Bildirim
Monitörün renkleri değişti.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
nvidia ekran kartının panelinden video renk ayarlarından düzeltebilirsin belki -
monitörün üzerinde bulunan düğmelerden düzeltebilirsin sanırım dene bi -
quote:
Orijinalden alıntı: sametozelci
nvidia ekran kartının panelinden video renk ayarlarından düzeltebilirsin belki
Denedim ancak olmuyor, onunla ilgili birşey değil sanırım. -
Sarartı gibi birşeyymi veyada açık bi renk sanki tam renk vermiyor böyle nası desem anlatamadım ama anladığını umuyorum imkanın varsa monitörü başka bi sisteme takıp denermisin eğer aynı ise kesinlikte arka bağıntı noktası lehim sorunu olmalı. -
Monitörü laptop'a bağladım ve renk sorunu yok .
Driver'ı yükledikten sonra oldu bu olanlar. -
arkadaşım sorun o zaman erkan kartında. -
eğer başka bir pc sorun yoksa büyük ihtimalle ekran kartı driverini tekrardan tanıt yada bozulmuş olabilir -
ekran kartını kontrol etmeni öneririm...... -
Klasör dosyalarının renkleri değişti sadece, mesela bir fotoğrafı laptop'da açınca olması gereken gibi gösteriyor, masaüstünde açınca koyu ve yüksek tonda gösteriyor. -
arkadaşlar ben format attrdım pc ye .şu an pc ilk açıldığında ekran rengi çok koyu oluyor.Daha sonra renkler geliyor ama eskisi gibi canlı değil .netten baktım ekran kartı driver yükle dediler onu da yükledm ama olmadı hrhangi bişey lütfen yardım edn -
benim çocuk da asus bilgisayarın tuşlarına dokunarak rengini sarı yaptı düzeltemedim bilen var mı?
düzeltiyorum ayarlardan açılıp kapanınca geri sarı oluyor? -
tüplümü monitörün -
asus diz üstü -
soralı sene oldu be kardeşim.sorun tüpteymiş güzel bi monitör aldım -
3 sene olmus farketmedım artık kımseye yardım etmıcem zaten forum kirlenmiş :S herkezin sorunu kendisine
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- google fotoğraflar galeride gözüküyor
- bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok
- lcd tv renk bozulması
- ekran kartı görüntü vermiyor
- casper nirvana nb 15.6 driver
- bilgisayardan ses gelmiyor
- instagram hesap kurtarma linki
- bilgisayar hızlandırma
- laptop menteşe tamiri
- yalın internet nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X