Şimdi Ara

Monk DPS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl Rotasyon yapıyorsunuz ? Biraz kafam karıştı sanki bazı skilleri erken veya geç kullanıyorum
    İlk olarak Jab ve Tiger Palm , sonra 1 chi kalıyor , ardından 2 tane jab ve 5 chi oluyor , bir Rising Sun ve hemen First of Fury kullanıyorum. O sırada bütün enerji doluyor ve yine bir Tiger palm v.s v.s AMA
    Chili Wave'i ne aralıkta kullanacağım ?
    First of Fury CD'si 25 saniye , CD biter bitmez mi abanayım o skille ?
    Bir de enersji recover yapan skill var ; o aktifken kullanmamam gereken skill var mı ?

• tiger palmı 20 sn buffu bitmeden kullanma free açıldıktan sonra kullanmaya çalış fist of furyi enerjin bitikken kullan bittikten sonra zaten yükselicek enerjin fullken kullannma dps kaybı yaşarsın. enerji recovery yapan skilli kullandığım zaman genelde blackout kicki kullnırım her 8snyede bir rising sun kicki kullnanmaya çalış chi wave blackout kick'i her fırsatta kullan. Tiger Brew unutmuyoruz tabi global cd e etki etmediği için istediğin uygun zamanda kullanmalısın zaten dpsye en cok katkı sağlayan skillerden biridir..
  • Alakasız gelecek ama monk açıp kasarken dsp olan spec beni hiç sarmadı skil atmadıgı ve yakın dövuşte sacma sapan hareketler yapması ile sogudum.Healeri iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Alakasız gelecek ama monk açıp kasarken dsp olan spec beni hiç sarmadı skil atmadıgı ve yakın dövuşte sacma sapan hareketler yapması ile sogudum.Healeri iyi

Ben de başta ısınamadım ama sonra çok eğlenceli olduğunu fark ettim. Şu anda tek eksiği burst pek yapamıyor PVP de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Alakasız gelecek ama monk açıp kasarken dsp olan spec beni hiç sarmadı skil atmadıgı ve yakın dövuşte sacma sapan hareketler yapması ile sogudum.Healeri iyi

Ben de başta ısınamadım ama sonra çok eğlenceli olduğunu fark ettim. Şu anda tek eksiği burst pek yapamıyor PVP de.

Burst'süz de çırpık ediyor, gerek yok. Ama healeri çok daha eğlenceli bana göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim attığım mesaj önemsiz galiba senin içinki alakasız gelebilcek yazılara cevap vermişsin arkadaşın mesajına bişey demiyorum yanlış anlamasında :)içerledim doğrusu en azından görüşünü yazsaydın konuyu yayabilirdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarKnDarK

benim attığım mesaj önemsiz galiba senin içinki alakasız gelebilcek yazılara cevap vermişsin arkadaşın mesajına bişey demiyorum yanlış anlamasında :)içerledim doğrusu en azından görüşünü yazsaydın konuyu yayabilirdik.

Olur mu öyle şey gayet güzel açıklamışsın teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LVL 91 Monk
    16 yıl önce açıldı
    Belial Solo Inferno Mp10
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Normalde dün yazıyordum bu mesajı, gece 90 oldu benim monkey.
    Rising Sun sağlam damage atıyor bunun yanı sıra combo breaker açıldığı zaman tiger palm ve blackout kick 'i yapıştırıyorum. Crit ile iyi iş çıkartıyorlar.
    Alan olduğu zaman Fists of Fury atarsan stun vuruyor alana, ayrıca talent üzerinden gelen Leg Sweep ile de alan stun vuruyor. Bu ikisi ile dungeonlarda healerlara zaman kazandırıyorsun şu 2 günde ibretlik lag oluyor nedense.
    Crane kick açılana kadar aoe damage olarak sıkıntı çektim ben sonra rahatladım. Glyp leri alınca ms olarak sıkıntı kalkınca daha rahat oluyorsun crane kick te.
    Pvp ye gelince bugün 4 tane bg girdim 3 tanesini kazandık doğru düzgün gear yapamadım fakat o cc' ler adamı deli ediyor. Healer olarak op fakat dps olarak pekte boş değil. Tank olarak +85ten sonra girdiğim dungeonlarda maksimum 3 tane monk gördüm. Tank öldüğünde ben tanklıyordum fakat leather olduğu için sıkıntı çektim.
    Neyse özetle;
    Jab ile bir güzel chi depoluyoruz, Tiger Power için Tiger Palm atıyoruz. Combo breaker olduğu zaman Blackout Kick 'i yapıştırıyoruz. Rising Sun Kick 'i kaçırmıyoruz. Enerji %30 un altına düştüğünde Fists of Fury 'i kullanıyoruz. Combo Breaker olduğu zaman yine Tiger Palm 'ı kaçırmıyoruz. Chi Wave konusunda pek bilgim yok.
    AoE için Spinning Crane Kick ve Fists of Fury yapıştır yeter. Bunun yanı sıra Touch of Death 'i düşük canlılara atabilirsin, Touch of Karma 'yı kullanmayı unutma.
    90 'da talenttan gelen Xuen kankayı bosslarda unutma yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: Derp

Normalde dün yazıyordum bu mesajı, gece 90 oldu benim monkey.
    Rising Sun sağlam damage atıyor bunun yanı sıra combo breaker açıldığı zaman tiger palm ve blackout kick 'i yapıştırıyorum. Crit ile iyi iş çıkartıyorlar.
    Alan olduğu zaman Fists of Fury atarsan stun vuruyor alana, ayrıca talent üzerinden gelen Leg Sweep ile de alan stun vuruyor. Bu ikisi ile dungeonlarda healerlara zaman kazandırıyorsun şu 2 günde ibretlik lag oluyor nedense.
    Crane kick açılana kadar aoe damage olarak sıkıntı çektim ben sonra rahatladım. Glyp leri alınca ms olarak sıkıntı kalkınca daha rahat oluyorsun crane kick te.
    Pvp ye gelince bugün 4 tane bg girdim 3 tanesini kazandık doğru düzgün gear yapamadım fakat o cc' ler adamı deli ediyor. Healer olarak op fakat dps olarak pekte boş değil. Tank olarak +85ten sonra girdiğim dungeonlarda maksimum 3 tane monk gördüm. Tank öldüğünde ben tanklıyordum fakat leather olduğu için sıkıntı çektim.
    Neyse özetle;
    Jab ile bir güzel chi depoluyoruz, Tiger Power için Tiger Palm atıyoruz. Combo breaker olduğu zaman Blackout Kick 'i yapıştırıyoruz. Rising Sun Kick 'i kaçırmıyoruz. Enerji %30 un altına düştüğünde Fists of Fury 'i kullanıyoruz. Combo Breaker olduğu zaman yine Tiger Palm 'ı kaçırmıyoruz. Chi Wave konusunda pek bilgim yok.
    AoE için Spinning Crane Kick ve Fists of Fury yapıştır yeter. Bunun yanı sıra Touch of Death 'i düşük canlılara atabilirsin, Touch of Karma 'yı kullanmayı unutma.
    90 'da talenttan gelen Xuen kankayı bosslarda unutma yeter.

Reforge için stat önceliği nedir ? Noxxic ve Icy birbirinden çok farklı şeyler yazmışlar

• Bence kendiniz deneyip karar vermelisiniz. Ben mesela hunterda crit gitmek yerine masters kasıyordum bm spec için. Overall dps çok burst dps daha az olur bu şekilde. Ben faydasını gördüm. Tabi tecrübe burada devreye giriyor. Sonra sıkıldım bıraktım başka karakterler falan oynadım. Ne zaman stat sırasına baksam ardından deneme yapar kararımı veririm. Bence sen de öyle yap,kendin dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece ToK için bile monk oynanır. Öyle bir skill ki yerinde kullandığında çok can yakıyor oturtup ağlatıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.