Şimdi Ara

Monitörümle ilgili sorunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarı açacağım zaman power tuşuna basıyorum kasa çalışmaya başlıyor normalde açılması gereken monitör açılmıyor monitörün power tuşuna basıp önce kapatıyorum sonra açıyorum ekranı windows kaldığı yerden devam ediyor açılmaya. Neden böyle oluyor?

• hayko cepkin kullanıcısına yanıt
    Sonuçta bilgisayarı açıyorsun, monitörü kapa aç yapıyorsun ve açılmıyor mu? Ee sorun nerde?
  • Sanırım anlamadın, normalde kasnın power'ına bastığımda direk monitöre ekranın gelmesi lazım. Fakatkasa çalışıyor monitörün güç ışığı yeşil yanması gerekirken sarı yanıyor yani standby gösteriyor. Kasanın power'ına basınca otomatik ekranında açılması lazım ben monitörü kapa aç yapmadan anlatabildim mi?
  • Tamam kardeşim kızma, sorununu bilemedim ama bilgisayarı açınca bi süre bekle belki gelir otomatik
  • Estağfurullah kızmadım, Bi süre bekleyince bazen geliyor bazen gelmiyor. 1-2 ay önceye kadar böyle değildi acaba sorun ne olmuş olabilir :\ Bilen varsa çıksın :\
  • Belki monitör-bilgisayar kablosu gevşektir veya sorun vardır. Mesela görüntü geldiğinde ekranda bir kayma var mı ya da renk değişimi falan? Bu tür şeyler kablodan oluyor genelde.
  • Hiç bir şey yok kabloyla ilgili çünkü kabloya dokunmadan düzeltiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.