< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MONO APP(Qnb) [ANA KONU] (80. sayfa)
-
-
Nakit iade yattiginda banka hesabına aktarabiliyormuyuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler bişey daha sorucam başka bi mono hesabından da Amazon gift card aldım ancak bekleyen nakit iadeler kisminda görünmedi o iadem MH görüştüm 15 gün sonra yatmazsa kayıt açarız dediler var mı daha önce bu durumu yaşayan nasıl çözüme ulastiniz
Öyle bir alışverişim olmadı ama iadeler her zaman bekleyen iadelerim kısmında gözükmüyor. Mesela benim fatura iadesi gibi. Yatmazsa kayıt açarsınız
Geçenlerde fatura ödemesi yaptım fakat burada benim ekranda hiçbir bilgi yok iadeyle ilgili.
Acaba kazanım olmadı mı yoksa burada yazmama durumunda da yatıyor mu iade?
-
Fatura iadeleri genelde görünmüyor ama yatıyor. Yatmazsa kayıt açın.
Yanlışlıkla farklı hesaptan yükleme yaptım hesabıma geçmedi mail attım ama dönüş işi çok gecikiyor ağır çalışıyorlar
ağırı bırak destek merkezinde hiç calısan yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uygulamayı yapmışlar gitmişler gibi zaten içerisi ıssız mağara 😂
MonoApp te cüzdan oluştur dediğimde daha önce Kassa diye bir uygulamada açmış olduğum cüzdanı ekledi.
İlk alışverişe özel %50 kampanyasından yararlanabilir miyim?
Tecrübe eden var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Malum kampanyalarda kota var. Faturayı şimdi ödesem iade gelir mi bu ayki kampanyada?
-
İşlem yapmadan önce kampanyalar kısmında ilgili kampanyaya tıklayın, şartları okurken orada tıkladığınız tarihi yazıyor. Örneğin ben şimdi fatura kampanyasına tıkladım 16.01.25 saat 19:40 itibari ile hala kampanyadan yararlanabilirsiniz yazıyor. Bu şekilde kota kontrolü yapabilirsiniz.
Eyvallah teşekkür ederim. Bunu öğrendiğim iyi oldu.
-
Bende kassa vardi onu bagladi ve ist.karta yukleme yapmistim. O %50 Kampanya kazanimi olusmadi. Ist.kart oldugu icin mi uygulamadi baska alisveris yapsam uygularmi bilmiyorum ama onda uygulamadi en azindan
Bence kampanyalarda 500 kisi sınırı hikaye. 500 kisiden Fazla verse kimse birsey diyemez zaten ama birden de olagan disi yuklenme yapilip firma zor duruma dusmesin diye de oyle 500 kisi yazilmis olabilir. Çünkü bu forumda o 500 kisilik siniri 1 kisi bitirecek insanlar var o derece. O yüzden kampanya yi millet erkenden yapsin diye bence yazmislar.
Birde 15 gun sonra yazisi yaniltiyor islemi yaptiktan 15 gun sonra gibi ama halbuki Kampanya bitecekte ondan sonra 15 gun sonra.
Ayin basinda 1 kartla yapmistim zaten baktim sozde kota dolmadigi için simdi 2 hesap acipta da yaptım.
migros.com migros Ekstra e-ticaret mağazasından alınan ürünler "Market" 100 tl nakit iade kampanyasına dahil midir acaba?
şu ürünü alacağım:
https://www.migros.com.tr/elektronik/dijitsu-11-dilim-siyah-yagli-radyator-p-2556379
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realacc -- 17 Ocak 2025; 22:59:8 > -
2 kampanya birden birleşir mi acaba? ilk defa mono hesap açtım.
hepsiburada dan ürün alacağım. hem %50 kampanyası ile 250 tl, hem de e ticaret kampanyasından 100 tl iade alabilir miyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realacc -- 17 Ocak 2025; 23:24:22 > -
bunların yaptığı iş değil benim cüzdan vardı fiziksel kartım da vardı ara sıra kullanıyordum market falan, 18 yaş küçük diye kartı cüzdanı kapatmışlar, yeniden açayım diyorum 18 yaş kullanamazsınız diyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır birlesmez kurallarda yaziyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X