÖYLEMİŞİM, BU İKİ KARTI BEŞ LİRAYA ALMIŞTIM, DİĞER BEŞ LİRAYA DA BİRİ 500W DİĞERİ 450W GÜÇ KAYNAĞI ALMIŞTIM, HEPSİ AYNI TEZGAHTAN OLUNCA FİYAT ÖYLE KALMIŞ AKLIMDA Facebookumdan baktığımda ikisini beş liraya aldığımı yayınlamışım, ilk mesajı dikkate almayın
Verdiğimiz para böyle vızıltı olunca pek dikkat etmiyoruz.3 tl. 5 tl. yani farklı yazmak çok önemli değil,hatda bedava aldık denilse yeridir. Bende böyle küçük çaplı yanıldığım olur.
Valla hatırladıkça hala seviniyorum ya O kartı sıfır almaya kalksan kim bilir kaç yüz milyon çekerler Elektronik konusunda vazgeçilmez ''bit pazarı''
Malisert hocam çok şanslısınız bize denk gelmiyor ki böyle nimetler faydalanalım valla 4 kv az güç değil acaba bununla neler yapılabilir ???
Evet malzeme konusunda şanslıyım Ömer bey. Bu trafo ile gerçekten çok iş yapılır.400V gir 230V çık,2x115V çık,,,yada tersi.. Haa yine bir örnek;2x115V tarafını tam dalga doğrult step-up yada step down modeli yapıp sıfır gecikmeli,tam regülasyon sağlayan elektronik regülatör olabilir,inverter kesinlikle olur.Yetmezmi?
Kartlar bunlar fakat ne kartı bilmiyorum. Daha önce gördünüz mü?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IItwentysixII -- 30 Ocak 2014; 22:11:43 >
Resimler net değil, 3.2MP
quote:
Orijinalden alıntı: IItwentysixII
Resimler net değil, 3.2MP
Aman yarabbi bu ne böyle :) Bunu çizen mühendis kör olmuş kardeş Cidden nasıl yapmışlar helal olsun vallahi...
Ne olduğu konusuna gelirsek bir makinanın kontrol kartı vb. bişey olabilir bunun dışında pekte bir fikrim yok.
EasyBellE
kullanıcısına yanıt
Pratikte entegre kısımları birbiriyle aynı çokta zor değil aslında
Ne kartı olduğunda hiç bir fikir oluşmadı bende.Daha önce hiç görmedim.Benimde böyle ne olduğunu bilmediğim kart var.Ses ve video ile ilgili ama işlevi nedir çözememiştim,öylece duruyor.
quote:
Orijinalden alıntı: malisert32
Ne kartı olduğunda hiç bir fikir oluşmadı bende.Daha önce hiç görmedim.Benimde böyle ne olduğunu bilmediğim kart var.Ses ve video ile ilgili ama işlevi nedir çözememiştim,öylece duruyor.
Kardeş bana bişiler oluyor Allah aşkına nasıl bu kart bit pazarına düşer
quote:
Orijinalden alıntı: EasyBell
quote:
Zengin oldum
Valla bende bilmiyorum, üstündeki ''Karel EXT412 K10F'' kodunu yazdım bu kart çıktı direk sanalpazarda Ne ballıyım ya ben bunu 500 liradan bi satarsam tanesini
quote:
quote:
quote:
Zengin oldum
Valla bende bilmiyorum, üstündeki ''Karel EXT412 K10F'' kodunu yazdım bu kart çıktı direk sanalpazarda Ne ballıyım ya ben bunu 500 liradan bi satarsam tanesini
Hocam sen istanbul'daydın değil mi ?
Haydi hayırlısı,,deli paraymış haa,helal olsun.
quote:
quote:
quote:
quote:
Zengin oldum
Hocam sen istanbul'daydın değil mi ?
Yok Eskişehirliyim. Ben bu gece uyuyamam ya Valla bana da bişeyler oluyor Mali hocam sağolun, pazar günü tekrar gidiyorum bit pazarına, bu kartları şans eseri önlerinden geçerken aldım, bu sefer ben didik didik edip bulacam iyi birşeyler :D
Hocam bizim manisa'daki bit pazarında ütü satıyolar alsam içinden böyle bişi çıkar mı ki
EasyBellE
kullanıcısına yanıt
Belli mi olur, evde ufaklık vardır, su haznesine küçük altın sallamıştır falan
quote:
Mali hocam sağolun, pazar günü tekrar gidiyorum bit pazarına, bu kartları şans eseri önlerinden geçerken aldım, bu sefer ben didik didik edip bulacam iyi birşeyler :D
Yalnız hatırlatırım bağımlılık yapıyor.
quote:
quote:
Mali hocam sağolun, pazar günü tekrar gidiyorum bit pazarına, bu kartları şans eseri önlerinden geçerken aldım, bu sefer ben didik didik edip bulacam iyi birşeyler :D
Bir ay oldu gitmeyeli Bi görüneyim, özlemişlerdir beni
quote:
quote:
quote:
Bir ay oldu gitmeyeli Bi görüneyim, özlemişlerdir beni
ciddi ciddi bizim burdada varbıt pazarı adamalrı sattıkalrı kacak telefon ,bılgısayar kartları, kacak sıgara,fan,bozuk tv,ses sistemi felan sacma seyler satıyolar bunedır bole ya ....UF aklım uctu Bide malısert ustam o kadar elemanı,araç gereci nasıl buluyorusunuz bızım burdakı eskıcılerde oyle seyler olmuyo genelde metal parcalar, eskı tvler, buz dolapları felan gelıyo valla Hayret...