Şimdi Ara

MONITORLERLE ILE ILGILI SORUSU OLAN ? (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
16
Favori
33.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baktığımızda dinamik renk kontrast oranı vieesonic tek daha yüksek ama panel 6 bit Asus ta 8bit renk geçişi var Asusu tercih edin.aoc düşük kalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    1500 zorlarsak kafama uyarsa 2000 liraya kadar çıkabilirim. benim için önemli olan 144 hz olması ekranda yırtılmalar olmasın akıcı oynayayım yeter.
  • Teşekkürler hocam 144hzlik monitörün gücünü karşılıyabilirmiyim fps konusunda ekran kartınıda komple sistem değiştirmek istemedigimden sormak istedim boşa almış olmayalım monitörü ve monitör yabancı sitelerden başka bir yerde göremedim malesef

• kraldeadly kullanıcısına yanıt
    O dediğim monitörü alın geri kalan parayı ya işlemciye yatırım yapın ekran kartınız olmasaydı ekran kartına yatırım yapın derdim.en düşük i5 işlemci alın.Monitor full HD olduğu için sorun olmayacaktır.

• frknkoca2 kullanıcısına yanıt
    Ekran kartiniz en düşük r9 285 olsun rx 570 4gb veya GTX 970 uygun fiyata bulursanız alın.144 h almanız sizin avantajiniza olacaktır işlemciniz de gayet yeterli 3570k daha önce kullanan biri olarak GTX 1080 i bile rahat kaldıracak güçte ileride Rami dualar yapın aynı ramden 8 GB daha alıp 16 GB ya yukseltin.

• Teşekkür ediyorum hocam 1000 lira civarında çok monitör varmış 144hz 3 tane monitör tavsiye edebilirmisiniz yurt içi almak daha mantıklı geliyor şuan bana freesync de olursa tadından yenmez dediklerinizden birisini alacağım

• frknkoca2 kullanıcısına yanıt
    Biraz daha çıkın bu fiyata en iyisi bu fiyat performans ürünü 24 inç 144 hz tn panel ama renk derinliği yüksek bu fiyata birkaç 144 hz monitör var ama içlerinde en iyisi bu hocam sunduğu özellik bakımından sizin sisteme de gidecek olan bu monitör.cok kez belirttim konuda

m.akakce.com
    403 - Forbidden: Access is denied.
    https://m.akakce.com/p/?95452280

ayriyeten yeni binada olduğumdan internet altyapısı yeni geldi 1 haftaya kadar bağlanırsa konuyu resimli gorsel şekilde bütçeye uygun sistem ve monitör konuya eklenip konuyu genisletecegim.İnternetin baglanmasini bekliyorum.Youtub üzerinden de yardımcı olacağım.

hocam ben mi kaçırdım yoksa, bir monitör söylemediniz :) ilk önce monitörü çıkartmak istiyorum aradan kısmak istemiyorum paradan bir daha düşünmeyeyim monitörü diye. işlemci bir sonraki hedefim. sonra üst model ekran kartı. 2-3 ay ara ile yapacağım umarım.

bir mesajda su monitörden bahsettiniz sanırım bunu alabilirim belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kraldeadly -- 17 Şubat 2018; 12:58:11 >

• Hocam bende samsung syncmaster 2233sn var. Eski modellerden. 1080 p vga cikisi var sadece. Bende gt1030 var hdmi to vga donusturucu ile kullaniyorum. Ekran da koyu renklerde cok belli oluyor yukaridan asagiya yada asagidan yukariya dalgalar gidiyor surekli. Renkler canli parlaklik iyi ama o dalgalanmalar bazen cok belli oluyor ve rahatsiz ediyor bazende cok yakindan bakinca anca belli oluyor. Kablodan mi monitorden mi nasil anlariz ? Onceki monitorde 1600 a 900 du. Yine ayni donusturucu ama vgq kablosu farkliydi. Onda dalgalanma degilde cok yakindan bakinca kucuk kucuk karincalanmalar vardi rahatsiz etmezdi o. Yardimci olur musun ?

Teşekkürler hocam takipteyim

• Dell s2417dg nasıldır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Opethian v2

Dell s2417dg nasıldır?

Gtx 1070 için harikadırrr

• quote:

Orijinalden alıntı: ekoko54

quote:

Dell s2417dg nasıldır?

Hocam 3d olayının nasıl olduğunu biliyor musunuz? Nvidianın gözlüğü mü lazım illa yoksa şu sinemalarda verdikleri dandik gözlükler de olur mu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ekoko54

quote:

Dell s2417dg nasıldır?

Hocam 3d olayının nasıl olduğunu biliyor musunuz? Nvidianın gözlüğü mü lazım illa yoksa şu sinemalarda verdikleri dandik gözlükler de olur mu?

Dandikte olur ama kesin al kaçırma harika bir monitör o paraya göre

• Gunaydinlar bende aoc G2260VWQ6 monitor var yeni aldim 75 hz ile nasil kullanabilirim ? E.kartim gt 1030 yardimci olursaniz sevinirim.

• Emektar Samsung 2232bw den daha büyük (mümkünse 27" ancak 25" ve üzeri de olabilir) ve güzel görüntü kalitesi veren bir monitör arayışındayım.Kullanım amacı %80 online oyun(yaş itibarıyla casual oyuncuyum artık ) gerisi de video film vs.
    - Amd fx 6300
    - Amd Hd 7800 Serisi .Yakın gelecekte sistem yenileyeceğim.

Yazılıp çizilenleri okudum,Ips tn panel, 75 hz 144 hz vs derken kafam daha çok karıştı ve kendi isteğime yönelik bir tercih yapamadım. Bütçe 1500.Bunlar doğrultusunda 2-3 monitör tavsiyesi alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06

Sistemine ve ekran kartına göre düşünürsek öncelikli alacağın monitör bu olsun.Sırf oyun ve webde gezmek için öneririm ama ben kanepeye vs uzanıp yatarak genelde film izlerim diyorsan tn panel monitör önermem.önersem bile monitöre düz bakman gerekir. Monitör Görüş açısından dolayı Nvida özellikle gtx 980 1060 ve daha üst seviye ekran kartları ile ekranda Screen tearin yani görüntüde yırtılma olmadan akıcı,keyifli bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.
    https://www.google.com.tr/search?q=Dell+S2716DG+27&rlz=1C1ASRM_enTR780TR780&oq=Dell+S2716DG+27&aqs=chrome..69i57j0l2j69i60j0l2.438j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Diğer bu monitörlerde işini fazlasıyla görecek monitörler genelikle de amd ekran kartı olanlar bu monitörleri tercih etmesi en uygun olanıdır.http://www.sinerji.gen.tr/benq-27-xl2730-1ms-144hz-d-subdvi-ddpporthdmi-freesync-2k-gaming-monitor-pmu405172http://www.sinerji.gen.tr/asus-27-mg278q-1ms-144hz-dvi-ddpporthdmi-2k-freesync-gaming-monitor-pmu408174

incelemediğim monitor kalmadı ya. 2716dg ye bakıyorum uzun bi süredir de tn panel olması sebebiyle kanım ısınamadı bi türlü.

Renkler benim için önemli. IPS panel de önceliğim olucak gibi.

Artık rüyalarıma girmeye başladı kararsızlık. Bu ne biçim bi alışkanlık yada huy ya arkadaş.

Şimdide curve lere taktım kafayı. Monitorler de gerçekten deli para olmuş ya açıkcası bi monitore 3 bin 4 bin vermekte koyar adama ya. Gelen sorunlarıda cabası.

Deli gibi arayışlara devam 2k - ips - curve - 144 hz :)

• Merhaba arkadaşlar, önümüzdeki aylarda monitör almayı düşünüyorum. Bu aralar sık sık araştırma yapıyorum. Kullanım amacımı söylemem gerekirse PC sistemim eskidiği için oyunları Ps4'de oynuyorum genel olarak. Ps4'de oyun oynamak, dizi/film izlemek amacıyla tabi bir de hemen olmasa da PC'mi yenileme düşüncem de var almışken birazda ileriye yönelik almam mantıklı olur diye düşünüyorum. Boyut olarak büyük ekranlı monitörler düşünüyorum 28-32 inç gibi.

Aklımda bu modeller var, yardımcı olup tavsiye verebilirseniz sevinirim.

Asus VA32AQ 31,5"
    OMEN HP W9S97AA 32"
    LG 27" 27UD58-B
  • Merhaba arkadaslar, ben bilgisayar muhendisligi ogrencisiyim, 2. siniftayim, 27 inc goruntusu cok iyi olan yuksekligi ayarlanabilir bir monitor ariyorum. Oyun pek oynamiyorum, oyle arada acarim 144 hz 1ms vs cok onemli degil goruntusu guzel olsun yeter. Butcem 1500 Tl ye kadar. Yardimci olursaniz sevinirim.
  • www.hepsiburada.com
    Dell SE2717H 27 '' 6ms 75Hz FreeSync (HDMI+ VGA) IPS Oyuncu Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/dell-se2717h-27-6ms-75hz-freesync-hdmi-vga-ips-oyuncu-monitor-p-HBV000006UOC9?magaza=Hepsiburada

www.hepsiburada.com
    Philips 274E5QHSB/00 27" 5ms (Analog+HDMI/MHL) Full HD IPS Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/philips-274e5qhsb-00-27-5ms-analog-hdmi-mhl-full-hd-ips-monitor-p-BD804714?magaza=Techburada

Arkadaslar 3 ü arasında kaldım. ofis haritalama uydu goruntulerı vs amacı ile kullanacam az bırseyde oyun olur. Hangisini tavsıye edersınız. Philips ah-ips aoc dahili hoperlor dell ise 75hz kafam karıstı. bi el atın

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.