Şimdi Ara

monitorun hertz ini değiştirdim,açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
9.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [bwlng]98 ve xp kurulu makinamda d de xp var.hertz ini 85 yaptım ve artık xp de açarken monitorun ışığı sönüyor.bunu değiştirme şansım varmı d nin windowsunun içindeki ayarlardan vs.yada başka bi yolu varmı bunun,nasıl yapıcam basmadı kafa.Çözümsüz sanırım..

• Bilgisayarı aç ve post ekranında işletim sistemi yüklenmeye başlayacağı zaman F8 e bas. İşletim sistemi seçimi ekranı gelecek karşına. Bir daha F8 e bas ve oradan güvenli modu seç. Güvenli modda bilgisayar açılınca ayarı eski haline getir ve restart et. Geçmiş olsun.
  • Linguist deniyim bi bakalım.Haber veririm gelip..
    Tsk.ler !
  • Güvenli kipe hiç bir windows ayarı taşınmaz.... ve tabi güvenli kiptende hiç bir ayar normal sisteme taşınmaz sorunu öyle çözemicek...ancak Registry den ayar yapılabilir sanırım ... ne yazıkki bilmiyorum araştırcam bulabilirsem hemen yazarım...
  • Anaa haklısın. Şimdi baktım olmuyomuş. İnşallah system restore aktiftir elemande. Belki öyle düzeltir.
  • Dur çözümler buldum:
    Safe modda driver değiştirirse düzelebilir. O hz yi destekleyen bir monitör takıp düzeltebilir. Disketle açıp yeni windows kurabilir. Bulduklarım bu kadar.
  • beyler öncelikle sağolun ilgilendiniz.
    Sorunu hallettim.Ne yaptığımı anlatiyim.
    Güvenli kipte açtım.Mausu bi türlü çalıştıramadım.zor bela girdim içeri.Ve çözüm olarak system restore yaptım.Bikaç şey yüklemeyle uğraştım ama değdi.Kurtulduk formattan..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güvenli kipte driveri kaldırmak yeterli olur.sonra açılınca yeniden yüklenir.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by erginates</i>
    <br />güvenli kipte driveri kaldırmak yeterli olur.sonra açılınca yeniden yüklenir.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    +1
  • güvenli kipte aç,başlat/çalıştır regedit yaz.f3 e bas ve resolution u arattır.daha sonra monitörünün yüksek refresh rate de çalıştırabileceği bir değer gir oraya mesela 800x600 gibi.sonra yeniden başlat.
  • ehe ben hiç bir programa dokunmadan yapmanın yollarını arıyordum ama reg de ayar bulamadım ne yazıkki neyse geçmiş olsun...
  • f8 ile ac.. VGA modda baslat.. ordan kafana gore takil..
  • Tüh be, keşke daha önce müdahele etseydim olaya
    Şimdi windows'u açtın, kör muamelesi göstererek anlatayım sana
    Windowsta mouse'u tahmini olarak hiçbir ikonun olmadığını düşündüğün yere getir, sonra sol tıkla. ondan sonra klavye'de alt_gr tuşunun yanındaki sağ tıklamaya yarayan tuşa bas, tuştan parmağını çek sonra R tuşuna bas. 6 defa tab tuşuna bas, 4 defa sağ ok tuşuna bas. Şimdi görüntü özelliklerindesin. Alt+V tuşuna basınca gelişmiş ayarlara geldin. 5 defa tab tuşuna bas, 2 defa sağ oka bas, Alt+S tuşuna bas, page up tuşuna basıp enter'a bas, en düşük titreşimde çalışması lazım monitörün, ondan sonra istediğin titreşime ayarlarsın monitörü.

• harikasınız, hepinizde...
  • eyvallah babalar.twister hayran kaldım tekniğine işe yarar bu not ediyim biyere :)
  • Ben de aynı olaydan şikayetçiydim, güvenli kipte açıp klavyeden nasıl oraya gelineceğini not alıp normal modda hiçbir şey görmeden klavyeden o pencereye geldim ve olayı hallettim.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Twister</i>
    <br />Tüh be, keşke daha önce müdahele etseydim olaya
    Windowsta mouse'u tahmini olarak hiçbir ikonun olmadığını düşündüğün yere getir, sonra sol tıkla. ondan sonra klavye'de alt_gr tuşunun yanındaki sağ tıklamaya yarayan tuşa bas, tuştan parmağını çek sonra R tuşuna bas. 6 defa tab tuşuna bas, 4 defa sağ ok tuşuna bas. Şimdi görüntü özelliklerindesin. Alt+V tuşuna basınca gelişmiş ayarlara geldin. 5 defa tab tuşuna bas, 2 defa sağ oka bas, Alt+S tuşuna bas, page up tuşuna basıp enter'a bas, en düşük titreşimde çalışması lazım monitörün, ondan sonra istediğin titreşime ayarlarsın monitörü.

Çok iyi..İşte yardım buna denir. Bravo

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Twister</i>
    <br />Tüh be, keşke daha önce müdahele etseydim olaya

+1

• BEYLER SIZE YALVARIORUM YARDIM.. PCMIN HERTZINI 200 YAPTIM YANLISLIKLA ACILMIOR O 6 KERE TAB 4 KERE SAG TUS FLN DENEDIM OLMUOR NERDE HATA YAPIOM LUTFEN YARDIM 1 HAFTADIR GIREMIOM. PC YE DELIRCEMMMMMM.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Bu Mesajların üzerinden 16 Yıl Ve son mesajın üzerinden 5 yıl geçsede bu sorun hala eski model bilgisayarlarda düzeltilemeedi ben size anlatacam şimdi

-Bilgisayar Açılırken F8 E ard arda basın orda 640x860 buna benzer görüntü ayarlarında başlat diyor buna basınız ve artık pcniz açıldı İyi Kullanımlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.