Şimdi Ara

Monk Tartışma Başlığı (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.344
Cevap
11
Favori
102.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar haftada 2 gün 3 er saat kasarak bu hale getirdim karakterimi.Çocukdan oynayamıyorum.itemlerimde yada skillerimde kullandığım silahlara ve itemlere göre bi anormallik varmı.usta arkadaşlar bi yardım etsin.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/DurVurma-2208/hero/22672175
  • quote:

Orijinalden alıntı: dizanteri

Arkadaşlar haftada 2 gün 3 er saat kasarak bu hale getirdim karakterimi.Çocukdan oynayamıyorum.itemlerimde yada skillerimde kullandığım silahlara ve itemlere göre bi anormallik varmı.usta arkadaşlar bi yardım etsin.

Resistlerin yanlış olmuş One With Evertiy skilin açık resistlerin karışık olduğu için çalışmiyordur. Çalışması için Tek Resiste vermen gerekiyor (Arcane, Poison, Fire, Ligth vs.) gibi hangsini istiyorsan ona aban.
    Silahlarda Mp 0-4 arası kasmak istiyorsan ucuz Skorn kullanmanı öneririm. Paragon ilerledikçe arkasından gelen goldların biriktirecek ileride Life Steali veya lohlu soketli silah bulmanı öneririm.
    HP Çok Düşük seviyede Enaz 40.000 e hp lere çek yani Vitality yükselt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fethisagol -- 29 Ocak 2013; 18:32:49 >

• Barbarımla bufsuz 300k dmg ım var. Yanlız rahatlıkla mp10 farmlayabılıorum. Daha da hızlanmak için en az 250k dmg a sahip ve cyclone strike skilini implosion runesi ile kullanıp mobları toplayacak bir takım arkadaşına ihtiyacım var. party sprint skilimle çok hızlı farm yapacagımızı dusunuyorum. Her aksam duzenlı olarak farm için. akıllı bir oyuncu iseniz ekleyin lutfen. iyi oyunlar, saygılarımla...

TosunPasa#2331
  • quote:

Orijinalden alıntı: salldall

Barbarımla bufsuz 300k dmg ım var. Yanlız rahatlıkla mp10 farmlayabılıorum. Daha da hızlanmak için en az 250k dmg a sahip ve cyclone strike skilini implosion runesi ile kullanıp mobları toplayacak bir takım arkadaşına ihtiyacım var. party sprint skilimle çok hızlı farm yapacagımızı dusunuyorum. Her aksam duzenlı olarak farm için. akıllı bir oyuncu iseniz ekleyin lutfen. iyi oyunlar, saygılarımla...

TosunPasa#2331

eet akşam gördüm eğlenceliymiş:D yanlız benim amacım farm yapmak değil farm sevmiyorum. farmın bana hiçbir faydası yok
  • monk karakteri hakkında akıl hocalığı yapabilecek biri varsa pm atabilirmi aceba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fethisagol

quote:

Arkadaşlar haftada 2 gün 3 er saat kasarak bu hale getirdim karakterimi.Çocukdan oynayamıyorum.itemlerimde yada skillerimde kullandığım silahlara ve itemlere göre bi anormallik varmı.usta arkadaşlar bi yardım etsin.

Resistlerin yanlış olmuş One With Evertiy skilin açık resistlerin karışık olduğu için çalışmiyordur. Çalışması için Tek Resiste vermen gerekiyor (Arcane, Poison, Fire, Ligth vs.) gibi hangsini istiyorsan ona aban.
    Silahlarda Mp 0-4 arası kasmak istiyorsan ucuz Skorn kullanmanı öneririm. Paragon ilerledikçe arkasından gelen goldların biriktirecek ileride Life Steali veya lohlu soketli silah bulmanı öneririm.

bu elimdeki sopayı satıp iki adet tek el dps si yüksek silah alsam benim için daha iyi olur sanırım.birde son sorum ınna nın seti 5 parçadan oluşuyor ama özelliklerinde 4 parça üzeri bonus vermiyor.yani 4 parça set ile 5 parça set kullanmanın bir farkı yok galiba.

• kimse yokmu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fethisagol

quote:

bu elimdeki sopayı satıp iki adet tek el dps si yüksek silah alsam benim için daha iyi olur sanırım.birde son sorum ınna nın seti 5 parçadan oluşuyor ama özelliklerinde 4 parça üzeri bonus vermiyor.yani 4 parça set ile 5 parça set kullanmanın bir farkı yok galiba.

İnnanın 5. parçası daiboyu (sizin değiminizle sopa) kimse kullanmadığından inna seti 4 parça kabul ediyoruz Evet doğrudur 4. parçadan sonra bir getirisi yok bonus olarak.

• Sağolun hocam cevap için.Sopayı satayım bari
  • Arkadaşlar yaklaşık olarak 27 k damage, 51 k health bulunan bir monk için mp=0 ve mp 1 için (daha yükseginde canlı kalamıyorum) hangi skilleri kullanmalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korin

Arkadaşlar para harcadıkça daha fazla batıyorum

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Korin-1857/hero/2185259

All resi iyice düştü 17k hp kaldı mp4'te ayakta kalamıyorum yardımcı olabilir misiniz

bence en az 170 vitality li bir bracer almakla işe başla

aynı şekilde gaunlet i de vitalityli bişey al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CRaZYGaMeR -- 4 Şubat 2013; 15:39:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: leopold

Arkadaşlar yaklaşık olarak 27 k damage, 51 k health bulunan bir monk için mp=0 ve mp 1 için (daha yükseginde canlı kalamıyorum) hangi skilleri kullanmalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bu oyundaki tek püf noktası eşya seçimi. Farklı yetenek kombinasyonları ya da kişisel çabayla bir şey başaramazsın.

Muhtemelen itemlerin "dandik"tir ya da dengesizdir. Karakter linki ver hele.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

quote:

Orijinalden alıntı: leopold

Arkadaşlar yaklaşık olarak 27 k damage, 51 k health bulunan bir monk için mp=0 ve mp 1 için (daha yükseginde canlı kalamıyorum) hangi skilleri kullanmalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bu oyundaki tek püf noktası eşya seçimi. Farklı yetenek kombinasyonları ya da kişisel çabayla bir şey başaramazsın.

Muhtemelen itemlerin "dandik"tir ya da dengesizdir. Karakter linki ver hele.

heheheeh hocam çok güldürdün beni sabah sabah (karekter linkini ver hele )

aynen hocamın dediği gibi skiller iyi eşyan varsa işini kolaylaştırıyor. eşya alırken tek resist üzerine topla örn. sadece poision, lighting veya diğerleri ama sadece birinden topla. elmasların büyült dex fazla olursa doodge şansında artıyor. hocam yardımcı olur sana

bende bir soru sorayım shruikan hocam bu chirtical hit change yi artıran bir skill varmidur monk da. passive olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bismark78 -- 6 Şubat 2013; 10:47:12 >

• Yoktur.

@leopold
    - Tek resist seç. Paran çoksa allres seç; daha da çoksa allres+tekres seç.
    - Paran yeterse itemlerini resist+armor şeklinde al. Kimi itemlerde sadece armor da kabul edilebilir.
    - Silahlarda crit+soket'e paran yetmiyorsa, crit olanları al soket olanı değil. Soketli alırsan ayrıca bir de gem masrafı çıkar. Crit. alırsan 80-90 criti ucuza bulursun. Silahların en az birisinde 2.7-3 LS olsun.
    - Dps abanıp da hp miktarını düşük bırakma; 800 civarı vita. olsun.
    - Silahlarından birisi %20+ light. skill damage'li WKL olsun (Won Khim Lau).
    - Mümkün olduğunca çok crit chance seç itemlerinde (kask, bileklik, eldiven, takılar).
  • dps arttırmak istiyorum da hangi parça ile daha yüksek dps attırabilirim

http://eu.battle.net/d3/en/profile/k2co3-2282/hero/2635533
  • @shruikan

hocam şu anda benm özelliklerim senin anlattıklarına kısmen yakın fakat başlıktanmıdır nedir anlamadım fire damage atan elitler çok hızlı yatırıyolar beni malesef. birde silahta loh mu yoksa life steal mi tercih etmeliyim?
  • Önce resistlerini düzenle; fire, arcane, posion var sende. Bunlar üstüste hesaplanmıyor. Tek çeşit resist olmalı. Seç birisini, diğer itemlerini de onda göre ayarla.
    Evet o kafandaki kuru kafadan dolayı çok hasar alırsın. Ya düşük fire damage olanını al (min: %5) ya da inna spirit stone al.
  • Beyler karakterin dps olayı çok düşük, arttırmak için item alırken en çok neye dikkat etmem lazım. Bir de kullandığım skiller sizce birbirleriyle uyumlu mu? Bir de şu resisleri bir türlü ayarlayamadım. Mesela artısı yüksek resisli item alıyorum. Taktığım zaman tüm resisler artıcağına 40-50 aşağı iniyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/caDo-2903/hero/4282111
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaDo

Beyler karakterin dps olayı çok düşük, arttırmak için item alırken en çok neye dikkat etmem lazım. Bir de kullandığım skiller sizce birbirleriyle uyumlu mu? Bir de şu resisleri bir türlü ayarlayamadım. Mesela artısı yüksek resisli item alıyorum. Taktığım zaman tüm resisler artıcağına 40-50 aşağı iniyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/caDo-2903/hero/4282111

skill olarak pacifism gereksiz onun yerine seize the i. kullan rezistans seçimlerinde tek bir rezistansa yüklen farklı res. kullandığın için all res yeni bi item taktığında düşüş olur
    dps içinse critical hit damage ve vritical hit change olan itemlere yönel bunların yanında bir de atack speed bulursan süper olur ama o zaman fiyatlar uçuyor inna pant alırsan orada a.speed ve m.speed alırsın şu an kullandığın set kötü değiştir

ha yok ben speed farm yapıcam mp1 de dersen benim profili incele

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.