Şimdi Ara

Monitörüm bozuldu çok basit bir hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle kusura bakmayın konu açma yerini aradım sss'dan da okudum yine bulamadım bunu zor açtım.Laptopun ekran çözünürlüğü max 1366x768 olduğu için evdeki monitörü taktım ve laptopun ekranını ayarlardan kapattım tek monitörle kullanıyodum.Sonra monıtördeyken ekran çözünürlüğü ayarına girdim ve max 1650x1080 olduğu halde (monitörün maxı)2550 ü falan seçtim not supprt diyerek hata verdiin ve geri alamadım sorun şu ki önceden sadece monitörü seçtiğim için laptopdada görüntü yoktu mal gibi kaldım kabloyu çıkarrım takıp güvenli mdda falan başlattım,hem monitör hem laptopdan görüntü geldi ama eskisi gibi görüntü sadece monitöre gitsin seçenegını yaptıgımda desteklenmeyen ayarda bıraktıgım için monitör not support diyor bi açrlsa direk dusurecegım ama göremıorum.Hem laptop hem monıtor acıkken düşüriyim diyorum bu seferde laptopun çözünürlük düşük ldugu için max 1366x768 gozukuyor.yani monıtor çok yuksek ayarlarda kaldı monıoru kullanmak ıstedıgım zaman hata veriyor bende göremedıgım için dusuremıyorum.Başka pc olsa ona takıp düşürmeye calısacagım ama konu hakkında pekde bılgım yok yardım edermısınız lutfen çok saçma ve basit bi sorun gelıyor çözemedıgım için delırıyorum şimdiden çok teşekkür ederim

• ddu ile gpu kaldırın diyeceğim fakat sorun basit o yüzden şunu bir deneyin ;https://www.addictivetips.com/windows-tips/how-to-add-a-custom-screen-resolution-in-windows-10/
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.