< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
MONO APP(Qnb) [ANA KONU] (44. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Forumdaşlar,yeni hesap açtım.bugün QR ya da restoran iadesi gelen olup yazarsa sevinirim.
-
Bende kassa hesabı var o yüzden mono cüzdan açılmıyor müşteri hizmetleri de cevap vermiyorum uygulamadan yazınca ne yapabilirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öyle bir şey yok mono ayrı kassa ayrı bu bilgiyi kim verdiyse size ağır sallamışquote:
Orijinalden alıntı: Engin8479
Bende kassa hesabı var o yüzden mono cüzdan açılmıyor müşteri hizmetleri de cevap vermiyorum uygulamadan yazınca ne yapabilirim
Ben kendim ürettim ama yanlış düşünmüşüm galiba çünkü ne zaman mono cüzdan hesabı açmaya çalışsam cüzdan var diye hata veriyor ama daha önce açmadığıma eminim
Adıma başka birinin açma ihtimalini düşünmek istemiyorum
evet kassa kaydınız varsa ordaki şifre ile mono cuzdani aktif etmelisiniz. ikiside qnbfinansbanka bagli. kassaya yuklenen para monoda monoya yuklenen para kassa cuzdanda gözükür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonulbas -- 30 Ekim 2023; 11:31:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de kassa var mono açtım sorunsuz evet para girişi/çıkışı olduğunda her ikisinden de ayrı ayrı bildirim gelir ama dediğim ikisi de ayrı ön ödemeli tek noktaları ikisi de Qnb altyapısina sahip olmasıquote:
Orijinalden alıntı: Engin8479
Ben kendim ürettim ama yanlış düşünmüşüm galiba çünkü ne zaman mono cüzdan hesabı açmaya çalışsam cüzdan var diye hata veriyor ama daha önce açmadığıma eminim
Anladım umarım adıma hesap açılmamıştır 3 kez talep açtım cevapta alamadım 1 aydır denemiyorum bakalım bir daha deneyeceğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 30 Ekim 2023; 11:31:46 >
isteselerde acamazlar onlarada ayni uyari cikar. kassa kaydiniz varsa o uyariyi mono verir. ayni durumu yaşadım biliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonulbas -- 30 Ekim 2023; 11:33:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Az önce denedim kassa şifremi sordu nedense her foruma danıştığımda çözülmüş oluyor garip
Hesabı doğrula 40k mono puan yazıyordu yaptım gelmedi bilgisi olan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 30 Ekim 2023; 12:19:22 >
1-2 saate gelir.40000 puan geliyor onu çeviriyorsun,3-5 güne cüzdana geçiyor.
-
Bakalım umarım uğraştırmaz
Gelen mesaj bu mu?
"Tebrikler! MonoKart'iniz ile yaptiginiz harcamadan kazandiginiz hediye bakiyeniz, 15 gun sonra QNB Cuzdan'iniza yuklenecektir. Hediye bakiyeniz yuklendiginde sizi tekrar bilgilendirecegiz. B002"
Banada bu geldi öğlen 12 gibi yaptım alışverişi umarım standart bir mesaj değildir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 30 Ekim 2023; 17:58:46 >
Gelen standart mesaj bu zaten.yani işlem geçerli sayılmış ve kota dolmamış.
-
Mono akaryakıt yeni kampanya gelmiş.güncel 2 kampanyanın da süresi uzamış.
-
-
Pm den gönderdimquote:
Orijinalden alıntı: carissma06
Bu mesaj silindi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X