Şimdi Ara

Monitöre görüntü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımda dün aniden monitördeki görüntü gitti.Farlı bir monitör denedim ama görüntü gelmedi.Sonra ekran kartına baktım ve ekran kartını değiştirince görüntü geldi.Bugün sabah tekrar bilgisayarı açtığımda bilgisayara görüntü geliyor ama windows açılırken resetleme yapıyor.Acaba sorun ekran kartında değilde başka bir parçadamı(ram gibi) .Yardımlarınızı bekliyorum.TEŞEKKÜRLER

• ram slotunun yerini değiştirmeyi denedin mi aynısı arkadaşın pc ye olmuştu ram in yerini değiştirdim düzeldi
  • Anakartın markası, modeli çipseti ve ekran kartını marka modeli nedir?
  • Öncelikle kartınızı bir başka bilgisayarda deneyin, onboard ekran kartı varsa ona takın kabloyu ve açılıp açılmayacağına bakın.
  • ekran kartı driverinden olabilir bi bak banada olmuştu. bilgisayar açiliyordu sonra kapaniyodu tekrar açmaya çaliştigimdada görüntü yoktu. Ekran kartı driverindanmis
  • ekrana götürntü gelmeme sıkıntısı herşeyden olabilir en iyisi çalışan parçaları deneme yanılma yoluyla denemeniz
  • bunun bi sürü sebebi olabailir bize gelen bir pcde de buna benzer bi sorun vardı ram slotunu yanında (genelde)mosfetler yanıyor yada voltaj çıkarmaz hale geliyor.elinizde avo metre (multı metre)varsa ordaki mosfetlerin şase bacaklarında 2,5 v olması gerekir eğer bu değer düşükse mosfetler arıza ya geçmiş ve board ram ları detect edemediği için açmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekrana görüntü gelmiyor
    10 yıl önce açıldı
    Monitore görüntü gelmiyor
    9 yıl önce açıldı
    Bilgisayara Görüntü Gelmiyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.