Şimdi Ara

Monitör ve TV Farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • i3 6098 + gtx 750 ti bir sistemim var. 2.el bir monitör almayı düşünüyorum. 27" gibi bişe düşünüyorum
    Sadece futbol oyunları oynarım arada

Soru 1- 1 ms 2 ms 60 hz derken kafam çok karıştı . Almışken tv özelliği olanda alayım diyorum ama sanırım onları görüntüsü pek iyi olmuyo dikkat ederseniz sanırım dedim beni aydınlatmanızı istiyorum.

Soru 2-http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/cpindex.pl?scy=GB&slg=EN&ctn=32PFL7613D/12 - mesela bu monitör pc ye bağlanınca 1920*1080 görüntü verir mi ? leaflet yazan linke tıklayın özellikleri yazıyor 1366*768 de diyor 1080 for pc de diyor tam anlamadım... 32" olduğu için yakınında da durulmaz sanırım

Soru 3- 32" Lg Smart tv 32lb652 var evde babamın pek boş olmuyo bi kere hdmi bağlantısı yapıp PES 17 oynadım görüntü fena değildi Monitör de nasıl olur bilmiyorum

Soru 4- Va*an Bilgisayar gibi yerlere gitsem bana farkı gösterirler mi ? 2ms ile 5 ms arasındaki farkı ben ayırdedemiyorum

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tv de ucuza kaçarsan oyun performansından bişey bekleme futbol oynuyorsan monitör al bence yoksa koşan adamların arkasındaki gölgeleri ve topun arkasından gölgesini seyredersin :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.