Şimdi Ara

Monitöre görüntü gelmiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
9.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam bios pilini bi söküp takın. Sıfırlansın bios. Birde anakartın fotoğrafını at kardeşim belki bir kabloyu takmamışsındır.Gtx 960 demişsin kartın extra güç girişi varsa bağladınmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProfesörCan

Hocam bios pilini bi söküp takın. Sıfırlansın bios. Birde anakartın fotoğrafını at kardeşim belki bir kabloyu takmamışsındır.Gtx 960 demişsin kartın extra güç girişi varsa bağladınmı?

Monitöre görüntü gelmiyor

Şimdilik yanımda bu resim var. Kabloları eksik takmadığıma eminim. Bios pilini sök tak yaptığımda ilk başlarda açılıyordu ama şu an işe yaramıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

quote:

Orijinalden alıntı: Chaussure

quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

F12 ye basılı tutmayacan

Bilgisayarın açılış tuşuna bastıktan sonra f12 ye seri bir şekilde basıp bırakacaksın

Anladım hocam çok sağolun. Açılır mı bios ekranı?

Açılması lazım

F12 olmazsa delete ile dene

Hocam allah sizden razı olsun. Dediğinizş yaptım. Pc açılırken del del del yaptım. Bios ekranı açıldı. Hiç bi ayar yapmadan devam ettim. Çalışıyor.

• İşin olduysa ne mutlu

Bu arada hazır açılmışken ekran kartı sürücülerini güncelmi diye kontrol et, değilse güncelle.

• Hocam rahatsız ediyorum.

Bu meret gene olmadı ya. Ekran kartını çıkardım. Biostan ayarladım onboarda açıldı bu sefer. Sağı solu hiç belli olmuyo canı istedi mi açılıyor. Ne aaçma iş bu

• Hocam bilgisayarı topraklı prizle kullanmaya başladım. Kasadaki statik elektriği boşalttım. Şu an sıkıntı yok. Her şey içim teşekkürler.

• Beyler çıldırmak üzereyim. Denemediğim yöntem kalmadı. 2 gün düzelmişti bilgisayar şimdi gene sapıttı gene açılmıyor. Konu günceldir. Yardımlarınızı bekliyorum.

• Arkadaşlar Aero cool VX-750 nasıl bir PSU. Bilgisayarcı bunu kullanmış benim kasada. Dandik bişey mi acaba hiç bilgim yok.

http://www.hepsiburada.com/aerocool-vx-serisi-750w-58a-12v-aktif-pfc-guc-kaynagi-ae-vx750-pm-bd803292

Bu da linki
  • Arkadaşlar konuyu editledim.

@yyildirayy @ProfesörCan Banlanmışsınız sanırım. Bana PM den yardım edebilirseniz çol sevinirim. Teşekkürler.

• HORTlatıyorum aynı sorun bende de var yardımcı olacak var mı bu sorun MSI anakartlarda kronik sanırım bende de MSI Gaming 970 anakart var aynı sorun var pc açılırken del del del yapmadım onu da deniycem ama lütfen yardımcı olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: The-Undertaker

HORTlatıyorum aynı sorun bende de var yardımcı olacak var mı bu sorun MSI anakartlarda kronik sanırım bende de MSI Gaming 970 anakart var aynı sorun var pc açılırken del del del yapmadım onu da deniycem ama lütfen yardımcı olun.
    Hocam iyi ki hortlatmışsınız. Bir aralar düzelmişti. Şu soralar tekrar olmaya başladı. Yeni konu açıcaktım.

Hocam şöyle. Kablodan kabloya da fark ediyor gibi geldi bana. Bilgisayarcının verdiği 1 metrelik altın HDMI kabloya daha çok yapıyor. 3 metrelik falan siyah bi HDMI kablosu buldum evde. Onunla daha az yapıyor. Anlam veremedim.

Monitörün parlaklağıyla da ilgisi var mı acaba? 0 parlaklık 0 kontrastta yaptığını denk gelmedim sanırım. 15 parlaklık 15 kontrastta oynuyorum. O zaman bir iki kere yapıyor 5 6 saatte.

Siz de deneyimlerinizi yazın da çözelim artık şu işi

EDİT: Bu düşündüğüm konu değilmiş. Yeni uyandım yanlış anlamışım .

Hocam bu sorunu çözdüm. Bilgisayarcıya gittim. Her şeyi kontrol etti. Anakartını ekran kartı rami vs. Hiç birinde bi şey bulamadı. Garantide olduğu için anakartı değiştirdi. Ayrıyetten şunu fark ettim. Yukarıda yazmış muyum bilmiyorum. Ben bilgisayarı topraksız prizde kullanıyormuşum. Daha doğrusu priz topraklı ama toprak hattında elektrik var. Kontrol kalemiyle baktığımda fark ettim. İlk olarak bunu kontrol edin. Uzatıcı takıyosanız 6lı priz vs. Onun da sağlam olduğundan emin olun. Belki de bu şekilde kullanmam bozdu anakartı. PCxiye de çaktırmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaussure -- 10 Mart 2019; 11:33:31 >

• quote:

Hocam iyi ki hortlatmışsınız. Bir aralar düzelmişti. Şu soralar tekrar olmaya başladı. Yeni konu açıcaktım.

Hocam şöyle. Kablodan kabloya da fark ediyor gibi geldi bana. Bilgisayarcının verdiği 1 metrelik altın HDMI kabloya daha çok yapıyor. 3 metrelik falan siyah bi HDMI kablosu buldum evde. Onunla daha az yapıyor. Anlam veremedim.

Monitörün parlaklağıyla da ilgisi var mı acaba? 0 parlaklık 0 kontrastta yaptığını denk gelmedim sanırım. 15 parlaklık 15 kontrastta oynuyorum. O zaman bir iki kere yapıyor 5 6 saatte.

Siz de deneyimlerinizi yazın da çözelim artık şu işi

EDİT: Bu düşündüğüm konu değilmiş. Yeni uyandım yanlış anlamışım .

Hocam bu sorunu çözdüm. Bilgisayarcıya gittim. Her şeyi kontrol etti. Anakartını ekran kartı rami vs. Hiç birinde bi şey bulamadı. Garantide olduğu için anakartı değiştirdi. Ayrıyetten şunu fark ettim. Yukarıda yazmış muyum bilmiyorum. Ben bilgisayarı topraksız prizde kullanıyormuşum. Daha doğrusu priz topraklı ama toprak hattında elektrik var. Kontrol kalemiyle baktığımda fark ettim. İlk olarak bunu kontrol edin. Uzatıcı takıyosanız 6lı priz vs. Onun da sağlam olduğundan emin olun. Belki de bu şekilde kullanmam bozdu anakartı. PCxiye de çaktırmadım

Alıntıları Göster
    Benim anakart vs sağlam ya ekran kartım gitti sanırım bugün idarelik ekran kartı alıcam ucuz bişey onunla deniycem inşallah düzelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: The-Undertaker

Benim anakart vs sağlam ya ekran kartım gitti sanırım bugün idarelik ekran kartı alıcam ucuz bişey onunla deniycem inşallah düzelir.

Alıntıları Göster
    Hocam benim de her parça sağlam gözüküyordu. Anakartı değiştirdi düzeldi.

• quote:

Hocam benim de her parça sağlam gözüküyordu. Anakartı değiştirdi düzeldi.

Alıntıları Göster
    Valla bilmiyorum hangi donanımda arıza var bulamadım.

• Edit:Ekran kartı yanmış yenisini aldım ama yine aynı sorun var sanırım anakartında yaktı

• quote:

Orijinalden alıntı: hepyasemin

Belki faydası olur.https://pcrehber.com/kasa-calisiyor-ama-monitore-goruntu-gelmiyor-sorunu-cozumu/
    Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.