Şimdi Ara

MONİTÖRE GÖRÜNTÜ GELMEME PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, birkaç saat önce kasamı demonte edip fan bağlantılarını kabloladım (4 adet kasa fanı) sonrasında her şeyi geri takıp sistemi çalıştırdım ancak görüntü gelmedi. Monitörü kontrol ettim ve herhangi bir sorun yok. Hdmi kablosunda herhangi bir problem yok. Ekran kartının güç pinleri takılı ve beyaz ışık yanıyor yani burada da bir sorun yok. Cpu fanı ve diğer fanlar çalışıyor burada da herhangi bir sorun yok. Ancam ben neyi yaparsam yapayım görüntü alamadım. Cpu fanı yer değiştirdiğimde cpu fan error hatası verdi (Bu arada 2x8 olan ramin bir modülünü çıkarmıştım). Ancak hatayı onaylandıktan sonra tekrar biosa attı ve bende pc'yi kapayıp çözüm bulmaya devam ettim ancak tıkandım. Birkaç görsel ve sistemin bilgilerini paylaşacağım. Bu arada sistem 3 günlük.

Sistem:
    Asus tuf 3 rx 5700
    ryzen 5 3600
    asus tuf b450-plus
    2x8 team vulcan 3000mhz
    xpg sx8200 pro 256gb
    fsp hydro k 600w
    game power crimson guard

Umarım çabucak yardımcı olacak biri çıkar çünkü gerçekten strese girdim gece gece.

Buraya kadar okuyanlara teşekkür ederim.

MONİTÖRE GÖRÜNTÜ GELMEME PROBLEMİ MONİTÖRE GÖRÜNTÜ GELMEME PROBLEMİ MONİTÖRE GÖRÜNTÜ GELMEME PROBLEMİ MONİTÖRE GÖRÜNTÜ GELMEME PROBLEMİ MONİTÖRE GÖRÜNTÜ GELMEME PROBLEMİ MONİTÖRE GÖRÜNTÜ GELMEME PROBLEMİ

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar, ramin tekini takmayı unuttuğundan fotoğrafları tek slot ram ile çekmişim yeni fark ediyorum. Şimdi taktım ve bir adet de fotoğraf ekledim. Kusuruma bakmayın aynı fotoğrafları tekrar çekip yüklemek istemedim. Bu arada sistemi bu süreçte 20 belki 30 kez kapatıp açtım bunun da bir etkisi olmuş olabilir dikkatinize.

• Ekran kartında problem olma ihtimali çok düşük çünkü bahsettiğim cpu fan error hatasında ekrana görüntü geldi.

• Ekran kartında problem olma ihtimali çok düşük çünkü bahsettiğim cpu fan error hatasında ekrana görüntü geldi.

• Kasanın arkasını bu şekilde bıraktım ilk halini unuttum ve zannettim ki buradan kaynaklanan bir sorundan dolayı açılmıyor, belki de öyledir bir fikrim yok. MONİTÖRE GÖRÜNTÜ GELMEME PROBLEMİ

• Bu arada şuan hdmi, psu kablosunu çıkarttım sitede f5 çekiyorum çaresizlikten :(

• Yeni taktığın Stok fanlarını söküp eski haliyle kontrol ettin mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kingo Panda kullanıcısına yanıt
    Hocam kasaya yeni herhangi bir parça takmadım. Yalnızca kasada hali hazırda bulunan stok fanın pinini değiştirmiştim. Sonrasında cpu fan kısmına geri taktım ancak yinr olmadı. Başta söküp takmadığım kısım kasanın rgb ledleri.

• Bios pilini sökmeyi denediniz mi?

• overvolted O kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam, çıkarmadım. Nasıl çıkaracağımı bilmiyorum. Ayrıca çıkarıp mı çalıştıracağım yoksa çıkar tak mı yapacağım pili?

Hocam söküp 1 dakika bekletip taktım ancak sonuç değişmedi.

• Androge0s kullanıcısına yanıt
    Sökmeden önce bilgisayarın elektriğini kestiniz mi? Kesmediyseniz kesip açma tuşuna bir süre bastıktan sonra sökün öyle deneyin.

Evet kesmiştim. Tekrar deneyeyim yine de.

• quote:

Orijinalden alıntı: overvolted

Sökmeden önce bilgisayarın elektriğini kestiniz mi? Kesmediyseniz kesip açma tuşuna bir süre bastıktan sonra sökün öyle deneyin.
    Tekrar denedim ancak bir fayda etmedi.

• Problem hala devam ediyor mu merak ettim ?

• Kingo Panda kullanıcısına yanıt
    Evet hala devam ediyor. Bilgisayar teknisyeni bir tanıdığımı aradım RAM'lerden kaynaklanabileceğini söyledi ancak çözemedim sorunu. Tek tek tüm slotlara taktım, elimde başka bir ram vardı onu denedim yine olmadı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.