Şimdi Ara

MONİTORE GÖRÜNTÜ GELMİYOR LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
32
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2 ay önce power suppy yandığı için bilgisayarım açïlamaz duruma gelmişti. Bugün gittim ve yeni bir power suppy aldım. Bilgisayar çalışıyor fakat monitör görüntü gelmiyor.Lütfen yardım edin.
    NOT: 2 ay içinde ilk defa RAM'leri merak ettigim için çıkarıp bakmıştım. Sonra tekrar taktım. Ayrıca eski PSU 350 W , şimdiki 250W eski PSU ya göre bir kaç kabloda eksikti. Olanları taktım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• stackman kullanıcısına yanıt
    Kablo eksik dediğin soket olmasın Grup sokettir ve ayrı olabilir birbirine geçmede olabilir PSU çok dusuk özelliklerine bakamadim 450W olmalıydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carso kullanıcısına yanıt
    Soket olan uzunca 8 tane parça ise onu taktım. Bu arada pc 7-8 senelik 2 GB ram ve dandik bir ekran kartı filan var. Çok iyi değil 250 W yeterli diye düşündüm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Aynı wat değerinde almalisin USB birşey taksan ne olacak misal ona göre PSU dan alacak gücü

mrb hocam.ekran kartini devre disi birakip anakarta bagla oyle dene gercek 250 watt mi bi de o var onda bile sahtekarlik yapiyorlarmis

• o sisteme o psu yeterli hocam eksik takılan birşeyler var onlaro kontrol etmelısınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.