Şimdi Ara

Monitor yada konsolda bi sorun var ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar monitorde an itibari ile bole bisi dikatimi cekti. Bi yere yaklasip silahi v.s oynatinca bu oluo . Ya yeni olmaya basladi yada vardi ama dikkatimi cekyigine gote yeni oldu bu. Nedendir ? Nasil fuzelir ? Sorun ps4 demi monitorde mi ?
    FC4 de de denedim ayni problem var BF4 de de.
    https://youtu.be/dbQrLBNbMMI

Link de bu bi zahmet bana fikir verin napmam lazim daha 1 aylik diil cihazlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• büyük ihtimal monitörden hz'si falan az olabilir ama genede emin değilim bilen biri yazarsa daha iyi olur
  • O kadar takmayın. Çok büyük bir sorun değil.
  • Ps kafede denedim sorun cihazda ordaki tvler de de verdi sorunu kaldiki benm monitor 1 ms 60 hz minotor. Srrvise vermei dusunuorim daha 1 aylik ama siz ne dersiniz ?

• Sorunu tam anlayamadım pek belli olmuyor ama bir iki şey söyleyim yine de;

PS4'ün açma kapama tuşuna 7-8 saniye boyunca basılı tutun 2 kere bip sesi gelir konsol güvenli moda geçer,orada 5 numaralı kısmı(veritabanını onar) seçeneğini seçin..

HDMI kablosunu değiştirin(belki de konsolun HDMI girişi bozulmuştur)

Monitörün modunu değiştirin,game modes photo mode vs vs..

• die.Rache kullanıcısına yanıt
    Hocam cok tesekkurler ama 2 farkli HDMI ve tum modlarda denedim :) dedigim gibi farkli monitorde de denedim sonuc olarak o hata var . Dediginiz dugme mevzusunu yapicam ( umarim bisi silmez etmrz ) sonucu iletleyrn saatlerde yazicam hadi umarim bu dertten kurtulurum buyuk duaciniz olurum :)

Bu arada vidrolarda hizli video yavaş video v.s bu ghosting yok bi tek oyunda. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baki8824 -- 20 Temmuz 2016; 21:07:55 >
  • Hocam denedim bikac saat surebilir dedigi islemi 20 saniyede bitirdi acildi konsol. Drgismrmis durum ayni. Duvara yada bi nesnenin dibine girince ghosting yapio. Sorunun monitorden olmadigini biliorm cunku baska monitorde de denedim :/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her şey iyi hoşta o Türkçe nedir? Yaş kaç acaba?
  • Yas 23 kardesim nesi varmis turkcemin ??
    Mobilden yazıyorum ve duzeltme yok alette sorun imla hatasi ise ondan bahset . Yas v.s ne alakasi var yazim yanlisi ile ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baki8824 -- 21 Temmuz 2016; 14:53:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.