Şimdi Ara

MONİTORDE NO SIGNAL SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sağ tık- ekran çözünürlüğü bölümünde görüntü ayarı bozuldu ve monitor bağlantısı kesildi. pc' ye reset atınca pc bilgileri vs geliyor ama hoşgeldiniz ekranı gelmeden NO SIGNAL yazısı çıkıp ekran kapanıyor. Sorunu çözümleyebilen birisi var mı arkadaşlar?



  • Bilgisayarı açılışta VGA modunda çalıştırın (açarken güvenli mod gibi F8 tuşu ile açacaksınız oradan VGA modunu seçeceksiniz.)

    Daha sonra ekran kartının çözünürlük ayarını farklı değerlerde deneyiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SeYYaH-1

    Bilgisayarı açılışta VGA modunda çalıştırın (açarken güvenli mod gibi F8 tuşu ile açacaksınız oradan VGA modunu seçeceksiniz.)

    Daha sonra ekran kartının çözünürlük ayarını farklı değerlerde deneyiniz.

    VGA modu gelmedi. 640-480 ile açtım o da işe yaramadı.
  • Farklı bir sistemde monitörü test ediniz. Laptop da olabilir. Bir de monitörün data kablosunun pinlerine eğilme var mı diye bakın. Monitöre takılan data kablosu sabit değilse farklı bir data kablosu denemek gerekebilir. Her durumda görüntü alamıyorsanız o zaman monitörde sorun vardır garantisi bitmediyse servisine bitti ise bir tv monitör tamircisine götürebilirsiniz.
  • sorunu çözdüm hiç biri değilmiş seyyah :) farklı bir monitorü kasaya bağlayıp sağ tuş-ekrançözünürlüğü-görüntü sekemsinden 2. görüntü varmış. 2. monitor seceneğini kaldırıp asıl monitoru 1e aldım şimdi çalışıyor.
  • Benim de anlatmak istediğim zaten farklı bir makinede test etmekti siz tersini yapmışsınız farklı bir monitörü sisteme takıp test etmişsiniz.

    Yapılması gerekeni yapmışsınız bunda şaşılacak bir durum yok. Arıza tespiti için farklı bir cihaz denemek, farklı bir cihazda denemek yapılması gerekenlerdir.

    Biz müneccim değiliz cihazı görmeden sadece yorum yapıp yönlendirme yapabiliriz.

    Saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.