Şimdi Ara

Monitoru Sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merbaha arkadaslar,

    Benim şöyle sacma bir sorunum var;

    Oncelikle monitor markasi philips 107e.

    Normal şartlar windows monitorumu philips olarak goruyordu ve sorunsuz olarak 1024 cozunurlukte 85 hz olarak kullanabiliyordum.Babamin bilgisini kendi monitoruma takmam gerekti ve bu sirada kendi bios umu resetledim.Sonra kendi bilgimi taktıgımda,windows un monitorumu philips olarak algılamadıgını,standart yani default monitor olarak algıladıgını gordum.Ne yaptıysam duzeltemedim.Sorunun monitorden kasaya giden soketin pinlerinde oldugunu dusundum cunku bir tanesinin ucu eğriydi.Ve daha oncesınde yine bu sorun oluyordu ama soket iyice oturmadıgı icin oluyordu soketi oturtugum zaman hemen taniyordu philips olarak.Gittim soketi değiştirttim ama hala standart monitor olarak goruyor.Sizce bunun sebepi nedir arkadaslar? Surucu yuklemeyi denedim tam olarak bunuda basaramadim hiç bir şekilde monitoru eskisi gibi philips olarak gosteremiyorum.Yardımcı olursanız sevınırım,tesekkurler







  • ekran kartından olabilir. neden illede philips diye görmesini istiyosun?
  • cunku ancak o zaman 1024 te 85hz,800x600 de 100 hz veriyor.su an naparsam yapiyim 60 hz ustu vermiyor.ekran karti driverlarıyla oynamadım hiç.ama tekrar kaldırıp yuklesem farkdermi?
  • görüntü özellikleri >> gelişmiş >> bağdaştırıcı >> tüm modları listele
    burda yokmu diğer frekanslar??
  • orda varda monitor vermiyor tekrar 85 hz ? 60 da çakılı kalıyor. bunun tek yolu monitoru win. in tanıması ve onun 85 destekledigine inanması ve onu o şekle cevirmesi :)
  • orda varsa onu uygulayınca ne oluyor? ordan olması lazım.bende senelerce tak kullan monitör olarak kullandım aynı ekranı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.