Şimdi Ara

monitörde yüksek çözünürlüğün ne esprisi var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    şu çözünürlük olayını bi türlü anlıyamadım.
    800x600-1024x768-1280x1024
    mesela 3 farklı çözünürlük yazdım.
    ne fark ediyor.
    yüksek çözünürlükte resimler-fotoğraflar-oyunlar daha mı netleşiyor. yazıların ve ikonların büyüp küçüldüğünü biliyorum da.sonrasını bilmiyorum.
    teşekkürler
    ve bildiğim bi şey daha var. herkes genelde yüksek çözünürlükleri tercih ediyor ve çözünürlüğü yüksek monitör almak istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi -- 19 Ağustos 2006; 18:47:26 >

• ekranda bulunan nokta aralıgı azalıyor ve ekranda daha çok nokta (piksel) bulunuyor.
    Bu farkı masa üstünde anlayamazssın fakat oyunlara girdiğin zman goruntu kalıtesının degıstıgını kendı gozlerınle gorebılırsın...

SAYGILAR....
  • ekran cözünürlüğüne gelince 800x600 de 30 tane icon koyarsın masaüstüne 1280x1024 ise 90 tane daha geniş alan olur daha hoş gözükür daha net gözükür secimler bunun icindir yani

Hadi bendende SAYGILAR
  • görüntü kalitesini arttırmaya yarar başka bi işe yaramaz
  • çok sağolun arkadaşlar
    yani o zaman sadece oyunlar için gerekli bi de ikonlar küçülmüş oluyor.
    bi video klip veya film seyrederken veya bi manzara fotoğrafına bakarken farketmiyor demekki.
    doğrumu anlamışım
    tekrar tşk ler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi -- 19 Ağustos 2006; 19:00:15 >
  • bol çözünürlüklü bi monitör herşeye yarar filmlere fotolara simgelere oyunlara herşeye yarar ama ayar yapmak 800x600 falan bunlar isteğe bağlı bol ikon koyarsın boş yer olur ekran geniş durur falan filan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.